Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Torsdagens etaper i Tour of the Alps og Tour of Croatia
20. april 2017 14:25 af Emil AxelgaardFoto: ANSA / DAL ZENNARO - ZENNARO - PERI

Den tredje uge af april er altid en todelt affære, hvor der på en gang er klassikere i Holland og Belgien samt vigtige forbedelsesløb til Giro d’Italia i det sydlige Europa. Det er således også tilfældet i år, hvor mange af de største favoritter varmer op til den italienske grand tour i Tour of the Alps (indtil i år kendt som Giro del Trentino), der afvikles fra mandag til fredag med blandt andre Mikel Landa, Geraint Thomas og Thibaut Pinot i felt, samt Tour of Croatia, der køres fra tirsdag til fredag og har Vincenzo Nibali til start. Hver dag vil vi bringe optakter til etaperne i begge løb.

Torsdag gælder det 4. etape af Tour of the Alps og 3. etape i Tour of Croatia.

 

Du kan læse overordnede optakter til Tour of the Alps og Tour of Croatia.

 

Husk, at du hver dag hele ugen kan følge løbene på www.feltet.dk/live. Du kan finde vores tidsplan her.

 

Tour of the Alps - 4. etape

Ruten

Hvor arrangørerne for nogle år siden knap kunne designe en linjeløbsetape uden at placere målstregen på toppen af et svært bjerg, har man i de senere år set flere etaper, der slutter fladt efter nogle hårde bjerge midtvejs. Det har givet udbrydere gode chancer for succes og skabt nogle situationer, der har været svære at håndtere for klassementsrytterne, og noget lignende kan meget vel ventes på årets fjerde etape, der er den klassiske Trofeo Melinda-etape. Forud for 2015-udgaven slog man sig sammen med det italienske endagsløb, og i de to foregående år har fjerde etape således været afviklet på dele af dette løbs gamle rute. Det vil også være tilfældet i år, hvor man bibeholder den samme vanskelige finale, der blev introduceret sidste år, med passagen af vanskelige Forcella di Brez-stigningen, inden man kører ned til målbyen Cles, hvor der venter en omgang på den klassiske rundstrækning, der kommer fra den italienske klassiker.

 

Årets etape indeholder i alt 3459 højdemeter over de 165,3 km, der fører feltet fra storbyen Bolzano tæt på grænsen til Østrig til Cles, hvor den velkendte finale venter. Efter et fladt stykke, der leder mod syd gennem dalen drejer man mod nordvest ind i bjergene for at køre op ad kategori 1-stigningen Passo Mendola, der stiger med 6,8% over 14,8 km og er en yderst regulær stigning, der aldrig bliver meget stejl. Toppen kommer efter 40,1 km, og herefter går det ad en længere nedkørsel videre mod vest, inden en svagt stigende dalstrækning leder til byen Cloz, der nås efter 66,7 km.

 

I Cloz tager man hul på en 55,5 km lang rundstrækning, der ikke indeholder kategoriserede stigninger, men heller ikke er flad. Således indeholder den to lange, jævne bakker med efterfølgende nedkørsler, og der er således et betydeligt antal højdemeter undervejs. Dagens indlagte spurt kommer på den første af disse stigninger efter 78,3 km.

 

Efter 122,2 km er man tilbage i Cloz, og det signalerer starten på dagens sværest udfordring. Herfra begiver man sig nemlig op ad kategori 1-stigningen Forcella di Brez, der stiger med hele 10,2% over 5,9 km km og har top med bare 34,8 km til mål. Opkørslen er modbydelig og giver slet ingen mulighed for at komme sig, da stigningsprocenten stort set holder sig over 10 hele vejen.

 

Fra toppen går det nedad mod målbyen Cles, hvor en lille bakke leder det sidste stykke op til målstregen. Her indledes en omgang på den 14 km lange rundstrækning i området syd for byen. Den er småkuperet uden meget fladt terræn, men der er ingen reelle stigninger. Der er en 2 km lang bakke, der stiger med 3,1% og har 700 m med ca. 11%, og den har top med 3 km igen. Herefter falder det let, indtil man rammer de sidste 500 m, der er flade. Der er ingen sving inden for de sidste 3 km.

