Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Søndagens etaper i Slovenien, Holland og Frankrig

Optakt: Søndagens etaper i Slovenien, Holland og Frankrig

22. juni 2019 21:03Foto: BORA-hansgrohe / BettiniPhoto

Den kommende uge er kendetegnet ved et meget travlt program, hvor der afvikles hele fire store etapeløb, der traditionelt bruges som opvarmning til Tour de France. Udover det store WorldTour-løb Tour de Suisse gælder det Tour de Slovenie, hvor Mark Cavendish gør sig klar til juli og møder flere af Giro-aktørerne, det flade ZLM Tour, hvor Dylan Groenewegen og Caleb Ewan tester Tour-formen, og det bjergrige La Route de ’Occitanie, det tidligere Route du Sud, hvor blandt andre Alejandro Valverde og Rigoberto Uran skal genfinde løbsrytmen. Hver dag vil vi have korte optakter til etaperne i de tre sidste løb i en samlet artikel, mens du kan finde selvstændige optakter til etaperne i Schweiz Rundt.

Grundet et stort arbejdspres i disse travle tider vil der være tale om kortere favoritvurderinger og ikke den vanlige detaljerede begrundelse for, hvorfor den enkelte rytter nævnes som muligt vinderbud.

 

Søndag gælder det 5. etape i Tour de Slovenie samt 4. etape i ZLM Tour og La Route l’Occitanie.

 

Du kan læse overordnede optakter til  Tour de Slovenie, ZLM Tour og La Route de l’Occitanie.

 

Tour de Slovenie - 5. etape

Ruten

Efter tre dage, hvor klassementsrytterne har kunnet øjne en mulighed for at gøre forskelle, håber sprinterne at få det sidste ord. Som altid slutter løbet i Novo Mesto, og efter et år med en afsluttende enkeltstart vender man tilbage til traditionen. Ganske vist er der en relativt lang stigning ganske tæt på mål, hvorfor de tungeste folk kan få problemer, men historien siger klart, at de hurtige folk som regel kommer til fadet i den klassiske målby.

 

I alt skal der tilbagelægges 167,5 km, der fører feltet fra Trebnje til Novo Mesto. Starten er ganske hård, idet man efter en flad neutral zone, der fører mod nordvest, kører mod nord op ad en lille stigning (4,8 km, 3,3%), der har top efter 9,7 km, hvor der er en særlig bonusspurt. Herefter vender man rundt for at følge en nedkørsel mod syd, inden man kører stik vest igennem fladlandet ud til en flad rundstrækning, hvor man kører en omgang og passerer den første spurt efter 31,1 km Herefter følger man den samme flade vej tilbage mod øst og sydøst til startbyen Trebnje, hvor den anden spurt kommer efter 51 km.

 

Det flade terræn ændrer sig ikke, når man vender rundt for at køre tilbage mod vest, inden det falder ganske let, mens man snor sig mod syd, sydvest og sydøst ned til forplejningen. Umiddelbart herefter skal man over kategori 3-stigningen Brezje (7,6 km, 4,4%), der har top efter 95,6 km, inden en let nedkørsel fører mod sydøst tilbage til fladlandet. Herefter kører man igennem fladt terræn ned til den tredje spurt, der kommer efter 110,9 km, hvor man vender rundt for at køre mod nordøst op til den sidste spurt, der er placeret efter 125,8 km.

 

Nu drejer man mod nordvest for at køre frem til dagens hovedudfordring, kategori 3-stigningen Vahta (8,6 km, 4,7%), fra hvis top der resterer 29,9 km. De består først af en halvteknisk nedkørsel, der fører mod nordvest, inden man kører mod nord igennem fladt terræn ind mod Nove Mesto. Man slår en lille sløjfe mod nord, inden man kører mod sydvest, øst og til slut nord ind til stregen, der krydses for første gang efter 159,3 km. Etapen afsluttes nu med en omgang på den 8,2 km lange rundstrækning, der er stort set helt flad og ikke byder på specielt mange tekniske udfordringer før til allersidst. På de sidste 2 km drejer man nemlig skarpt med 1300, 1000 og bare 200 m til stregen, og det stiger tillige let over de sidste 500 m.

 

Etapen byder på i alt 1985 højdemeter.

 

Novo Mesto er målby for en etape hvert år og meget ofte den sidste. Sidste år sluttede man med en enkeltstart, hvor Primoz Roglic sejrede suverænt foran Jan Tratnik og Josef Cerny. Forud for det kom sprinterne til fadet, idet de nyere vindere er Sam Bennett i 2017, Alexander Porsev i 2016, Marko Kump i 2015 og 2009, Elia Viviani i 2014, Brett Lancaster i 2013, Simone Ponzi i 2012, Andrea Guardini i 2011, Francesco Chicchi i 2010 og 2008, Enrico Rossi i 2007, Borut Bozic i 2006 og Bostjan Mervar i 2005, der alle sejrede i massespurter.

 

 

 

 

 

Vejret

Der venter mere af det ustabile og våde vejr, der prægede dagens etape. Således vil der gennem hele etapen være 50-60% risiko for byger og tordenbyger, og temperaturen vil nå 25 grader. Der vil blot være en svag til let vind fra nordøst, hvilket efter den kringlede indledning giver sidevind det meste af dagen. Det gælder også på rundstrækningen, hvor man med 1 km igen drejer ind i sidemodvind, hvilket varer ved hele vejen til mål.

 

Favoritterne

Efter dagens kongeetape er det kun uheld, der kan forhindre Diego Ulissi i at hjemføre sin anden sejr i løbet, og i stedet skal vi efter tre dage med et ensartet persongalleri igen se i retning af de ryttere, der dominerede 1. etape. Modsat den gamle rute til Novo Mesto-etapen er denne dog ikke helt let, og da vi allerede i onsdags så, at en endnu lettere stigning kostede livet for flere af sprinterne, skal vi ikke forvente, at det bliver et fuldt felt, der overlever Vanta.

 

Det bør dog ikke blive en udbrudssejr. Vi må formode, at Bora og Mitchelton vil kontrollere etapen benhårdt i det relativt flade terræn, og de kan sagtens tænkes at få hjælp af Dimension Data, der nok ikke skal regne med den fallerede Mark Cavendish, men som i Giacomo Nizzolo har et fint kort.

 

Det spændende bliver derfor, om vi ligesom på 1. etape vil se angreb på stigningen. Det er sandsynligt, og man kan bestemt ikke udelukke, at vi som dengang vil se en stærk gruppe køre væk og denne gang måske endda afgøre etapen. Vi vil dog tro, at Mitchelton og måske Androni vil sætte et benhårdt tempo på stigningen i et forsøg på at komme af med sprinterne, og det vil gøre det svært at komme væk. Vi tror derfor på en reduceret massespurt, men kun efter en hård dag, hvor folk som Mark Cavendish, Phil Bauhaus og måske også Pascal Ackermann og Giacomo Nizzolo er faldet fra.

 

Vi vil dog alligevel pege på Pascal Ackermann. Tyskeren viste på 1. etape, at han helt som forventet er løbets i særklasse hurtigste, og det er svært at se, hvem der i en spurt skal kunne slå ham. Udfordringen bliver at overleve stigningen, og det kan også blive vanskeligt. Stigningen er nemlig ret lang, og selvom den ikke er stejl, er det på grænsen, hvis der gås til stålet. Ackermann virker dog ganske velkørende, og en formstærk Ackermann klarer normalt en stigning på 4%. Derfor tror vi på endnu en sejr til tyskeren.

 

Hans værste rival må være Luka Mezgec. Sloveneren er slet ikke hurtig nok til at true tyskeren, men til gengæld burde han være sikker på at klare stigningen. Kan Mitchelton skabe stor udskilning, vil Mezgec meget vel kunne være den måske eneste overlevende sprinter, som han var det i torsdags. Gentager det scenarium sig, kan det meget vel blive til sejr nr. 2.

 

I gamle dage havde det været en god etape for Giacomo Nizzolo. Nu om dage er det imidlertid tvivlsomt, om han kan klare stigningen. Han holdt dog ud relativt længe i torsdags, og han har derfor en ganske god chance. Desværre kommer han nok ikke af med Ackermann, uden at han selv falder fra, og derfor kan det blive svært at vinde. Omvendt var han faktisk ganske tæt på at gå forbi på 1. etape, hvor han endda havde defekt. Det er formentlig ham, der kan slå tyskeren på stregen.

