Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Outstanding Landis - Fremragende Sastre - opd.

Outstanding Landis - Fremragende Sastre - opd.

20. juli 2006 17:210
Artiklen fortsætter efter videoen.

I går lignede han en død mand, da han gik totalt ned på kongeetapen. I dag viste Floyd Landis stor klasse, da han satte hele feltet på plads og kørte sig ind i klassementet igen. Carlos Sastre viste også sin klasse endnu engang og satte resten af favoritterne, men det lykkedes lige Oscar Pereiro Sio at forsvare sin trøje knapt foran Sastre og Landis.

Som på alle de andre etaper startede også dagen i dag med flere udbrudsforsøg. Efter 12 kilometers kørsel kom 14 ryttere afsted, der i blandt David De la Feunte, som er Michael Rasmussens hårde konkurrent i kampen om bjergtrøjen. Rabobank reagerede straks med at trække Posthuma tilbage, og kort derefter faldt Weening og De la Fuente også tilbage. Dermed var der 11 ryttere tilbage i frontgruppen: Padrnos (DSC), O’Grady (CSC), Sinkewitz (TMO), Righi (LAM), Garate og Tankink (QSI), Halgand og Le Mevel (C.A), Auge (COF), Gilbert (FDJ) og Paolini (LIQ). De 11 ryttere arbejdede pænt sammen og øgede hurtigt deres forspring til feltet, som på sit højeste var oppe på næsten 12 minutter.

Kort inden dagens første stigning, Col des Saisies, satte Phonak holdet sig frem med fuldt mandskab og satte et vandvittigt tempo, hvilket resulterede i, at forspringet meget hurtigt begyndte at falde. Da feltet ramte stigningen eksploderede det i stumper og stykker, og til sidst sad kun Landis, Sastre, Menchov, Klöden, Rogers og Evans med fremme. Dermed sad Pereiro fuldstændig isoleret efter gruppen.

Landis blev ved med at angribe, og til sidst kunne de andre ikke følge med længere og lod sig falde tilbage til Pereiro, og Caisse d'Epargne holdet overtog dermed styringen af gruppen. På toppen af stigningen var Landis tre minutter efter frontgruppen og tre minutter foran feltet.

Derefter startede en lang nedkørsel, hvor Landis tog endnu mere tid til alle konkurrenter, og på toppen af den anden stigning havde han indhentet resterne af udbruddet. Kun Halgand sad stadig foran med et lille minuts forspring. Derefter startede Landis en hård jagt på Halgand, med Sinkewitz, Righi, O’Grady og Pardnos på hjul. Resten af udbruddet var sat og hentet af feltet.

En suveræn vinder - Floyd Landis (Foto: Sirotti)

Selvom det kun var Landis, som tog føringer, indhentede de hurtigt Halgand, og samtidigt tog de hele tiden tid til feltet. Nede i feltet var det på dette tidspunkt kun Pereiros hold, som satte tempoet.

Da Landis gruppen kom ind på dagens tredje stigning, Col de la Colombiere, forsatte Landis sin forcering. Hurtigt blev gruppen minimeret til to ryttere, nemlig Landis og Sinkewitz. Sinkewitz blev siddende på hjul af amerikaneren hele vejen opad stigningen. På toppen havde Landis og Sinkewitz et minut ned til Halgand og hele 8.35 minutter til feltet. Dermed var Landis faktisk på dette tidspunkt tilbage i førertrøjen.

På nedkørslen øgede Landis sit forspring til 9.06 minutter til feltet, og på det tidspunktet valgte Team CSC at gå frem med Jens Voigt og Christian Vande Velde. T-Mobile, som havde Sinkewitz med fremme hos Landis, valgte at følge Team CSCs eksempel og satte også et par mand frem.

I bunden af dagens sidste stigning, Cote de Chatillon-sur-Cluses, havde feltet indhentet Halgand, og de var nu kun 6.55 minutter efter Landis. Dermed var det op til favoritterne at udkæmpe kampen med Landis.