 

Sammenlignet med sidste år er den sidste del fra bunden af Forcella di Brez helt uforandret, men den første del af etapen er betydeligt nemmere. Sidste år var der et stort klassementsslag på Forcella di Brez, men efter toppen blev en større gruppe af favoritter samlet. Løbets førende rytter Mikel Landa havde kun Philip Deignan til at hjælpe med at holde det samlet, men det lykkedes med hiv og sving. Til sidst vandt Tanel Kangert en spurt foran Matteo Busato og Landa, der akkurat fik de nødvendige bonussekunder til at forsvare føringen.

 

I 2015 var finalerundstrækningen den samme, men da man ikke skulle op over Forcella di Brez. Derfor blev det hele meget lettere, og det endte med at tre udbrydere spurtede om sejren med Paolo Tiralongo som vinder foran Fabio Duarte og David Arroyo. I 2006 var Cles også målby, da Damiano Cunego slog ærkerivalen Gilberto Simone i en spurt i en mindre gruppe på løbets anden etape, en præstation, der lagde grunden til hans samlede sejr.

 

De seneste fem vindere af Trofeo Melinda er Carlos Betancur i 2012, Davide Rebellin i 2011, Vincenzo Nibali i 2010, Giovanni Visconti i 2009 og Leonardo Bertagnolli i 2008. I 2014 og 2013 blev løbet benyttet som de italienske mesterskaber, hvor titlen gik til henholdsvis Nibali og Ivan Santaromita.

 

 

 

Vejret

Efter det dårlige vejr først på ugen er der sket et markant skifte. Rytterne kan se frem til høj solskin torsdag, men med en temperatur på bare 10 grader er det en kold dag. Det vil være relativt blæsende med en jævn til frisk vind fra nordøst. Det giver medvind på første del af etapen, hvorefter te modvindsstykke leder frem til Passo Mendola, hvor der vil være medvind. Herefter venter alle mulige vindretninger på rundstrækningen. Der vil være sidevind på Forcella di Brez og dernæst medvind på stykket frem mod Cles. På sidste rundstrækning vil der først være medvind og derefter modvind i de sidste ca. 5 km.

 

Favoritterne

Geraint Thomas gav på 1. etape indtryk af at være løbets stærkeste rytter, og det gjorde ham naturligt til manden, der skulle slås på dagens kongeetape. Alligevel var det vel de færreste, der havde forventet, at han ville køre med en sådan overlegenhed. Sky løb en stor risiko ved at lade Mikel Landa samarbejde med Domenico Pozzovivo, der var farlig i klassementet, men briten må have følt sig enormt stærk. Han lod sin holdkammerat fortsætte og viste derefter helt uhyggelig styrke ved på ingen tid at lukke hullet, inden han derefter satte det afgørende fremstød ind.

 

Dagen blev endnu bedre for Sky ved, at Landa viste, at han er klar til Giroen. Som vi nævnte i år, kunne hans dårlige præstation på 1. etape måske forklares med hans hårde træning forud for løbet, og det ser ud til at være en korrekt analyse. I hvert fald var han i dag tilbage på sit topniveau, og det var i finalen tydeligt, at han for alt i verden ville holde hjul på Thomas for ikke at glide ned i det interne Sky-hierarki. Det lykkedes, og dermed fik Sky en suveræn dobbeltsejr.