 

Efter nogle dage som arbejdshest får Simone Consonni her frit spil. Han har ikke Ackermanns fart, men han viste på 1. etape, at han er en af de hurtigste. Han har heller ikke umiddelbart tyskerens holdbarhed, men han klatrer ikke dårligt. Med sin gode positionering kan han måske alligevel overraske i denne tekniske finale.

 

Bahrain-Merida håber at få Phil Bauhaus med over, men det bliver svært. Omvendt klatrede tyskeren godt i Catalonien og Californien, og klarer han den, har han farten til i hvert fald at udfordre Ackermann. Alternativet er Grega Bole , der sammen med Mezgec skal håbe, at løbet bliver så hårdt som muligt.

 

Det skal Andrea Vendrame også. Italieneren har de seneste dage bekræftet sit enorme talent, og selvom han ikke er ren sprinter, blev han altså nr. 5 på 1. etape. Kommer han af med Ackermann, kan han i hvert fald med den rette timing godt slå folk som Mezgec og Bole. Det samme kan Jay McCarthy, der er klar som en plan B, hvis Ackermann falder fra.

 

Andre kandidater er Giovanni Visconti, Iuri Filosi, Kristian Sbaragli og Umberto Marengo, men de skal have et hårdt løb for at have en chance og mangler nok farten. Den har Marko Kump, men han får det formentlig for svært, selvom han kørte flot på 1. etape. Endelig burde det også være em god etape for Davide Cimolai, men han har problemer med fysikken, og høj puls tvang ham til at opgive sin chance på 1. etape, hvor han kørte for Sbaragli. Vi tvivler på, at Giovanni Lonardi og Cima-brødrene klarer stigningen.

 

Feltet.dks vinderbud: Pascal Ackermann

Øvrige vinderkandidater: Luka Mezgec, Giacomo Nizzolo

Outsidere: Simone Consonni, Grega Bole, Andrea Vendrame, Jay McCarthy

Jokers:  Phil Bauhaus, Marko Kump, Davide Cimolai, Giovanni Lonardi, Kristian Sbaragli

 

ZLM Tour - 4. etape

Ruten

Sidste etape har altid været en helt flad sag, og det vil igen være tilfældet i 2019, selvom løbet generelt er nytænkt. Det er da også nyt, at den store finale denne gang afvikles i byen Tilburg, men det ændrer ikke på, at sprinterne kan forvente at få det sidste ord i årets ZLM Tour.

 

I alt skal der tilbagelægges 170,1 km, der fører feltet fra Eindhoven til Tilburg. Begge byer ligger i en af de mange flade dele af Holland, og derfor er der ingen terrænmæssige udfordringer. Fra start snor man sig mod nordøst igennem fladlandet, inden man drejer mod vest og nordvest. Efter 47,3 km passerer man dagens første spurt, inden man fortsætter mod nordvest op til etapens nordligste punkt. Herfra går det mod syd tilbage mod Eindhoven, inden man i byens udkant drejer mod vest og senere nordvest.

 

Efter 145,9 km rammer man den afsluttende rundstrækning, og 800 m senere krydser man stregen for første gang i forbindelse med den anden pointspurt. Etapen afsluttes nu med to omgange på den 11,7 km lange runde, der er helt flad, men har en teknisk fase midtvejs. Finalen er dog enkel, idet vejen over de sidste 3 km kun har ét reelt sving med 1500 m igen, hvorefter den blot bugter sig let.

 

Etapen byder på i alt 244 højdemeter.

 

Tilburg var senest vært for et stort cykelløb i forbindelse med Holland Rundt, hvor Stefan van Dijk og Jeroen Blijlevens sejrede i hhv. 2001 og 1999. Det lille Olympia’s Tour har ofte været forbi, dog senest i 2002, hvor Maarten Lenferink sejrede.

 

 

 

 

 

Vejret

Som nogle måske har hørt, bliver det meste af Vesteuropa i de kommende dage ramt af rekordagtig varme, og den når også til Holland søndag. Her vil det ganske vist sky til mod slutningen af eftermiddagen, men med en temperatur på 31 grader bliver det en hed affære. Der vil blot være en let til jævn vind fra øst, hvilket primært giver med- og sidevind på den kringlede rute. På rundstrækningen vil der være modvind indtil sidste sving, hvorefter der vil være sidevind.

