Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Spilforslag til 9. etape af Tour de France

Spilforslag til 9. etape af Tour de France

11. juli 2015 23:49Foto: Sirotti

Indtil nu har Tour de France mest været et spørgsmål om overlevelse og defensiv kørsel for favoritterne, men nu er gemmelegen slut. I morgen gælder det løbets første store slag, når feltet giver sig i kast med den 28 km lange holdtidskørsel i Bretagne, og trods en beskeden distance har den vanskelige rute potentiale til at skabe betydelige forskelle.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Kun den indledende del af etapen er flad, mens rytterne mod slutningen skal tackle tre mindre stigninger, hvoraf specielt bakken op til målstregen i Plumelec er en vanskelig udfordring. Ruten er bestemt ikke designet til de store specialister og tilgodeser i stedet de alsidige etapeløbsryttere, der både kan klatre og køre enkeltstart. Det bliver vanskeligt at holde fem mand samlet på den sidste bakke, hvor store forskelle kan blive gjort, og man vinder ikke denne etape uden fem stærke klatrere, der kan tilbagelægge de sidste 2 km med forrygende fart. Samtidig kommer etapen meget sent i løbet, hvor træthed, udholdenhed og skader spiller en afgørende rolle, og det gør det til en uforudsigelig affære.

 

Ikke desto mindre har vi fundet et par spilforslag, der er en overvejelse værd.

 

Katusha slår Europcar - odds 1.90 hos Bet365

Europcar er blandt de hold, der stadig har 9 mand i løbet og ikke er ramt af væsentlige skader. Ikke desto mindre er de blandt de dårligste i denne specielle disciplin og er ofte end sidst. Samtidig har Pierre Rolland officielt droppet klassementet, og de vil derfor med stor sandsynlighed betragte etapen som en ekstra hvilkedag.

 

Læs også
Ny Visma-stjerne forklarer manglende Grand Tour-ambitioner

 

Anderledes forholder det sig for Katusha, der vil gøre deres maksimale for at begrænse et forudsigeligt tidstab for Joaquim Rodriguez. Holdet har allerede mistet to mand og er således betydeligt handikappet. Samtidig er tre af rytterne på holdet sprintere, der får det vanskeligt i finalen. Der er således ikke tvivl om, at Katusha kan imødese en svær dag, men de har en stærk gruppe af klatrere, hvoraf specielt Tiago Machado vil være en motor i dette terræn.

 

Selvom russerne utvivlsomt ikke ender i top 10, bør motivationen være nok til at slå Europcar.

 

Du kan spille her

 

Astana slår Movistar - odds 2.20 hos Bet365

På forhånd tyder det på, at Astana og Movistar er de to største konkurrenter til BMC, der er de klare favoritter. Ved generalprøven i Dauphiné, hvor rytterne tacklede en lignende holdtidskørsel, der dog var knap så kuperet, var førstnævnte kun fire sekunder efter verdensmestrene på andenpladsen, mens sidstnævnte var yderligere et sekund efter som nummer tre.

 

Begge hold er som skabte til morgendagens udfordring, idet de er spækket med specialister i kuperede enkeltstarter. Movistar har de største motorer i Adriano Malori, Jonathan Castroviejo og Alex Dowsett, mens Astana har det mest homogene hold, hvoraf kun Michele Scarponi aldrig har udmærket sig i enkeltstarter.

 

Movistar er hæmmet af, at Alex Dowsett lider voldsomt efter et styrt, og at Winner Anacona ligeledes har været i asfalten. Modsat er alle Astana-ryttere fit for fight. Til gengæld har det kasakhiske hold ikke imponeret i den første del af løbet, mens spanierne har virket en anelse stærkere.

 

Kampen mellem de to hold bliver meget tæt, og Movistar er muligvis små favoritter. Astana er imidlertid klart undervurderet i denne duel - specielt med Dowsetts skader in mente - og det kan være et fordelagtigt spil.

 

Du kan spille her

 

Cannondale slår Trek - odds 1.80 hos Bet365

Tidligere var Cannondale-Garmin - mens de var kendt som Cervelo og Garmin - blandt de ypperste eksperter i disciplinen, men det er ingenlunde tilfældet længere. Til dette løb har de imidlertid en relativt homogen trup, hvoraf kun Daniel Martin aldrig har gjort det godt på enkeltstarter. De har en god kombination af stærke klatrere og store motorer, der tillige kan køre opad. Desværre har de mistet Jack Bauer, der har brækket hoften.

 

Læs også
Ranglisterne: Visma avancerer og ny verdensetter

 

Trek har ligeledes mistet en rytter, og at undvære Fabian Cancellara er betydeligt være end at savne Bauer. Holdet har stadig et par solide specialister i Stijn Devolder, Markel Irizar og Bob Jungels, mens kaptajn Bauke Mollema synes at være i storform. Holdet er imidlertid langt fra så homogent som Cannondale og har historisk altid skuffet i holdtidskørsler.

 

Cannondale bør vinde denne duel. Usikkerheden består primært i, at de brugte masser af kræfter på dagens etape, og det kan vise sig kostbart i morgen.

 

Du kan spille her
 

Bretagne slår Cofidis - odds 1.53 hos Bet365

Cofidis har ingen klassementsambitioner i dette løb og vil bruge morgendagen som en halv hviledag. Samtidig har de mistet Nacer Bouhanni og er således kun 8 ryttere til start, hvoraf ingen er enkeltstartsspecialister.

 

Bretagne er utvivlsomt løbets svageste hold, men modsat Cofidis vil de være topmotiveret til at levere på hjemmebane og at begrænse tidstabet for Eduardo Sepulveda. Samtidig har de et par store motorer i Anthony Delaplace og Arnaud Gerard samt en solid gruppe af klatrere. Odds 1.53 er ikke meget, men det vil være en stor overraskelse, hvis ikke denne duel falder ud til Bretagnes fordel.

 

Du kan spille her

 

Giant-Alpecin slår FDJ - odds 2.50 hos Bet365

FDJ har forbedret sig voldsomt i en disciplin, hvor de altid har haft det vanskeligt, og i både Giroen og Romandiet Rundt overraskede de positivt. I dette løb har de imidlertid ikke det stærkeste hold til en kuperet rute som denne og er ydermere demotiveret af kaptajn Thibaut Pinots elendige start. De har mistet William Bonnet og er således kun 8 ryttere til start, hvoraf to er sprintere.

 

Omvendt forholder det sig for Giant-Alpecin, der er blevet opmuntret af de overraskende præstationer fra en formstærk Warren Barguil. Franskmanden jagter nu en top 10-placering, og det kræver et godt resultat i morgen. Savnet af Tom Dumoulin er imidlertid kolossalt, og deres hovedproblem er, at en stor del af holdet består af tunge lead-out ryttere. Barguil, Simon Geschke, Georg Preidler, John Degenkolb og Koen De Kort kører imidlertid alle hæderligt opad og udgør en relativt stærk gruppe på en rute som denne.

 

FDJ er muligvis svage favoritter i dette væddemål, men odds 2.50 på Giant-Alpecin-sejr er alt for højt i en jævnbyrdig duel.

 

Du kan spille her

 

Læs også
Optakt: Fleche Wallonne

 

Astana vinder etapen - odds 10.00 hos Bet365

Er man frisk på at gamble lidt, er et spil på Astana som etapevinder værd at overveje. Som allerede nævnt er BMC storfavoritter med Movistar som de værste konkurrenter. Det kasakhiske hold er imidlertid klart undervurderet. Deres trup er ubetinget den mest homogene, og de har ingen tung dødvægt, der ikke kan klatre på et rimeligt niveau.

 

Lars Boom og Lieuwe Westra er deciderede specialister, og Tanel Kangert hører til blandt de bedste på kuperede enkeltstarter. Vincenzo Nibali har forbedret sig kolossalt i kampen mod uret, mens Rein Taaramae har det med at hive overraskende gode enkelstarter op ad hatten. Andriy Grivko er en fremragende enkeltstartsrytter på en rute som denne, og Dmitriy Gruzdev har tidligere været i top 10 ved VM. Jakob Fuglsang er ganske vist ikke den enkeltstartsrytter, han engang var, men på en rute som denne, er han en solid rytter. Kun Michele Scarponi har aldrig udmærket sig, men han er omvendt en stærk klatrer, der kan gøre en forskel i finalen.

 

Astana er ubetinget en outsider til etapesejren, og odds 10.00 er helt klart for højt i forhold til deres reelle chancer.

 

Du kan spille her

 

Du kan læse en mere detaljeret analyse af favoritterne her. Husk også at tippe med på Fanpicks.dk.

DEL
INFO
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Spilforslag
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?