 

Med sejren er Thomas nu i førertrøjen, og det kommer helt sikkert til at have afgørende indflydelse på løbets videre dynamik. De kommende to etaper kunne være blevet en stor udfordring for ryttere uden et stærkt hold til at støtte sig. Mange vil huske, hvordan Landa i 2016 næsten var isoleret i finalen på den etape, der venter torsdag, og det samme kunne meget vel være sket for Pinot, hvis han havde forsvaret føringen. Nu er det imidlertid løbets suverænt stærkeste mandskab, der har føringen, og det betyder, at det er svært at forestille sig, at de to sidste etaper vil gøre forskelle i klassementet. Begge etaper byder ganske vist på to ekstremt svære stigninger, men de begge kommer så langt fra mål, at det er praktisk taget umuligt at køre hjem fra toppen. Samtidig ligner Thomas ikke en mand, der kan rystes. Muligheden for at vælte ham er at isolere ham og derefter angribe på det flade, men det synes helt umuligt at bringe Sky ud af fatning og gøre Thomas sårbar. Tværtimod risikerer man måske selv at blive sårbar på den sidste del, og derfor tror vi, at det helt store klassementsslag udebliver.

 

Det betyder også, at det er en dag skabt til udbrud. Det er vanskeligt at se, hvem der har en reel interesse i at køre udbruddet ind, og derfor bliver det helt sikkert en vanvittig start med utallige angreb. Det er usandsynligt, at udbruddet er kørt, når vi når Passo Mendola, og derfor vil der med stor sandsynlighed blive skabt en gruppe af ekstremt stærke klatrere. Sky vil forsøge at slippe en gruppe afsted uden alt for mange farlige navne, men det bliver ikke let i en så hård fase. Derfor er det bil der uundgåeligt være folk med, der ligger til i klassementet. Det vil tvinge Sky til at køre ganske hårdt hele dagen, og det kan anspore visse hold til alligevel gå frem og lukke det ned.

 

Det hele kommer således til at afgøre af, hvem der sidder med i udbruddet. Er det uden farlige folk, tror vi, at de kører hjem, men ellers kunne det meget vel blive hentet. Under alle omstændigheder vil der komme angreb mellem favoritterne på den ekstremt svære Forcella di Brez, hvor Pozzovivo og Pinot helt sikkert vil teste Thomas og Sky. Vi tror imidlertid ikke, at de får noget ud af anstrengelserne, og da Sky vil sidde tungt på løbet, vil der med stor sandsynlighed komme en regruppering. Derfor vil et decimeret felt nå rundstrækningen samlet, men spørgsmålet er, om der vil sidde en gruppe ude foran. Hvis de er tæt på, er det ikke umuligt, at Astana eller BMC vil køre for en spurt med hhv. Luis Leon Sanchez og Damiano Caruso/Rohan Dennis, og der kan også komme angreb på rundstrækningen, der bestemt ikke er flad. Alt i alt er der mulighed for et utal af scenarier.

 

Vi tror imidlertid mest på, at udbruddet vil have deltagelse af så farlige folk, at de vil blive holdt i kort snor af Sky, og at de derfor vil blive kørt ind. Det vil anspore Astana til at køre efter en etapesejr, og derfor tror vi mest på en spurt i en mindre gruppe.

 

Her tror vi mest på Luis Leon Sanchez. Spanieren har været ganske godt kørende både her og i Baskerlandet og synes at være i god form inden Giroen. Forcella di Brez er i sig selv for stejl for ham, men da vi regner med, at der sker en regruppering på nedkørslen, bør han sidde med, hvis en lille gruppe skal køre om sejren. Han er ganske vist ikke så hurtig som tidligere, men han er stadig en habil afslutter og bvil have en glimrende lead-out man i Dario Cataldo. På papiret er han en af de klart hurtigste blandt de gode klatrere, og vi tror derfor mest på ham som vinder. Da han samtidig kan være god for et angreb i finalen, hvor han vil være meget svær at fange, har han flere mulighed, og derfor er han vores favorit.

 

Damiano Caruso overtog i dag kaptajnrollen på BMC fra Rohan Dennis, og det betyder, at det er ham, der her mest brug for bonussekunderne, hvis en lille gruppe skal spurte om sejren. Derfor kan han regne med at få støtte fra Dennis og Brent Bookwalter, der begge er fremragende lead-out men i en finale som denne. Caruso blandede sig som yngre af og til i massespurter, og selvom han ikke længere er helt så hurtig, som han tidligere var, bør han stadig være en af de hurtigste i en lille gruppe uden oplagte sprintere. Med et godt hold til at støtte sig, er han en oplagt vinderkandidat.