Floyd Landis på sejrskurs (Foto: Sirotti)


Allerede i starten af stigningen sagde Landis farvel til Sinkewitz, eller også blev tyskeren kaldt tilbage til feltet. Dermed var Landis alene i front.

Der var ikke kørt mange meter på stigningen, før Team CSC satte endnu et angreb ind. Fränk Schleck med Carlos Sastre på hjul, og ingen af de andre favoritter kunne svar igen på dette angreb. Nærmest efter Sastre på dette tidspunkt var Cristophe Moreau og Cadel Evans, med Denis Menchov, Michael Boogerd og Damiano Cunego lidt længere tilbage.


Denis Menchov og Michael Boogerd (Foto: Sirotti)


Schleck faldt dog hurtigt tilbage til Menchov og Boogerd, mens Sastre dermed fortsatte sin kamp alene. Han tog dog ikke meget tid på Landis, som kørte fremragende op ad stigningen. Og med tyve kilometer til mål havde Phonak-kaptajnen seks minutter til Carlos Sastre. Dermed var disse to helt lige i klassementet på dette tidspunkt. Sastre havde dog taget et helt minut til Andreas Klöden og Oscar Pereiro og holdt et flot tempo.

Med fem kilometer til toppen af stigningen havde Floyd Landis 5.55 minutter ned til Carlos Sastre og yderligere 1.10 ned til den gule trøje, hvor Andreas Klöden havde svært ved at følge med, og til sidst blev han da også sat af Oscar Pereiro, Michael Rasmussen og Haimar Zubeldia. Senere på stigningen fik Klöden dog kontakt med gruppen igen.


Michael Rasmussen og Oscar Pereiro (Foto: Sirotti)


Da Landis manglede en kilometer til toppen, havde Sastre taget en smule mere tid på ham, og han var nu kun 5.30 efter. Gruppen med Pereiro var på dette tidspunkt 1.35 min. efter Sastre. Pereiro holdt dog et flot tempo og fik kørt sig frem til Menchov og Boogerd. Denis Menchov blev med det samme sat af gruppen, og Michael Rasmussen valgte at blive hos ham. Endnu engang var Menchov gået fuldstændig ned i Alperne. Næste rytter til at blive hentet af Pereiro var Cadel Evans. Den australske rytter havde givet alt, hvad han havde, men kunne ikke stå distancen.


Forfølgerne (Foto: Sirotti)


På toppen af stigningen havde Sastre taget en smule mere tid på Landis, så han nu kun var 5.07 efter amerikaneren. Fremragende kørt af Carlos Sastre, men endnu mere imponerende af Floyd Landis. Gruppen med Oscar Pereiro, Haimar Zubeldia, Andreas Klöden, Michael Boogerd og Fränk Schleck var 6.55 efter på toppen, mens Michael Rasmussen og Denis Menchov var yderligere 25 sekunder efter.

På nedkørslen satsede Landis endnu engang det hele, og han øgede til Sastre, og i mål var CSC-kaptajnen 5.41 efter. Christophe Moreau kørte fremragende og kom ind på en tredjeplads, mens Damiano Cunego sluttede som nummer fire. Den gule trøje i skikkelse af Oscar Pereiro kom sammen med Andreas Klöden, Michael Boogerd, Haimar Zubeldia og Fränk Schelck ind 7.07 efter Landis, med Denis Menchov 15 sekunder længere tilbage.

Dermed tabte Sastre desværre meget på de 12 kilometers nedkørsel. Men alligevel en fremragende præstation af den lille spanier.

