Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

EKSKLUSIVT INTERVIEW!

Interviews før 1. etape af PostNord Danmark Rundt

Interviews før 1. etape af PostNord Danmark Rundt

10. august 2021 14:09Foto: Henriette Brandt

PostNord Danmark Rundt 2021 er skudt i gang. Her er en række reaktioner før starten på 1. etape i Struer.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Klokken 13.40 blev 1. etape af PostNord Danmark Rundt 2021 skudt i gang i Struer. Vores reporter var til stede i startbyen, og her kan du læse interview foretaget umiddelbart før starten i den silende jyske regn.

 

Interviewene kan også ses i deres fulde længde herunder eller på vores Youtube-side.

 

Følg etapen direkte lige her.

 

Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet

 

Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma)

Det er virkelig rart (at være her, red.). Nu regner det lidt, men jeg synes, at det er et virkelig fedt løb. Jeg har aldrig kørt det før, men jeg ser frem til at køre det. Der vil være mange muligheder for sprinterne, så vi vil prøve i dag.

 

At spurte for sejren. Det er planen i dag. Vi vil samle det til en spurt og køre efter sejren. Men der er virkelig gode ryttere med Cavendish og Nizzolo. Det er svært at slå dem, men vi vil forsøge.

 

Når vi kører ind på omgangen til slut (er nøglemomentet, red.). Jeg synes, at det er en virkelig hurtig finale med en masse sving. Når det bliver hektisk, vil vi lave rykket. Vi skal følge vores instinkt. Så må vi se i løbet.

 

 

Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka NextHash)

Jeg er meget glad for at være her. Det er mit første Danmark Rundt. Jeg ser virkelig frem til ugen. Det ser ud til, at der kommer et par spurtmuligheder, så vi går efter den.

 

Jeg kan lide landet. Jeg har været her adskillige gange, men aldrig kørt Danmark Rundt. Forhåbentlig vil det ikke regne hele tiden. Jeg er virkelig glad for at være her.

 

Jeg kan lide afslutningen. Den er ret teknisk. Normalt kan jeg lide denne type af afslutning. Vi må se. Forhåbentlig vil det blive tørt. Så må vi se, hvordan benene er i finalen på de sidste kilometer.

 

Opløbet er virkelig kort, så vi skal være i front inde på omgangene.

 

Ja, jeg synes, at de to (Mark Cavendish og Dylan Groenwegen, red.) er de store favoritter. Jeg vil også forvente nogle overraskelser. Unge ryttere er altid motiverede, så hvorfor ikke? Vi skal fokusere på alle, men køre efter vores egen taktik.

 

Læs også
Van der Poel tvivler ikke, men foretog sen ændring efter skuffelse

 

Jeg er super glad for Lasse (Norman) (efter hans OL-guld, red.). Han fortjener det så meget. Jeg mødte ham i går aftes. Vi fejrede det lidt. Jeg håber, at det bliver en god uge for ham.


 

Nicolai Brøchner (Team coloQuick)

Det er fedt. Det altid en stor oplevelse at køre Danmarks største cykelløb. Det er i sig selv en stor oplevelse, så vi glæder os bare til at komme i gang.

 

Ja, det er det helt sikkert (som et Tour de France for ColoQuick, red.). Det er jo det, som vi har set frem til hele året. Det er det største, som vi kører. Og når det så er på hjemmebane, så gør det jo det bare ekstra godt. Så vi har sat næsen op efter at gøre det godt her.

 

Resultatmæssigt bliver det selvfølgelig rigtig svært at køre med om sejren, med de navne som er med. Vi skal i hvert fald være synlige. Hvis vi kan køre lige op med nogle af verdens bedste ryttere, som er med her, så vil vi være godt tilfredse. Måske kan vi overraske en dag og slå dem. Det kan vi kun gøre vores bedste for at forsøge.

 

 

 

Tobias Lund Andresen (Team DSM)

Det er et kæmpe stort. Det er jo klart det største løb, som jeg nogensinde har kørt. Så også at gøre det på hjemmebane, det er jo fantastisk. Jeg fik det at vide i fredags. Jeg har aldrig været gladere. Det kan jeg godt fortælle dig. Det er en kæmpe oplevelse for mig. Jeg skal lære en helt masse her.

 

Det er jo en helt anden måde at køre cykelløb på for mig. Vi har prøvet på udviklingsholdet at køre som et WorldTour-hold. Men nu er det nogle helt andre, som man skal til at hjælpe. Det bliver kæmpe stort.

 

Det er ikke nogen hemmelig, at jeg skal ud at hjælpe de helt hurtige som Søren (Kragh), Cees (Bol) og Casper (Pedersen). Så det er at gøre, hvad de siger og hjælpe så meget, som man kan.