 

Det kan også være, at BMC igen vælger at køre for Rohan Dennis, der allerede én gang har vist, hvor hurtig han er. Han fik sig ganske vist en dukkert i dag, men han bør stadig sidde med i en gruppe, der skal spurte om sejren. En flad finale er ikke helt så ideel for ham, og vi tror mest på, at han skal arbejde for Caruso. Han kan imidlertid både blande sig i en spurt eller angribe i finalen, hvor han vil være helt umulig at hente igen. Samtidig har han mistet så meget tid, at han kan gå med i det tidlige udbrud, og dermed kan han vinde i stort set ethvert scenarium.

 

I en lille gruppe vil også Matteo Montaguti være en oplagt vinderkandidat. Italieneren er ganske hurtig i en mindre gruppe, men han får sjældent mulighed for at vise det. Han er imidlertid i sit livs form og har klatret forrygende indtil videre og bør derfor sidde med, hvis en gruppe skal afgøre det. Faktisk ville han være et oplagt bud på en udbrudsvinder, men han er så tæt på i klassementet, at han næppe får den nødvendige frihed.

 

Geraint Thomas vil selvfølgelig koncentrere sig om trøjen, men han vil sikkert også spurte med, hvis en gruppe skal afgøre det. Han har helt klart tabt en stor del af sin topfart i de senere år, men han er ikke langsom i en lille gruppe. På 2. etape ville han også have blandet sig, men blev lukket inde i spurten. Derfor er han hurtigere, end resultatet antyder, og selvom der er flere, der er hurtigere end ham, er han ikke uden chance, specielt hvis det bliver selektivt.

 

Den oplagte udbrudskandidat er Stefano Pirazzi, der er kendt som en af feltets mest aggressive ryttere, og endelig synes at have fundet formen. Han var uheldig at tabe kæden på første etape, men viste med sit stærke angreb i finalen på 2. etape, at han er vanvittigt stærk. Der er næsten garanti for, at han vil køre væk på Passo Mendola, og han vil være en af de stærkeste på Forcella di Brez, hvor han sagtens kan køre solo. Desværre er han ikke specielt hurtig på stregen, og han er elendig til at disponere sine kræfter, men der er stor sandsynlighed for, at han vil være stærkeste mand i et udbrud, og at han kan tage en solosejr.

 

Mattia Cattaneo kom lidt til kort på dagens etape, men det kan nu give ham den frihed, han skal bruge for at gå i udbrud. Den tidligere vinder af Baby-Giroen har været helt fantastisk i år, hvor han blandt andet slog Rohan Dennis på kongeetapen i Tour La Provence. Han burde kunne køre med på Passo Mendola og vil være en af de stærkeste i et udbrud. Da han samtidig er hurtig på stregen, er han et helt oplagt vinderbud.

 

Det samme er Gazprom-Rusvelo-duoen Sergey Firsanov og Alexander Foliforov. Begge bygger stille og roligt op mod Giroen, men er endnu ikke i topform. De er dog begge på et så højt niveau, at de bør kunne være med på Passo Mendola og køre om sejren, hvis et udbrud holder hjem. Specielt Foliforov vil være meget aktiv i jagten på bjergpoint, og der er næsten statsgaranti for, at han vil være med i et udbrud. Begge har dog det problem, at de ikke er hurtige på stregen.

 

2017 har været lidt af et gennembrudsår for Manuel Senni, der senest viste storform med andenpladsen i Giro dell’Appennino. Der er næsten sikkerhed for, at BMC vil have en mand med i et udbrud, og her er Senni sammen med Dennis det bedste bud. Han har tabt nok tid til at få frihed, men også han er hæmmet af, at han ikke er specielt hurtig. Andre gode udbrudsbud er Simone Andreetta, der også er hurtig, Ilya Koshevoy, Ben Gastauer, Nic Schultz og Joe Dombrowski.

 

Endelig vil vi pege på Damiano Cunego og Dario Cataldo som kandidater i en eventuel spurt. Cunego har nået en god form efter sit kravebensbrud, og selvom han nu om dage sjældent spurter, er han ikke langsom. Cataldo skal køre for Sanchez, men hvis spanieren falder fra kan han tage sin egen chance.

 

Feltet.dks vinderbud: Luis Leon Sanchez (spurt)

Øvrige vinderkandidater: Damiano Caruso (spurt), Rohan Dennis (spurt eller udbrud)

Outsidere: Matteo Montaguti (spurt), Geraint Thomas (spurt), Stefano Pirazzi (udbrud), Mattia Cattaneo (udbrud)

Jokers til udbrud: Sergey Firsanov, Alexander Foliforov, Manuel Senni, Ben Gastauer, Nic Schultz, Iuri Filosi

Jokers til en spurt: Dario Cataldo, Damiano Cunego

 

Tour of Croatia - 3. etape

Ruten

Efter deres første slag i bjergene kan klassementsrytterne igen træde i baggrunden på torsdagens etape, der burde give sprinterne endnu en dag i rampelyset. Som det efterhånden er blevet en tradition i det kroatiske løb, er der igen tale om en uhyre lang etape, når rytterne tilbagelægger de 236,8 mellem Imotski og Zadar. Startbyen er placeret inde i landet i et relativt kuperet område, og derfor er starten hård. Faktisk er der en svær stigning allerede i den neutraliserede zone, og allerede efter 6,2 km reel kørsel rammer man bunden af en 9,8 km lang kategori 2-stigning, der leder mod vest og ud mod vandet. Nedkørslen fører til et småkuperet stykke, inden en relativt let kategori 3-stigning på 1500 m med top efter 61 km efterfølges af den sidste nedkørsel til kysten.

 

Herefter tilbringer man stort set hele dagen på den relativt flade kystvej, men midtvejs skærer man et hjørne af, hvilket betyder, at man skal op af en 4,8 km lang kategori 2-stigning, der har top efter 112,1 km. Efter nedkørslen foregår de sidste ca. 100 km imidlertid på den flade kystvej, og de eneste højdepunkter er de to indlagte spurter, der komme efter hhv. 150,8 og 199,8 km. Byen Zadar nås med 7,5 km igen, og det hele afsluttes med en omgang på en 5,5 km lang rundstrækning i den gamle bydel. Den er helt flad, men ganske teknisk og på meget smalle veje. Der er to skarpe sving på næstsidste kilometer og endnu et sving umiddelbart efter den røde flamme, hvorefter det går ligeud resten af vejen.

 

Zadar var også målby i 2015, hvor Marko Kump slog Pawel Franczak og Roman Maikin i en massespurt.

 

 

 

 

Vejret

Efter det dårlige vejr på de to første etaper venter der blæsevejr torsdag. Det vil være relativt skyet, selvom solen kommer frem sidst på eftermiddagen, og temperaturen vil være 11 grader. Der vil være en hård vind fra nord, hvilket giver sidemodvind stort set hele dagen På rundstrækingen vil der være sidemedvind på første halvdel og sidemodvind i de sidste ca. 1200 m.

 

Favoritterne

Den altid ustabile Kristijan Durasek viste, at det ikke var uden grund, at UAE havde sparet ham på 1. etape, og han tog sin første sejr sin den fantastiske 2015-sæson. Dermed synes han at være tilbage på sit topniveau og klar til at gå efter en samlet sejr på hjemmebanen. Det har han gode muligheder for som del af et fremragende UAE-mandskab, der havde hele tre af deres fire klatrere i top 10 på dagens etape.