Resultat af 17. etape
1 Floyd Landis (USA) Phonak 5.23.36 (37.175 km/t)
2 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 5.42
3 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 5.58
4 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 6.40
5 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 7.08
6 Frank Schleck (Lux) Team CSC
7 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
8 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile
9 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi
10 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 7.20
11 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 7.24
12 Denis Menchov (Rus) Rabobank
13 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile
14 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital 8.37
15 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile
16 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 8.49
17 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 9.27
18 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner
19 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile
20 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital
21 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole
22 Michael Rogers (Aus) T-Mobile 12.34
23 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital 13.37
24 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval
25 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 14.35
26 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 15.39
27 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance 15.49
28 David Arroyo (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
29 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital 17.27
30 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 19.53
31 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 21.23
32 Yaroslav Popovych (Ukr) Discovery Channel
33 Jens Voigt (Ger) Team CSC
34 José Azevedo (Por) Discovery Channel
35 Christian Vandevelde (USA) Team CSC
36 George Hincapie (USA) Discovery Channel
37 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC
38 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner
39 Paolo Tiralongo (Ita) Lampre-Fondital
40 Christopher Horner (USA) Davitamon-Lotto 26.06
41 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 31.03
42 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile
43 Pavel Padrnos (Cze) Discovery Channel 31.12
44 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi
45 Xabier Zandio (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
46 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance
47 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom
48 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom
49 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 32.22
50 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic
51 Bram Tankink (Ned) Quick-Step-Innergetic
52 Daniele Righi (Ita) Lampre-Fondital
53 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi
54 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 33.05
55 Stéphane Auge (Fra) Cofidis
56 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 36.29
57 Luca Paolini (Ita) Liquigas
58 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole 37.27
59 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole
60 David Millar (GBr) Saunier Duval 43.44
61 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux
62 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto 52.02
63 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux
64 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas
65 Marco Velo (Ita) Milram
66 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom
67 Axel Merckx (Bel) Phonak
68 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom
69 Kjell Carlström (Fin) Liquigas
70 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic
71 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto
72 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto
73 Matej Mugerli (Slo) Liquigas
74 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole
75 Robert Hunter (RSA) Phonak
76 Erik Zabel (Ger) Milram
77 Joost Posthuma (Ned) Rabobank
78 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner
79 Bert Grabsch (Ger) Phonak
80 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner
81 Koos Moerenhout (Ned) Phonak
82 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux
83 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux
84 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance
85 Christophe Brandt (Bel) Davitamon-Lotto
86 Gorka Verdugo (Spa) Euskaltel-Euskadi
87 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom
88 Ralf Grabsch (Ger) Milram
89 Viatscheslav Ekimov (Rus) Discovery Channel
90 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi
91 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux
92 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom
93 Benoît Salmon (Fra) Agritubel
94 Christian Knees (Ger) Milram
95 Manuel Calvente (Spa) Agritubel
96 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval
97 Pieter Weening (Ned) Rabobank
98 Alexandre Moos (Swi) Phonak
99 Björn Schröder (Ger) Milram
100 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi
101 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak
102 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux
103 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis
104 Jimmy Casper (Fra) Cofidis
105 Christophe Laurent (Fra) Agritubel
106 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner
107 Simon Gerrans (Aus) AG2R-Prevoyance
108 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom
109 Patrick Calcagni (Swi) Liquigas
110 Michael Albasini (Ita) Liquigas
111 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval 52.13
112 Matteo Tosatto (Ita) Quick-Step-Innergetic
113 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval
114 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic
115 Julian Dean (NZl) Crédit Agricole
116 Moises Duenas (Spa) Agritubel
117 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis
118 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance
119 Victor Hugo Pena (Col) Phonak
120 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner
121 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi
122 David Moncoutié (Fra) Cofidis
123 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis
124 Bradley Wiggins (GBr) Cofidis
125 Ronny Scholz (Ger) Gerolsteiner
126 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux
127 Wim Vansevenant (Bel) Davitamon-Lotto
128 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears
129 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank
130 David Zabriskie (USA) Team CSC
131 Oscar Freire (Spa) Rabobank
132 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi
133 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole
134 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel
135 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears
136 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole
137 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel
138 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
139 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel
140 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto
141 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears
142 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval
143 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval

Udgået på dagens etape
DNS José Rujano (Ven) Quick-Step-Innergetic
DNF Miguel Angel Martin Perdiguero (Spa) Phonak
DNF José Angel Gomez (Spa) Saunier Duval
DNF Juan Miguel Mercado (Spa) Agritubel