 

Der er stor chance for, at der kan komme noget sidevind derude. Vi kører ude på diget. Så det er med at holde sig fremme og ikke være for langt bagud, så kan du hurtigt komme efter.


 

 

Læs også
Formand for DCU trækker sig

 

Rasmus Bøgh Wallin (PostNord Landsholdet)

Jeg ser super meget frem til det. Det er det klart største løb på dansk grund. Så det bliver rigtig spændende at være med det igen og se, om vi ikke kan lave lidt ballade derude.

 

Det er rigtig stort (at vise landsholdstrøjen frem, red.) med to holdkammerater. Det er et ungt hold også. Jeg vil prøve at være med fremme og vise, hvordan man kører på det her niveau. Det kan blive gode lærepenge for de unge også.

 

Det kunne være super fedt, hvis der kunne komme noget vind derude, og det kunne blive et hårdt cykelløb. Det tror jeg ville være til min egen fordel, og også til de andre på holdet, hvis vi kan sidde på første vifte. Det er altid sjovt.

Det er med at gribe chancerne, der byder sig, og ikke afvente alt for meget og køre med alt for meget respekt. Vi skal prøve at komme ud over stepperne og se, om man ikke kan få en mulighed.

 

Vi skal rigtig godt ind i finalen. Hvis man ikke sidder fremme første gang op ad målbakken, bliver det rigtig svært at komme frem. Det handler mere om indløbet end selve omgangen inde i Esbjerg. Der handler om at have kræfterne til at blive ved med at sidde deroppe. De sidste ti kilometer bliver så hurtige, så det bliver rigtig svært at komme med derop.

 

Vi tager det lidt derude (hvem der er kaptajn, red.). Daniel Stampe er også rigtig hurtig. Jeg har også kørt nogle leadouts for ham før, som er lykkedes. Vi tager en status derude og ser, hvem der har bedst ben efter 150 kilometer. Så må vi se derfra, hvem det bliver.

 

Jeg vil gerne komme ud at kæmpe om bakketrøjen eller lave et resultat en af dagene. Jeg gider ikke rigtig at køre mellem top 10 og 20, som jeg måske godt kan, hvis jeg kører en normal finale. Så jeg tror, at jeg gerne vil prøve at gøre noget lidt overraskende og prøve at køre i finalen eller gribe den chance, som der nu er for at lave et topresultat.


 

Mathias Larsen (Restaurant Suri - Carl Ras)

Det er super fedt. Selvom vejret måske ikke lige er det bedste, så glæder vi os rigtig meget. Vi er topmotiverede og klar for at køre et godt cykelløb.

 

Det er helt klart det største cykelløb på året. Alle, der er her, er topmotiverede og klar.

 

Som vores juniorlandstræner altid fortalte os, er det danskervejr, og de andre er slået på forhånd, når det er dårligt vejr. Vi skal selvfølgelig bare køre et godt cykelløb og sørge for at sidde fremme, hvis der kommer sidevind. Bare fordi det er større cykelhold, så betyder det ikke, at de har ret til at sidde forrest. Så vi er super klar.

 

Det er en kæmpe oplevelse for os. Vi skal ud at nyde at køre så stort et cykelløb. Så derfor går vi ind med hovedet højt. Selvom vi ikke er det største hold, tror vi stadig på det.


 

Emil Toudal (BHS - PL Beton Bornholm)

Det er kanonfedt. Det blev ikke kørt sidste år, så det er helt sikkert noget, som alle de danske hold har manglet. Det er vores chance for at komme ud og matche os selv med de helt store ryttere og hold og se, hvad niveau, det er, som dansk cykling er på for tiden. Så det glæder jeg mig til, og jeg er helt sikker på, at mine holdkammerater og kolleger på de danske kontinentalhold glæder sig til at komme ud at køre.

 

Det er årets løb, og vi skal udnytte, at dette er det løb, hvor vi har allermest ild i øjnene. Vi skal virkelig ud at vise noget. Vi er et af de mindre hold, men det er også her, at vi skal ud at kæmpe med næb og klør for at få noget med hjem.

 

Det er nogle heftige spurtkanoner (Mark Cavendish og Dylan Groenewegen, red.). Det må jeg nok sige. Så i dag bliver finalen nok rigtig, rigtig svær at blande sig i. Mange tænker nok, at det er et fladt løb, men specielt tredje- og fjerdedagen tror jeg kan blive spændende, hvor vi kan få nogle af vores forcer mere i spil. Sidst man kørte omgangen i Esbjerg var det Mads Würtz og Daniele Bennati, der kørte hjem to mand, så intet er afgjort på forhånd. Men umiddelbart er det nogle rigtig lede sprintere, som nok bliver ret svære at bide skeer med i en regulær massespurt. Men vi skal ud at blande os, så hvem ved, hvad der sker derude.


 

DEL
INFO
PostNord Danmark Rundt
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?