 

Favoritterne

Efter dagens etape bør klassementet være lukket med en dobbeltsejr til Jumbo, men hollænderne er næppe mætte endnu. Man må formode, at de gerne vil teste Groenewegens tog en sidste gang inden Touren, og derfor forventer vi, at de vil kontrollere denne etape benhårdt. Det samme vil Lotto, der også skal teste Ewans tog en sidste gang, og derfor bør det ende i endnu en massespurt, når nu heller ikke vinden, men kun den ekstreme varme kan bidrage til at skabe splittelse.

 

Modsat 2. etape har denne etape en ukompliceret finale, og det betyder, at det er en spurt for de hurtigste. Dermed er det også svært at se, at Dylan Groenewegen kan besejres. I dag blev det alligevel en anelse for hårdt, men hollænderen viste alligevel fin form. I dette felt er han i særklasse den hurtigste sprinter, og vi så særligt i går, hvor han og Mike Teunissen blev hhv. nr. 1 og 3, at de også har det bedste tog. Den kombination bør gøre ham til absolut storfavorit.

 

Naturligvis er Caleb Ewan hans værste rival, men det er alligevel svært at se australieren vinde. Han har slet ikke Groenewegens topfart, og derfor skal han satse på et godt lead-out. Det kan måske også lykkes for Roger Kluge og Jasper De Buyst, der imponerede i Giroen, at vinde kampen, og så kan Ewan måske gøre det færdigt, ikke mindst hvis Groenwegen modsat australieren, der er vant til ekstrem hede, vil lide i varmen.

 

Hidtil har Max Walscheid slet ikke kunnet spurte. Toget har kikset de foregående dage, men måske er denne etape hans chance. Her er finalen nemlig mindre kompliceret, og det kan måske gøre det muligt at komme i position. Vi ved, at Walscheid har en imponerende topfart, når han rammer dagen og positionen, og i Cees Bol har han så kraftfuld en lead-out man, at de har poweren til at tage kampen op mod Jumbo.

 

Fra de mindre hold vil vi fremhæve Emils Liepins¸ der med sin 2. plads på 1. etape atter viste, at han er en hurtig herre. Desværre har Wallonie ikke det bedste tog, men skulle det lykkes ham som i torsdags at få Groenewegens hjul, ved vi fra netop den etape, at han med sin fine fart kan blive en trussel

 

Den fart har Jens Debusschere ikke længere, men han har alligevel været med fremme. Hans tog er nemlig blandt de stærkeste, og det er et ganske godt våben. Spørgsmålet er bare, om det i denne knap så komplicerede finale er effektivt nok.

 

Dette løb har bekræftet det, vi allerede så i månederne forinden, nemlig at Boris Vallee synes at være blevet hurtigere efter nogle år som relativt anonym. Han er hæmmet af det knap så stærke Wanty-hold, men i denne ukomplicerede finale bør farten kunne bringe ham langt. Han synes i hvert fald selv at være god i positionskampen.

 

Det var Boy Van Poppel også i gamle dage, men det har knebet i år. Til gengæld så vi i Yorkshire, at han faktisk har en fin fart. Finder han lidt af sin gamle positioneringsevne, bør han være med fremme. Derudover håber vi også, at det vil lykkes den lovende Matthew Gibson at finde en god position i denne ukomplicerede finale, og det samme gælder for de hollandske talenter Arvid De Kleijn og Bas van der Kooij , der her ikke burde være helt så hæmmede af deres svage hold. Og så er det måske her, at Wim Stroetinga skal genfinde lidt af den hurtighed, der tidligere har givet ham en stor sejr i dette løb.

 

Feltet.dks vinderbud: Dylan Groenewegen

Øvrige vinderkandidater: Caleb Ewan, Max Walscheid

Outsidere: Emils Liepins, Jens Debusschere, Boris Vallee

Jokers: Boy Van Poppel, Matthew Gibson, Arvid De Kliejn, Bas van der Kooij, Wim Stroetinga

 

Route de l’Occitanie - 4. etape

Ruten

Løbet er kendt som et bjergløb, men en af traditionerne er alligevel, at sprinterne får det sidste ord. Det håber de også at gøre i år, men denne gang bliver det bestemt ikke enkelt. Løbet afsluttes nemlig med et rundstrækningsløb, der byder på to korte stigninger, herunder en 1 km lang bakke med top bare 4 km til stregen, og det sætter scenen for en underholdende og aggressiv afslutning på en hård udgave af Pyrenæernes store etapeløb.

 

I alt skal der tilbagelægges 154,8 km, der alle finder sted på en rundstrækning omkring byen Clemont-Pouyguilles. Den er 19,6 km lang og skal tilbagelægges i alt otte gange. Den er hovedsageligt flad, men indeholder to stigninger. Umiddelbart efter stregen kører man mod nord og siden vest op over en 2,2 km lang bakke, der stiger med 3,3% og har top knap 15 km fra stregen. En nedkørsel leder ned i fladlandet, der følges mod vest og syd, inden man drejer mod nordøst ind på kategori 3-stigningen Cote de Moncassin (1,1 km, 6,3%), hvis top passeres med 4,5 km igen. Herefter falder det let hele vejen ned mod mål, mens man kører mod sydøst, inden man lige inden den røde flamme drejer mod nord ind på den let faldende opløbsstrækning. Der er indlagte spurter ved målstregen efter 3. og 6. omgang, og der er bjergspurter på Cote de Moncassin på 5. og 7. omgang

 

Etapen byder på i alt 1288 højdemeter.

 

Clermont-Pouyguilles var senest vært for løbet i 2016, hvor Arnaud Demare vandt sidste etape i en spurt foran Yohanne Gene og Stephane Poulhies.

 

 

 

 

 

Vejret

Efter en kølig start på løbet får rytterne til slut virkelig smagt på Pyrenæernes varme. Søndag ventes således kun at byde på få skyer og en temperatur på hele 35 grader. Der vil blot være en let vind fra øst, hvilket på den firkantede rundstrækning først giver side-, så med- og dernæst igen sidevind. Fra bunden af bakken får man sidemodvind, og det varer ved helt til sidste sving, hvorefter der vil være sidevind igen.

 

Favoritterne

Med dagens kongeetape overstået er klassementet nu afgjort, og det er alene etapesejren, der er på spil til sidst. Den er til gengæld heller ikke nem at spå om på en rute, der ikke har en klar favorit. Den sidste bakke er ikke længere, end at holdbare sprintere kan drømme om at klare den, men den er også så stejl, at det kan blive for hårdt for de fleste.

 

Spørgsmålet er derfor i første omgang, hvem der overhovedet skal kontrollere etapen. Det er en dag som denne, der sagtens kan ende med en udbrudssejr. Vi vil dog tro, at FDJ igen vil kontrollere etapen. Hvis Arnaud Demare skal være fransk mester, skal han vel kunne klare en bakke som denne, og da holdet har Valentin Madouas som plan B, må det være et forsøg værd. Det kan det også være for Auber med Kevin Le Cunff, Cofidis med Julien Simon og Caja Rural med Alex Aranburu. Derfor tror vi, at der er interesse nok i at skabe samling, men et udbrud kan bestemt ikke afvises.

 

Til sidste forventer vi angreb på stigningen - det kan sågar være, at Valverde lige skal teste benene - men bakken er nok for let til, at der kan gøres forskelle, ikke mindst med den modvind, der vil være i hele finalen. Man kan aldrig udelukke, at det efter bakken kan lade sig gøre at snige sig væk, for der vil helt sikkert ikke være mange hjælpere, men mest sandsynligt er det, at vi får en reduceret massespurt.

 

Det får os til at pege på Arnaud Demare som favorit, men det er med nogen usikkerhed. Bakken kan sagtens vise sig for svær, ikke mindst fordi han før har haft det vanskeligt med varmen. Omvendt ved vi fra Paris-Nice, at Demare sågar har vundet en spurt på en lignende bakke, og med bare en uge til de franske mesterskaber burde han kunne overleve. I en spurt er der ingen i dette felt, der har hans fart.