Samlet stilling efter 17. etape
1 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 80.08.49
2 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 0.12
3 Floyd Landis (USA) Phonak 0.30
4 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 2.29
5 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 3.08
6 Denis Menchov (Rus) Rabobank 4.14
7 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 4.24
8 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 5.45
9 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 8.16
10 Michael Rogers (Aus) T-Mobile 12.13
11 Frank Schleck (Lux) Team CSC 13.48
12 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 13.52
13 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole 15.46
14 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 17.18
15 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 17.23
16 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital 20.50
17 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 21.04
18 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 22.01
19 José Azevedo (Por) Discovery Channel 34.01
20 David Arroyo (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 37.11
21 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital 37.45
22 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 39.47
23 Christian Vandevelde (USA) Team CSC 47.16
24 Yaroslav Popovych (Ukr) Discovery Channel 48.51
25 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile 50.07
26 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile 51.48
27 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 55.43
28 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile 57.52
29 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 1.00.48
30 Axel Merckx (Bel) Phonak 1.03.27
31 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.04.02
32 George Hincapie (USA) Discovery Channel 1.07.33
33 Xabier Zandio (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.10.43
34 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.14.19
35 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance 1.17.00
36 Benoît Salmon (Fra) Agritubel 1.18.35
37 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance 1.19.12
38 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 1.19.31
39 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 1.23.11
40 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 1.25.53
41 Christophe Brandt (Bel) Davitamon-Lotto
42 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval 1.28.20
43 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis 1.28.57
44 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 1.34.33
45 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 1.35.22
46 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 1.36.13
47 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis 1.36.55
48 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 1.37.52
49 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole 1.37.55
50 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.39.34
51 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 1.40.26
52 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 1.44.09
53 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 1.46.26
54 Jens Voigt (Ger) Team CSC 1.48.08
55 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 1.48.43
56 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital 1.48.55
57 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile 1.51.03
58 David Moncoutié (Fra) Cofidis 1.52.41
59 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval 1.56.57
60 Moises Duenas (Spa) Agritubel 1.59.58
61 David Millar (GBr) Saunier Duval 2.00.20
62 Christopher Horner (USA) Davitamon-Lotto 2.03.11
63 Koos Moerenhout (Ned) Phonak 2.05.51
64 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux 2.06.39
65 Pavel Padrnos (Cze) Discovery Channel 2.13.21
66 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 2.20.52
67 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 2.21.06
68 Paolo Tiralongo (Ita) Lampre-Fondital 2.22.15
69 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux 2.22.38
70 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner 2.23.38
71 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic 2.24.12
72 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 2.26.26
73 Gorka Verdugo (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.26.41
74 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom 2.27.39
75 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.30.49
76 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 2.33.16
77 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 2.34.25
78 Simon Gerrans (Aus) AG2R-Prevoyance 2.37.26
79 David Zabriskie (USA) Team CSC 2.37.27
80 Manuel Calvente (Spa) Agritubel 2.41.20
81 Björn Schröder (Ger) Milram 2.41.31
82 Erik Zabel (Ger) Milram 2.43.45
83 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.45.02
84 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 2.46.25
85 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 2.46.48
86 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 2.46.55
87 Pieter Weening (Ned) Rabobank 2.48.28
88 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel 2.48.58
89 Viatscheslav Ekimov (Rus) Discovery Channel 2.49.33
90 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 2.49.38
91 Bram Tankink (Ned) Quick-Step-Innergetic 2.49.45
92 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 2.50.00
93 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 2.50.32
94 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic 2.51.11
95 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC 2.52.36
96 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 2.53.22
97 Marco Velo (Ita) Milram 2.53.57
98 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 2.54.37
99 Alexandre Moos (Swi) Phonak 2.55.15
100 Luca Paolini (Ita) Liquigas 2.55.31
101 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 2.59.26
102 Ralf Grabsch (Ger) Milram 2.59.27
103 Christian Knees (Ger) Milram 3.00.04
104 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak 3.00.13
105 Oscar Freire (Spa) Rabobank 3.00.52
106 Ronny Scholz (Ger) Gerolsteiner 3.01.49
107 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 3.02.09
108 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux 3.03.34
109 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 3.03.40
110 Daniele Righi (Ita) Lampre-Fondital 3.04.00
111 Bert Grabsch (Ger) Phonak 3.06.21
112 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 3.07.45
113 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom 3.09.01
114 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole 3.10.09
115 Robert Hunter (RSA) Phonak 3.10.48
116 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 3.12.34
117 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 3.12.39
118 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto 3.14.10
119 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 3.15.15
120 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole 3.15.37
121 Michael Albasini (Ita) Liquigas 3.15.53
122 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 3.15.56
123 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 3.16.01
124 Victor Hugo Pena (Col) Phonak 3.16.40
125 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 3.16.47
126 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole 3.17.41
127 Stéphane Auge (Fra) Cofidis 3.18.52
128 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 3.19.18
129 Bradley Wiggins (GBr) Cofidis 3.19.19
130 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi 3.19.56
131 Julian Dean (NZl) Crédit Agricole 3.22.02
132 Patrick Calcagni (Swi) Liquigas 3.23.54
133 Matteo Tosatto (Ita) Quick-Step-Innergetic 3.24.02
134 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis 3.27.21
135 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux 3.28.22
136 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 3.28.34
137 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 3.30.56
138 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic 3.31.03
139 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner 3.31.16
140 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 3.43.21
141 Jimmy Casper (Fra) Cofidis 3.46.37
142 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto 3.50.05
143 Wim Vansevenant (Bel) Davitamon-Lotto 3.50.36

