Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Riwal med fremme blandt WorldTour-ryttere: Det kan vi godt være stolte af

15. april 2022 19:45Foto: Bastien Gason

Riwal Cycling Team gjorde god figur i det franske endagsløb Classic Grand Besancon Doubs, hvor det danske hold formåede at få to ryttere i top 20.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Riwal Cycling Team var med fremme i finalen sammen med flere WorldTour-ryttere, da Classic Grand Besancon Doubs i dag blev afviklet.

Her kørte svenske Lukas Eriksson sig til en 15. plads, mens danske Mathias Bregnhøj krydsede målstregen som nummer 18. Og dét er en præstation, som Riwal-mandskabet er stolte af.

Det fortæller Sebastian Andersen på holdets hjemmeside.

“Vi var lidt decimerede fra start, da Jacob (Eriksson, red.) var syg, så vi havde ikke så mange muligheder. Men det lykkedes at holde Lucas (Eriksson, red.) og Mathias (Bregnhøj, red.) godt fremme til finalen, og at vi får to ryttere i top 20 sammen med en masse WorldTour-ryttere, det kan vi godt være stolte af,” lyder det fra Andersen.

Løbet blev vundet af spanske Jesus Herrada, som på løbets stejle afsluttende stigning rykkede fra sine konkurrenter og kørte solo over målstregen. Profilerede ryttere som Ben O’Connor, Clement Champoussin og Thibaut Pinot var ligeledes repræsenteret i løbets finale.

Riwal Cycling Team skal allerede i aktion igen lørdag, hvor holdet skal køre det franske endagsløb Tour du Jura. Her venter der ligeledes en dyst mod flere WorldTour-ryttere, da AG2R Citroën Team, Cofidis, Groupama-FDJ og Lotto Soudal vil stå klar på startstregen.

Danske Oliver Wulff Frederiksen skal også køre løbet, da han er blevet udtaget af EF Education-NIPPO Development Team.

Tour du Jura kan følges på Discovery+. Inden da kan du blive helt klar til løbet ved at læse vores optakt her.