Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Test: AGU produkter til cykel cross

06. december 2013 13:30Foto: A.S.O.

Fire lækre produkter fra hollandske AGU - Misaki cromotech solbrillen, Secco vindundertrøjen og Poray løse arme og ben - og generelt for dem er, at der er tale om produkter af god kvalitet og funktionalitet. Finishen er lækker, og der er tydeligvis tænkt over anvendelsen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Stillet til rådighed af:

AGU Danmark
 

Særlige features ved produkterne:

- Brillen udstyret med glas der tilpasser sig lysforholdene

- Brillen med flexible gummistænger og næsekappe i gummi

- På vindtrøjen går vindstoffet ud over skuldrene
- Vindtrøje med Cafe-s materiale, baseret på kafferester med svedlugtdæmpende funktion

- Gummiafslutning på de løse ærmer og ben, så de ikke glider ned eller op
- Løse arme og ben behandlet med særlig overflade, som afviser snavs og vand


Vejl. pris:

AGU Misaki cromotech solbrille, kr. 579

AGU Secco undertrøje med windbreaker, kr. 449

AGU Poray løse arme, kr. 339

AGU Poray løse ben, kr. 449

 

Introduktion:

AGU er et hollandsk baseret firma, som ligger i Alkmaar. De producerer cykeltøj, cykeltasker og tilbehør, herunder blandt andet hjelme og briller. Testen af produkterne er foregået i løbet af oktober, november og december måned som del i Feltet.dks cykel cross tema. Produkterne henvender sig da også både til cykel cross, MTB og landevej - det er bare et spørgsmål om vejr og vind.

I denne sammenhæng har vi testet de fire forskellige produktyper på cross cyklen, som del af vores igangværende tema om cykel cross.


Første indtryk:

Det første indtryk for alle produkter kan stort set beskrives ens. Indpakket i rigtig fin emballage, og indtrykket allerede her var godt. Produkterne fremstod rigtig lækre og med god finish. Der er endda på de løse ærmer små detaljer med mærker ved håndled.

AGU’s eget mærke går pænt igen på alle produkter, men på en fin og diskret måde uden at være dominerende. Brillerne virker meget neutral, og der er ikke gjort meget ud af designet. Men alt i alt et lækkert indtryk for alle produkter, og et diskret look gør, at alle produkter fint kan sættes sammen med andet tøj, man i forvejen har i skabet.


Test:

Misaki cromotech solbrille

Feltet.dk's samlede vurdering:  


Test

Brillen blev leveret med to sæt glas: et sæt orange glas og et sæt transparente, som selv skifter tone ved påvirkning af lys. Der var også en lille fiber pose med til brillen og glassene. Ikke en pose, der beskytter brillen, da skal man ud og købe et etui til dette formål.

 

Brillen har ikke et prangende design, og der er tale om en billig plastic. Men man har valgt stængerne og næseklemmen i en fleksibel gummi, og det fungerer rigtig godt. Brillen sidder perfekt og kan let passe til mange personer, både med bredt og smalt ansigt. Vægten på brillen er meget lav, og man kan faktisk ikke mærke, man har dem på. Det var meget positivt for testeren.

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Glassene er lette at skifte på brillen. Det fungerer rigtigt godt, og kan klares på få sekunder. De transparente glas, som skifter tone alt efter lysforhold, er en rigtig god løsning, uanset om man er til kørsel i skyet vejr, solskin eller skal køre i skov. De skifter rigtigt fint tone, og solen er ikke generende. Kører man fra sol ind i en mørk skov, går der lige et øjeblik, inden de er tilpasset. Men for testeren var det ikke et problem. Rigtigt godt glas, og brillen bliver herved brugbar til næsten alle slags udfordringer.


Konklusion:
En lækker brille med super pasform og geniale glas, som skifter tone alt efter hvilke forhold, man kører i. Brillen vil let kunne anvendes af personer med bredt og smalt ansigt. Designet er ikke prangende, og de er lavet af en billig plastic, men dog en super brille til prisen.


Det bed vi særligt mærke i:
+ Glas, fleksible stænger og næseklemme
- Kedeligt design, billig plastic
 

Første indtryk:                        

Design:                                  

Funktionalitet:                         

Kvalitet:                                 

Pris:                                      

 

 

Secco undertrøje med windbreaker
 

Feltet.dk's samlede vurdering:  


Test

Trøjen har vindstykket på fronten og på den første del af skulderen. Materialet er åndbart og virker let. Pasformen er stram og sidder rigtig godt. Den testede model havde en lille turtleneck ved kraven, men kan også fås uden.

 

Trøjen kan anvendes som første lag om vinteren med måske to lag ekstra. Men den vil også kunne anvendes i forår og efterår med et lag ovenpå. Så den kan stort set bruges hele året, dog ikke om sommeren, hvor den vil være for varm.

 

For testeren var det et rigtigt lækkert produkt. Efter længere ture blev man ikke kold på mave og overkrop, samt sveden blev transporteret væk rigtig godt. Samtidigt blev den lille turtleneck hurtigt værdsat her i efterårskulden og gav lige det sidste til trøjen, så dens funktionalitet var helt i top.

 

Det eneste, der lige skal bemærkes til trøjen, er, at allerede efter første vask, faldt AGU mærket af øverst på ryggen.


Konklusion:
En rigtig god og funktionel vindtrøje, som vil kunne anvendes over en stor del af året. Kvaliteten og åndbarheden er rigtig god, samt den lille ekstra turtleneck gør trøjen meget anvendelig.


Det bed vi særligt mærke i:
+ God pasform, vindstykke over skuldre
- Mærke faldt af efter første vask

 

Første indtryk:                        

Design:                                  

Funktionalitet:                         

Kvalitet:                                 

Pris:                                      


 

Poray løse arme og ben


Feltet.dk's samlede vurdering:   

Test
De løse arme og ben er af en kraftig kvalitet med fleece på indersiden. De er desuden udstyret med en fin gummikant i begge ender, så de ikke skulle glide ned eller op, og der er påført et diskret AGU mærke. Men ellers er de helt sorte og kan let sættes sammen med alt andet tøj, man har i skabet.

 

Pasformen er rigtig god og sidder helt ind til ben og arme. Både på lår og lægge sidder de helt tæt. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at både arme og ben er ret lange. Så hvis man skulle være udstyret med korte arme og korte ben, kan det være en udfordring ikke at skulle bruge en lille fold for at få dem til at passe.

 

Læs også
Hjemvendt dansk talent: Fandt i hvert fald ud af, hvor jeg ikke skal køre

 

Ærmer og ben kan igen bruges til efterår, vinter og forår. Enten som eneste lag eller som første lag. Dog vil de blive for varme i det sene forår og sommer.

 

For testeren var det en rigtig god oplevelse at køre med de to produkter. Der var på intet tidspunkt nogen former for folder, der nagede eller på anden måde gjorde, at de mærkedes. Nogen gange kan sådan nogle løse ben folde i knæhaserne og efter noget tid genere. Det var på ingen måde tilfældet her. Samtidigt sad det hele bare, hvor det skulle - og på alle turene.

Den særlige snavs- og vandafvisende overflade var ikke noget, som denne tester bed særligt mærke i, men modsat havde det heller ikke på nogen måde en negativ betydning.

Konklusion:
Løse arme og ben, der bliver siddende, hvor de skal og føles som en del af kroppen, når man får dem på. Man skal ikke tænke på nagen eller folder. Har man korte ben eller arme, kan de være for lange, og det er derfor vigtigt, at man lige prøver dem inden køb. Men et solidt produkt med et design, der gør, at de kan sættes sammen med al slags tøj og udstyr.

Det bed vi særligt mærke i:
+ Lækker pasform, lækkert materiale, sidder godt til
- Længden kan være et problem for personer med korte ben og arme

 

Første indtryk:                        

Design:                                  

Funktionalitet:                         

Kvalitet:                                 

Pris:                                      

 

 

Samlet konklusion:

Vi har her testet fire lækre produkter fra hollandske AGU - Misaki cromotech solbrillen, Secco vindundertrøjen og Poray løse arme og ben - og generelt for dem er, at der er tale om produkter af god kvalitet. Brillens pasform og glas, undertrøjens funktionalitet samt de løse arme/bens komfort og anvendelighed gav et særdeles godt samlet indtryk. Samtidig er finishen er lækker, og det mærkes, at der er tydeligvis tænkt over anvendelsen, hvilket kun gør produkterne til endnu bedre køb til prisen.
 

DEL
INFO
Udstyrstema: Cykel cross
Nyheder
Materiale og udstyr
Nyheder
Arkiv: MTB og cross
Nyheder
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?