Pointkonkurrencen efter 17. etape
1 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto 252 pts
2 Oscar Freire (Spa) Rabobank 207
3 Erik Zabel (Ger) Milram 172
4 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole 159
5 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 152
6 Luca Paolini (Ita) Liquigas 148
7 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 115
8 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 99
9 Jimmy Casper (Fra) Cofidis 98
10 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 84
11 Floyd Landis (USA) Phonak 83
12 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 76
13 Michael Rogers (Aus) T-Mobile 72
14 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 66
15 George Hincapie (USA) Discovery Channel 62
16 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 58
17 Jens Voigt (Ger) Team CSC 57
18 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 57

19 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto 51
20 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 50
21 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 49
22 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis 49
23 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 48
24 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 46
25 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile 44
26 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC 43
27 Denis Menchov (Rus) Rabobank 42
28 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole 42
29 Frank Schleck (Lux) Team CSC 41
30 Yaroslav Popovych (Ukr) Discovery Channel 40
31 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 40
32 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis 40
33 Marco Velo (Ita) Milram 40
34 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 39
35 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner 39
36 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 38
37 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 37
38 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom 34
39 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 33
40 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 33
41 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 33
42 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 33
43 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 32
44 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 30
45 Michael Albasini (Ita) Liquigas 30
46 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital 28
47 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 28
48 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 27
49 David Zabriskie (USA) Team CSC 26
50 Björn Schröder (Ger) Milram 26
51 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 25
52 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 24
53 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 24
54 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 24
55 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 22
56 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 22
57 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 22
58 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 22
59 Christian Vandevelde (USA) Team CSC 22
60 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 22
61 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner 21
62 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 20
63 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile 19
64 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 16
65 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 16
66 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole 16
67 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 16
68 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile 15
69 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 15
70 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital 14
71 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 14
72 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval 14
73 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 12
74 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole 12
75 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 10
76 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 10
77 Christian Knees (Ger) Milram 10
78 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel 9
79 Axel Merckx (Bel) Phonak 8
80 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux 8
81 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 7
82 Stéphane Auge (Fra) Cofidis 7
83 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 6
84 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux 6
85 Robert Hunter (RSA) Phonak 6
86 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile 5
87 Wim Vansevenant (Bel) Davitamon-Lotto 5
88 David Millar (GBr) Saunier Duval 4
89 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 4
90 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 4
91 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 4
92 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 3
93 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 3
94 Julian Dean (NZl) Crédit Agricole 3
95 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital 2
96 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis 2
97 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 2
98 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak 2
99 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 2
100 José Azevedo (Por) Discovery Channel 1
101 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1
102 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 1
103 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 1
104 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux 1
105 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi
106 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic -1
107 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom -3
108 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance -5
109 Paolo Tiralongo (Ita) Lampre-Fondital -5
110 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic -5
111 Bram Tankink (Ned) Quick-Step-Innergetic -10
112 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi -13
113 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi -15
114 Patrick Calcagni (Swi) Liquigas -15