 

Vi har også fidus til formstærke Kevin Le Cunff. Bakken minder om Cadoudal-stigningen i Plumelec, hvor han lige er blevet nr. 4, og derfor burde han kunne klare den. Han kommer til løbet med en frisk 2. plads fra Mayenne i bagagen, og selvom han er bedst i en stigende spurt, er han en af de hurtigste, der bør kunne klare stigningen. Holdkammeraten Anthony Maldonado kunne også være god her, men den normalt holdbare franskmand har klatret skidt på det seneste.

 

Vi vil også pege på Alex Aranburu. Igen i dag viste han storform, og han har før vist os, at han er lynhurtig på stregen. For nylig vandt han en ganske vist stigende spurt i Spanien, og selvom han også foretrækker en bakke op mod mål, burde dette være en god finale for den stadig mere lovende spanier.

 

Vi kan ikke helt finde ud af, hvad vi skal mene om Chris Lawless. Har han samme punch på bakkerne som i Yorkshire, klarer han den, men det har han formentlig ikke. Han var i hvert fald meget skidt kørende i Norge. Omvendt blev han nr. 2 i går, så formen kan ikke være helt væk. Klarer han bakken, vil han være en af de helt tunge favoritter.

 

Movistar har hele tre kandidater. Mest oplagt er det nok med en formstærk Jose Joaquin Rojas, der burde klare bakken og vil få opbakning i en spurt, men han har ikke samme hurtighed som tidligere. Man kunne også give chancen til Eduard Prades, der i Provence vandt en spurt i en lille gruppe. Og endelig kan man ikke udelukke, at Alejandro Valverde selv vil spurte, som han før har gjort det med flere spurtsejre i Catalonien.

 

Cofidis har skuffet i dette løb, men har en chance her med Julien Simon. Franskmanden vil som puncheur elske denne finale, og falder sprinterne fra, vil han være en af de hurtigste. Det samme vil Valentin Madouas, der vil være plan B for FDJ, samt Tony Gallopin, der dog ikke synes at have fordums fart. Helt på samme vis kunne Laurent Pichon komme i spil på en dag, hvor sprinterne falder fra, og også Edwin Avila skal håbe, at de hurtigste forsvinder undervejs.

 

Vi tror ikke, at Moreno Hofland eller Sacha Modolo har den nødvendige form, og derfor er det nok Sean Bennett, der skal spurte for EF. Vi formoder også, at Lorrenzo Manzin falder fra, men vi giver ham en chance. Når han er i form, klatrer han nemlig hæderligt, og det så ikke helt dumt ud i Dauphiné. Kommer han med over, vil han være en af de få, der kan true Demare.

 

At ramme et eventuelt udbrud vil være lidt af et lotteri på en etape, men gode bud på ryttere, der kan gøre det færdigt, vil være alle de nævnte med undtagelse af Valverde, Aranburu og Madouas, der ligger for godt i klassementet, samt Prades og Rojas, der ikke får lov af Movistar.

 

Feltet.dks vinderbud: Arnaud Demare

Øvrige vinderkandidater: Kevin Le Cunff, Alex Aranburu

Outsidere: Chris Lawless, Jose Joaquin Rojas, Julien Simon, Edwin Avila

Jokers: Alejandro Valverde, Lorrenzo Manzin, Eduard Prades, Anthony Maldonado, Laurent Pichon, Valentin Madouas

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Slovenie
Nyheder Profil Resultater
La Route d'Occitanie
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Postnord UCI WWT Vårgår...(1.WWT) 08/08

Milano-Sanremo(1.UWT) 08/08

Mont Ventoux Dénivelé C...(1.1) 06/08

Czech Tour(2.1) 06/08-09/08

HAMMER Limburg(2.1) 07/08-09/08

Tour de l'Ain(2.1) 07/08-09/08

HAMMER Limburg(2.1) 07/08-09/08

Tour de l'Ain(2.1) 07/08-09/08

Postnord UCI WWT Vårgår...(1.WWT) 08/08

Milano-Sanremo(1.UWT) 08/08

Postnord UCI WWT Vårgår...(1.WWT) 09/08

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 12/08-16/08

Ladies Tour of Norway(2.WWT) 13/08-16/08

Great War Remembrance Race(1.1) 14/08

Tour de l'Avenir(2.NCUP) 14/08-19/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

CYKELHJELM? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG SPAR MANGE PENGE