 

Den store taber var naturligvis Vincenzo Nibali, hvis Bahrain-mandskab med de yderst velkørende Franco Pellizotti og Kanstantsin Siutsou gjorde alt for at forberede kaptajnens angreb. De var imidlertid helt uden bid, og det er dermed tydeligt, at Nibali igen i år ikke er på toppen i sit forberedelsesløb. En tredjeplads er måske på papiret et pænt resultat, men i dette felt bør Nibali være et niveau over resten. Det kommer imidlertid ikke som et stort chok, da det blot følger tendensen siden 2014, og det betyder ikke nødvendigvis, at det er ildevarslende for Giroen. Samtidig er hans form opadgående, og han kan sagtens stadig vinde samlet. Forkortelsen af dagens etape samt den megen vind betød, at den sidste stigning var ret let, og vi må derfor formode, at Ucka-stigningen gør langt mere skade. Det bør imidlertid også komme Jaime Roson til gavn. Spanieren lignede i dag stærkeste mand, og han bør være endnu bedre på en sværere stigning. Derfor fremstår Caja Rural-talentet som et meget godt bud på en samlet vinder.

 

Først skal man imidlertid overleve to mellemetaper, der både kan blive vundet af udbrud og af sprintere. Først gælder det tredje etaper, der er ekstremt lang og har en meget svær start. Det betyder, at der helt sikkert vil være utallige angreb i den indledende fase, og det udbrud, der vil blive etableret, vil være enormt stærkt. Derfor vil det tage lang tid, inden en gruppe af gode ryttere kommer fri.

 

Hvad der herefter sker, er åbent. Etapen er meget lang, og det kræver en jætteindsats at holde det samlet. UAE har på papiret favoritten til en spurt, men de skal også koncentrere sig om klassementet og kan derfor være ansporet til at lade udbruddet køre hjem. På den anden side må det være fristende at gå efter en sejr med Modolo, og der er stor sandsynlighed for, at Nippo også er interesseret i en spurt. De har på de to første etaper vist, at de bestemt ikke er bange for at arbejde, og selvom de ødslede lidt med kræfterne i dag, tror vi, at de vil være meget aktive i at sikre en spurtafgørelse. Da starten samtidig er meget hård, vil der sikkert sidde folk i udbruddet, der ikke er langt efter i klassementet, og det tvinger under alle omstændigheder UAE til at bidrage. Derfor tror vi, at der er nok interesse i at jagte.

 

Det bliver som sagt meget blæsende, og det vil skal megen nervøsitet, som yderligere vil bidrage til, at farten bliver høj. Det vil imidlertid primært være sidemodvind, og derfor tvivler vi på, at der kan skabes splittelse. Vi tror derfor på en spurt, men det bliver en speciel en af slagsen efter en lang, hård dag, hvor friskhed vil være afgørende. Samtidig er finalen i den gamle bydel teknisk, og det vil gøre lead-outs og positionering ekstremt vigtig.

 

Det får os til at pege på Sacha Modolo som favorit. På papiret er det kun Giacomo Nizzolo, der er hurtigere, men 1. etape viste klart, at den italienske mester er langt fra topformen efter sin knæskade. Det bliver bestemt ikke nemt at være konkurrencedygtig efter en endnu hårdere etape, men hårdheden taler til gengæld til Modolos fordel. Således kommer han således direkte fra sit livs klassikerkampagne, hvor han blev nummer 6 i Flandern Rundt, og han sad med meget længe på dagens etape også. Derfor er længden, stigningerne og vinden til fordel for Modolo, der samtidig i Roberto Ferrari har en fremragende lead-out man. Det er vigtigt i denne tekniske finale, og derfor tror vi på endnu en sejr til Modolo.

 

Hans største rival på 1. etape var Eduard Grosu, og det tror vi, at det vil være igen. Rumæneren har i år taget kvantespring som sprinter, specielt i Tour of Oman, hvor han ikke var langt fra at slå Kristoff. På 1. etape skulle målstregen ikke være kommet meget senere for, at han var kommet forbi Modolo. Samtidig viste han i Sanremo, at han er blevet meget holdbar, så etapens hårdhed er også til hans fordel. Hans store problem har altid været positionering, men han har Marco Canola til at køre sig frem. Kan italieneren aflevere sin kaptajn i en god position, er han hurtig nok til at vinde.