Bjergkonkurrencen efter 17. etape
1 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 163 pts

2 Floyd Landis (USA) Phonak 131
3 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 113
4 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 99
5 Frank Schleck (Lux) Team CSC 94

6 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 93
7 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 80
8 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 72
9 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 64
10 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 63
11 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 63
12 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 61
13 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 60
14 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 60
15 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital 42
16 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 41
17 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile 41
18 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux 39
19 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 38
20 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 37
21 Denis Menchov (Rus) Rabobank 36
22 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 36
23 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 35
24 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 34
25 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 34
26 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital 31
27 Jens Voigt (Ger) Team CSC 30
28 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 30
29 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 28
30 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis 26
31 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 26
32 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi 25
33 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 24
34 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole 24
35 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital 23
36 Pavel Padrnos (Cze) Discovery Channel 23
37 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic 22
38 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC 22
39 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval 20
40 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 20
41 Daniele Righi (Ita) Lampre-Fondital 20
42 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 19
43 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic 18
44 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile 17
45 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 17
46 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 16
47 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 14
48 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 14
49 Xabier Zandio (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 13
50 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 12
51 David Moncoutié (Fra) Cofidis 12
52 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 11
53 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 10
54 Yaroslav Popovych (Ukr) Discovery Channel 10
55 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 10
56 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile 9
57 Björn Schröder (Ger) Milram 9
58 George Hincapie (USA) Discovery Channel 9
59 David Zabriskie (USA) Team CSC 9
60 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance 8
61 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole 8
62 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 7
63 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel 7
64 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi 7
65 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance 6
66 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 6
67 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 6
68 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 5
69 David Arroyo (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 5
70 Axel Merckx (Bel) Phonak 5
71 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis 5
72 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 5
73 David Millar (GBr) Saunier Duval 3
74 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 3
75 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 3
76 Oscar Freire (Spa) Rabobank 2
77 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 2
78 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 1
79 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 1
80 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 1

Ungdomskonkurrencen efter 17. etape
1 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 80.26.07
2 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 0.05
3 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 1.23.08
4 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 1.31.25
5 Moises Duenas (Spa) Agritubel 1.42.40
6 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux 1.49.21
7 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 2.17.07
8 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 2.27.44
9 Pieter Weening (Ned) Rabobank 2.31.10
10 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 2.32.20
11 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 2.36.04
12 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 2.37.19
13 Christian Knees (Ger) Milram 2.42.46
14 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 2.44.51
15 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 2.50.27
16 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 2.55.21
17 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 2.57.57
18 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 2.58.43
19 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic 3.13.45
20 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 3.26.03

Holdkonkurrencen efter 17. etape
1 T-Mobile Team 240.43.27
2 Team CSC 8.41
3 Rabobank 12.31
4 AG2R Prevoyance 19.06
5 Lampre-Fondital 40.09
6 Caisse D’Epargne-Illes Balears 43.02
7 Gerolsteiner 1.45.09
8 Euskaltel - Euskadi 2.09.23
9 Discovery Channel Team 2.10.57
10 Phonak Hearing Systems 2.37.38
11 Credit Agricole 2.39.43
12 Saunier Duval - Prodir 2.53.37
13 Davitamon - Lotto 2.57.10
14 Cofidis Credit Par Telephone 3.09.33
15 Bouygues Telecom 3.12.23
16 Agritubel 4.17.55
17 Francaise Des Jeux 5.23.37
18 Team Milram 6.17.13
19 Liquigas 6.21.19
20 Quick Step - Innergetic 6.42.49

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger