Team Blue Water Ladies klar til UCI-løb

24. april 2012 23:06Foto: A.S.O.

Tirsdag drog Team Blue Water Ladies af sted til etapeløbet Gracia-Orlavá, hvilket er rangeret til at være et UCI 2.2 løb.

Gracia-Orlová er med sit kuperet terræn kendt for at være et både hårdt og krævende løb af rytterne, og derudover tiltrækker løbet hvert år nogle af de bedste kvindelige cykelhold til start. Blandt andet vandt Marianne Vos løbet i 2010.

Team Blue Water Ladies tager tirsdag af sted til løbet med en forventning om at vise trøjen frem på de fem etaper og samtidig lave nogle flotte resultater. Holdet stiller til start med Fie Degn Larsen, Nina Schultz Nielsen, Christina Siggaard, Britt Lauenborg og Tina Nielsen.

”Vi ser utrolig meget frem til at skulle prøve kræfter med et løb af denne kaliber, men samtidig er vi godt klar over, at det bliver svært at lave de helt store topresultater dernede. Vi vil derfor møde op til løbet med åben pande og kæmpe for hver placering, og hvem ved, om vi skulle kunne gå hen og overraske dernede. Vi har vores stærke sprinter Nina Schultz Nielsen med, og hvis hun kan sidde det rette sted i en af finalerne tror jeg, at hun har gode chancer for en god placering. Derudover er de fire andre på holdet godt kørende lige nu, og rammer de den rigtige gruppe på dagen ser jeg også gode muligheder for at tage gode resultater med hjem,” forklarer holdets sportsdirektør Morten Kruse Brink til Feltet.dk.

Løbet køres fra den 25. april til den 29. april, og indledes med en 2 km prolog.