 

Spurten på 1. etape blev en skuffelse for Riccardo Minali, der igen fik det gjort tydeligt, at hans positionering halter voldsomt. Til gengæld har han i Dubai vist, at han er lynhurtig, og derfor er han en af de få, der kan faktisk kan slå Modolo. Hårdheden taler ikke til hans fordel, og det er bestemt ikke en ideel etape, men kan han for en gangs skyld få sig rigtigt placeret, kan han alligevel sagtens ende med sejren.

 

Giacomo Nizzolo skal naturligvis nævnes som en outsider. Italieneren er trods alt feltets hurtigste mand, og 1. etape viste samtidig, at han har løbets bedste tog. Netop det forhold kan blive helt afgørende i så teknisk en finale, og da positionering bliver helt afgørende, vil Nizzolo måske kunne vinde, selvom første etape klart viste, at hans topfart halter voldsomt. Hvis han ikke føler sig på toppen, kan holdet give chancen til Kiel Reijnen. Han er ikke så hurtig som Nizzolo, men hvis han har det bedste tog, kan han måske vinde alligevel, specielt efter en hård etape, der er til hans fordel.

 

Ahmet Örken er en anden sprinter, der drager fordel af, at etapen er hård. Han viste fremragende form på dagens etape, hvor han kun smed fire minutter. Samtidig har han i Tour of Turkey vist, at han kan blande sig i spurter på dette niveau. Hans store problem er, at hans positionering er et problem, da ha mangler et hold til at køre sig frem.

 

Niccola Ruffoni er netop kommet tilbage efter en skade og derfor er det usikkert, hvor konkurrencedygtig han er. På papiret er han imidlertid en af de allerhurtigste, og han har før vist, at han kan udfordre WorldTour-rytterne. Om han har formen til at vinde så hård en etape er lidt usikker, men han har helt sikkert farten til det.

 

Efter næsten to år med uafbrudte skuffelser kørte Dylan Page en rigtig god spurt på 1. etape. Det lover godt forud for denne etape, hvor han vil forsøge at tage revanche. Han har i Lluis Mas en god lead-out man, og det kan gøre det muligt at slutte på podiet, selvom han næppe har farten til at vinde.

 

Som sagt kan det ikke udelukkes, at et udbrud kan køre hjem, men det kræver en gruppe med gode klatrere, der har tabt lidt tid. Her vil vi pege på Antonio Parrinello, Enrico Barbin, Nicola Boem, Vincenzo Albanese, Kiel Reijnen, Davide Mucelli, Nikolay Trusov, Luca Chirico, Lorenzo Rota, Mirco Maestri, Sergey Lagutin, Truls Korsæth og Diego Rubio som gode kandidater

 

Feltet.dks vinderbud: Sacha Modolo

Øvrige vinderkandidater: Eduard Grosu, Riccardo Minali

Outsidere: Giacomo Nizzolo, Kiel Reijnen, Ahmet Örken, Nicola Ruffoni, Dylan Page

Jokers: Antonio Parrinello, Enrico Barbin, Nicola Boem, Vincenzo Albanese, Kiel Reijnen, Davide Mucelli, Luca Chirico, Lorenzo Rota, Mirco Maestri, Sergey Lagutin, Truls Korsæth (alle fra et udbrud)

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Danilith Nokere Koerse vo...(1.HC ) 20/03

Tour de Taiwan(2.1) 17/03-21/03

Champ. Continentaux d'Afr...(CC) 15/03

Danilith Nokere Koerse vo...(1.HC ) 20/03

Bredene Koksijde Classic(1.HC ) 22/03

Milano-Sanremo(1.UWT) 23/03

Trofeo Da Moreno - Piccol...(1.WWT) 24/03

Trofeo Da Moreno - Piccol...(1.NCUPJW) 24/03

Grand Prix de Denain - Po...(1.HC ) 24/03

Le Tour de Langkawi(2.HC) 24/03-31/03

Volta Ciclista a Catalunya(2.UWT) 25/03-31/03

Driedaagse Brugge-De Panne(1.UWT) 27/03

Settimana Internazionale ...(2.1) 27/03-31/03

Driedaagse Brugge-De Panne(1.WWT) 28/03

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger