Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Test: Bukser

Test: Bukser

13. december 2009 13:31Foto: A.S.O.
Artiklen fortsætter efter videoen.

Den sidste del af Feltet.dk’s store vintertøjstest, bliver i denne omgang testen af bukserne. Der var ikke så mange deltagere i denne omgang, men til gengæld havde vi bukser i begge ender af spektret. Vejledende udsalgspriser spænder fra 699.- til 2099.-. Det må immervæk siges at være noget af en forskel! Kvaliteten er god på alle bukserne, men der er forskel på de bedst placerede og de dårligst. Igen er de dårligst placerede ikke direkte dårlige, men der er en markant forskel i omtanken for detaljen.

Hold øje med siden fremover, hvis vi modtager flere produkter vil de blive opført i disse tests. Dog vil de ikke komme med i den deciderede point givning. De får dog en test, og så kan du selv afgøre om det lige præcis er dem du skal have.

God fornøjelse med læsningen, god jul og rigtigt god vind ude på vintervejene.

Produktets navn: Assos winter.LL



Venligst stillet til rådighed af:
www.energysport.dk  
www.assos.com  

Hvad siger producenten?
• AEPD
• Half front zipper
• FI.MILLE S5 inserts
• Airblock 851 inserts in strategic positions for wind protection, double layer with RX and fleece fabric on abdomen and internal thighs
• With foot-straps constructed to ensure total comfort
• Light fabric, no seams near rear mesh insert
• No seem behind the knee area
• Reflective visibility stripes, good wind protection effect with high transpiration

Størrelser:
S-M-L-XL-XLG-TIR

Vejl. Udsalgspris:
2099.-

Hvad siger testeren?
Ligesom med jakken er der kun rosende ord at sige om disse bukser. Jeg har kastet min kærlighed på FI.MILLE S5 puden. Den har en helt fantastisk pasform, derudover har den en blødhed der gør, at man nærmest ikke mærker man har en pude i bukserne (man har altså slet ikke følelsen af ”ble-røv” i dem her).

Der er ikke nogen syninger eller kanter der kan irritere i dette, mildt sagt, ømtålelige område når man cykler meget. Efter cirka 250 kilometer samlet har jeg ikke én eneste gang haft den mindste ømhed efter cykelturen. Jeg kan ikke gøre mig klog på teknologien bag materialet indlægget er lavt i, men jeg kan sige at det virker – og det virker godt!
Bukserne sidder rigtigt godt på kroppen, og er ligesom jakken rigtigt godt ventilerede på de helt rigtige steder. Dét, at der ikke er syninger i knæ regionen er virkeligt godt set af Assos. Lige dér er der immervæk en hel del bevægelse, og jeg bliver meget nemt irriteret i knæhasen når jeg har lange bukser på. Det har ikke været tilfældet med disse, så det er altså en meget fin detalje ved disse bukser.

Selerne sidder lidt ”sjovt” (svært at sætte ord på), men ligesom med jakken falder det hele fint på plads når man komme op på geden at sidde.

Prisen for denne buks ligger (mildt sagt) noget over de andre i testen. Jeg har svært ved helt konkret at retfærdiggøre denne merpris, da økonomi jo er et meget subjektivt begreb. Jeg kan sige, at man helt bestemt får meget for pengene ved at købe denne buks, og ligesom med jakken er der tænkt på rigtigt mange detaljer, og lagt et stort arbejde i udførelsen af dem.

Den endelige vurdering ligger hos dig selv, men vil du have et par bukser der opfylder alle dine drømme om vinterbukser, er der altså ikke tvivl i mit sind…

Endelig karakter:
1 – de er bare det bedre.


Produktets navn: Castelli Polare Bibtight Black



Venligst stillet til rådighed af:
www.bikebuster.dk  

Hvad siger producenten?
Polare giver dig beskyttelse i koldt vejr uden undskyldninger når det blæser og er koldt ude. Elastisk Windstopper ® X-Fast stof foran giver varme, vindbeskyttelse og er vandafvisende og har samtidig ti gange bedre åndende egenskaber end andet vindtæt tøj. Thermoflex stof bag for forbedret ventilation.

* Kiss+ antibacterial and multi density seatpad
* Windstopper® X-Fast stretch fabric on front is windproof and water resistant
* Thermoflex fabric in the rear provides excellent warmth and comfort
* Flat-lock stitching
* Reflective ankle zippers increase visibility
* Temperature range: < 0° - 8°

Importøren sagde det følgende, ved gennemlæsning af testen:
Motionister vil have hælstropper og stort tykt indlæg a la Assos, mens ryttere vil have ankel lynlås og tyndt indlæg. Castellis tøj tager ikke de samme kegler blandt motionister som blandt cykelryttere. Det er helt generelt og gælder ikke kun bukser.


Vejl. Udsalgspris:
1099.-

Hvad siger testeren?
Et par rigtigt lækre bukser til den kolde tid. Der er ikke tvivl om, at der er arbejdet rigtigt meget med disse bukser: Forskelligt stod rundt omkring på bukserne gør, at der foran ikke slipper det mindste vand, eller vind ind, imens der bagpå er ventileret, så man får lidt luft rundt og ikke kommer til at svede unødigt under bukserne.

Det er en rigtigt fin detalje, at der er en lynlås ved benene – det letter altså gevaldigt når man skal tage bukserne af og på.

Der er noget meget behageligt og varmt stof rundt om underkroppen, der sikrer at man ikke bliver kold på dette, ret kritiske, sted.

Indlægget er meget behageligt og følger kroppen fint. Det er opdelt i zoner der gør at man ikke føler et ubehageligt tryk på noget tidspunkt.
Jeg kan egentlig bedst lide, når man har en strop nede om foden. Det har disse her ikke, men de har en gummikant nede ved benet, der sikrer at de ikke glider op. Det er ikke lige min præference, men det virker som det skal, og man fryser ikke mere eller mindre af den grund.

Indlægget er ikke helt så godt som vinderens, det er det der får disse bukser til at ligge på andenpladsen. Men de er virkeligt gode, og kæmper en meget tæt kamp med et par bukser der næsten koster det dobbelte. Det er rigtigt flot, synes jeg.

Endelig karakter:
2 – uhyggeligt tæt på vinderen


Produktets navn: Xtreme X-Stark vinterbuks





Venligst stillet til rådighed af:
www.konggaard.dk  

Hvad siger producenten?
Vores varmeste og mest eksklusive vinterbuks, lavet i Sonic elastisk membran og med vores top level HD TRS indlæg. Fronten af buksen er i den eksklusive tekstil Sonic som er vind- og vandtæt.

Om indlægget:
HD Ergonomisk TRS
Er indlægget til rytteren der har brug for det bedste tekniske cykel tøj. Indlægget er testet og forbedret sammen med professionelle hold som Pro Tour Bouygues Telecom og de professionelle teams: ELK, Acqua & Sapone og det danske hold, Glud & Marstrand / LRØ.

HD Ergonomic tilbyder maksimal komfort på de lange ture. Det er udformet med høj tæthed og multi level tykkelse skum til at yde den bedste beskyttelse mod stød og den perfekte vægtfordeling på sadlen. Den centrale kanal betyder mindre pres på perineal området. Indlægget har formet vinger for at forbedre buksens pasform og komfort. Der er ingen overfladiske sømme for at undgå hudafskrabninger og siddesår. For en bedre svedtransport er indlægget forsynet med det nye TRS skum i 5mm på overdelen samt med huller for optimal svedtransport og tørre-evne.

Vejl. Udsalgspris:
899.-

Hvad siger testeren?
Et par rigtigt gode bukser fra Xtremes vinterkollektion.
Som anført ovenfor har bukserne forskellige paneler, foran og bagpå. Dette er godt gennemtænkt, og en feature der gør sig gældende i de langt dyrere bukser. De andre testede bukser i denne ende af prisskalaen, har ikke dette med. Det gør disse bukser til en meget stærk spiller til prisen, i mine øjne.

Bukserne er forsynet med en lynløs ved benet – dette er godt, og er en stor hjælp af - og påtagning. Der er ikke en strop til at have om foden, og der er heller ikke noget gummi til at holde bukserne fast om benet. Det kan jeg godt savne lidt, og havde en følelse af, at bukserne gled lidt op. Det var ikke så man begyndte at fryse, men de sad ikke helt så godt som de andre.

Der er et ret massivt mærke, placeret lige på midten af røven (undskyld sproget). Det er, i mine øjne, ikke den pæneste løsning. Noget mere smagfuldt ville falde mere i min smag. Mærket kan også godt kradse en lille smule, men om det er fordi min røv spænder mærket for meget ud, kan jeg ikke svare på.

Bukserne har et rigtigt godt indlæg der er godt formet til kroppen. Ingen gnidninger – bare en rigtigt god og behagelig pude at sidde på. Jeg har ikke følt ubehag på noget tidspunkt.

Når alt dette er sagt, så er dette her et par bukser med mange af de features som de meget dyrere bukser har, blot til en NOGET lavere pris. De kan ikke komme helt til tops i denne test, men hvis man tænker lidt på sin økonomi er disse her klart det bedste bud i denne test.

Endelig karakter:
3 – småfejl, men prisen er uhyggeligt skarp!


Produktets navn: Parentini Basic Bib tights Vuelta



Venligst stillet til rådighed af:
www.erki.dk

Hvad siger producenten?
85% polyamide, 15% lycra
Pad seamless 05

Størrelser:
S - M - L - XL - XXL - XXXL

Vejl. Udsalgspris:
699.-

Hvad siger testeren?
Et par bukser i den helt billige ende de testede.

Der er ikke mange detaljer ved disse bukser, jeg synes klart at deres force ligger i prisen. Bukserne kan sagtens holde dig varm, og de har en fin pasform. De hænger lidt i forhold til de andre testede ved at der ikke er brugt ressourcer på at lave vindtætte paneler – dette kan godt give en smule vindgennemtrængning, men hvis man laver tilstrækkeligt er de bestemt et fint alternativ.

Disse bukser har heller ikke strop nedom foden, men et gummistykke til at holde dem fast om benet. Jeg kan bedst lide stroppen, som man også har kunnet læse andetsteds i denne test. Det er dog en smagssag, som ikke skal trække disse bukser ned.

Indlægget fungerer fint, som Parentinis indlæg altid gør. Det sidder fint, og det er i ét stykke så man ikke får nogen gnidninger i forbindelse med det.

Grunden til buksernes placering er, at de lige mangler lidt af den tænkning der er ved de højere placerede. Det faktum gør dem dog ikke dårlige – overhovedet ikke, men det får dem i bunden af denne test. Det er et hårdt felt, og de bukser der koster over tre gange så meget skal også helst være bedre. Til 700.- er dette her dog et meget fornuftigt alternativ, hvis man ikke vil ud og bruge en lille formue på sit tøj – de gør deres arbejde fint, til trods for prisen.


Endelig karakter:
4 – gode bukser, men mangler lidt for at komme op blandt de bedste.


 

Læs også
Lidl-Trek-udbryder trodser favoritterne på målbjerg
DEL
INFO
Materiale og udstyr
Nyheder
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?