Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Test: Summer Kits: Marcello Bergamo 77MB

Test: Summer Kits: Marcello Bergamo 77MB

04. juli 2017 13:30Foto: A.S.O.

Det er sommer, ferietid for de fleste og nu hvor der for alvor er tid til at komme ud på vejene og nyde træningen.

Når juli skal rulles i møde, så er det få ting som slår følelsen af et helt nyt, skarpt sæt tøj, som får dig til både at se og føle dig lirens. 

 

Sensommeren er jo som bekendt også oftest den tid, hvor cykelvejret er bedst, så det er det perfekte tidspunkt at opgradere cykelgarderoben.

 

Vi har testet fire fede sæt, så du kan få noget inspiration og en fornemmelse for, hvad fire spændende mærker har at byde på.

 

Førte sæt i rækken er fra Marcello Bergamo.

 

Introduktion:

Det traditionsbundne, italienske mærke Marcello Bergamo er stiftet af den tidligere prof ved samme navn. Med en klassisk historie om en virksomhed som er startet i kælderen og siden har vokset sig moden er Marcello Bergamo også en succeshistorie på vores breddegrader, hvor den danske afdeling især har udmærket sig i teamtøj-genren. De seneste sæsoner har ligeledes set en voksende kollektion blive født i klassiske, diskrete og moderigtige designs.

 

77MB er signatur-kollektionen og lavet til at kunne begå sig på alle niveauer. 

77MB kort trikot

Feltet.dk's vurdering:

Farve: Burgundy – fås også i Racing Green samt Black/White
Størrelser: XS - 4XL
Vejl. pris: Kr. 599,-

 

 

Test:

77MB overdelen udmærker sig allerede fra udpakning ved at være et trøje, som i vores øjne sagtens kunne bære et langt mere hidsigt prisskilt.

 

Trøjen er konstrueret af to materialetyper for optimal pasform og ydeevne. Den forreste del er blank og blød, mens sidepaneler og ryg er fremstillet i et tyndt materiale, med lette perforeringer.

 

Begge materialer er ultrastrækbare og giver et tæt fit, som selv eliterytteren vil kunne lide. Vi er især vilde med fronten på trøjen, som er ultrablød mod huden og som sidder fremragende tæt, så stoffet hverken folder eller fanges i vinden.

 

Trøjens absolutte genistreg er ærmerne, som vi sjældent har oplevet bedre. De er lange og går næsten til albuerne, hvilket naturligvis er en smagssag, men for os virker det. Stoffet har så meget stretch, at fittet over skuldrene er noget nært optimalt og giver en strømlinet silouet.

 

Ærmelukningen er bred og genial. Trykket er fordelt på næsten 5 centimeter, så ærmerne slutter tæt uden at stramme -selv på overarme som er større en traditionelle cykelrytterarme. 

 

Performancemæssigt scorer 77MB-jerseyen også højere end prisskiltet indikerer. Pasformen bibeholdes på lange ture og fittet er perfekt, hvis man kan lide sit cykeltøj tæt uden at det går i ekstremerne.

 

Trøjen egner sig fantastisk til varme sommerdage, hvor siderne og bagsiden med sin mesh-agtige kvalitet kan ånde, men generelt har Marcello Bergamo siget efter en kvalitet i mellemtykkelsen, så den er forholdsvis alsidig.

 

Taljen har både elastik og en silikonekant og vi har på intet tidspunkt oplevet en trøde der kravler. Lommerne er tilpasse i størrelsen og kan tage imode det nødvendige uden at pasformen ødelægges. Ekstra plus for en ekstra lynlåslomme som lige nøjagtigt kan tage imod en iPhone 6.

 

Vi har oplevet at trøjen kan miste lidt af den ellers flotte vinrøde farve, når den strækkes. Det skal dog siges, at den primære tester med 183 centimeter fordelt på 77 kilo, har testet i en størrelse medium, hvor en del motionister kan foretrække nummeret større.

 

Nøgledetaljer:

 

Laserskårede ærmer:
Ærmerne er laserskårede og lukningen er bred i materialet Piave. Fremragende pasform, moderigtig længde (synes vi) og perfekt pasform.

 

Materialevalg:
Forsiden er blød og super strækbar i materialet Asteria, mens sidepaneler og ryg er udført i materialet Hole som giver masser af åndbarhed. Klogt og veludført skrædderhåndværk.

 

Design:
Vi synes, at den vinrøde farve sidder lige i skabet. Designet er underspillet og til den sikre side, men det virker. Faktisk oplevede vi under test på en pressetur til Dolomitterne, at to personer spurgte hvor vores cykelsæt var fra under aftensmaden efter en lang dag i sadlen.

 

77MB Bibshorts

Feltet.dk's vurdering:

Farve: Black/White – fås også i Black/Black
Størrelser: XXS – 4XL
Vejl. pris: Kr. 699,-

 

Test:

Som det er tilfældet med jerseyen, så er et prisskilt under 700,- kroner i den absolutte lave ende, hvis man vil lege med de store brands.

Kan Marcello Bergamo så lege med i den absolutte Superliga? Det er meget tæt på i hvert fald!

 

Shortsene følger designmæssigt op på jerseyen og har forholdsvis lange ben. Slutningen er lige der, hvor forsiden af låret er bredest med sine muskelfremspring og ikke alene synes vi, at det æstetisk giver det pæneste – og mest tidssvarende – look, det sikrer også ern god pasform, da man derved opnår en større snadsynlighed for, at de sidder til.

 

Konstruktionen er ret klassisk med paneler i forskellige kvaliteter, så materialerne er optimeret til deres respektive formål.

 

Yderstoffet på lårene strækker pænt i alle fire retninger uden at kunne strække sig tyndt. Dermed får man en ensartet fornemmelse, så man træder og lårets volumen flytter sig i takt med at musklen spændes og afslappes.

 

 

I skridtet er stoffet blødt og behageligt, mens lænderyggen er kraftig og stabil, så man føler fin støtte.

 

Som med ærmerne i jerseyen i samme serie, så har Marcello Bergamo virkelig styr på lukningerne omkring benene. Et seks centimeter elastikpanel sørger for tæt lukning med god trykfordeling. Selv ikke 7 timer i bjergene kunne under testen få shortsene til at miste pasform.

 

Indlægget er i den ikke-kraftige ende, en ting som passer os suverænt. Især fordi man ikke mangler støtte eller komfort. Her er det værd at nævne, at for en af testerne, var den første tur i sættet på over 7 timer helt uden ubehag.

 

Man kan godt finde endnu mere luksuriøse bibshorts på markedet, men så skal man som oftest betale mere end det dobbelte end hos MB.

 

Alene dette faktum taler for sig selv, for 77MB underdelen vil kunne gøre langt de fleste mere end tilfredse.

 

Nøgledetaljer:

 

Elastiklukning omkring lår:

Et bredt kompressionspanel giver nærmest perfekt pasform og holder bukserne på plads.

 

Materialevalg omkring lår:
Det blanke materiale har et godt doseret stretch og er kraftigt nok til, at vi spår godt og stabil holdbarhed.

77MB Vindvest

Feltet.dk's vurdering:

Farve: Sort (med refleksdetaljer)
Størrelser: XS -4XL
Vejl. pris: Kr. 599,-

 

Test:

Seriens vindvest er lavet med ultimativ fleksibilitet for øje. Den er ultratynd, så den kan pakkes, mens der er fyldt så meget vindblokker i som muligt.

 

Det kommer til udtryk ved en for- og bagside, som er lavet i et ret klassisk vindjakke-materiale, som tager fra, når vinden raser. Omvendt strækker det ikke, hvorfor der er indsat et stort og ultraelastisk meshpanel i siderne. Også under armene og i bunden af vesten er der påført rigeligt elastik, så man opnår en tæt og ret fleksibel pasform, trods materialevalget. 

 

 

 

Vi har brugt vesten på kølige nedkørsler i Dolomiterne i kombination med et par kraftige løse ærmer og det fungerede upåklageligt.

 

Det kraftige og tætte stof holder effektivt vinden ude, men er også et materiale, som ikke har åndbarhed som sin force.

 

Derfor er den absolut perfekt skruet sammen, da den så let som ingenting kan foldes, eller krølles hvis det skal gå stærkt, og proppes i en baglomme. Vesten livsformål bliver således som en pålidelig makker, som kan rives af og på mange gange under en lang og vejrmæssigt omskiftelig tur, eller som den optimale løsning i bjergene. Vesten er allerede en integreret del af vores garderobe og absolut en fast rejsemakker fremover.

 

Nøgledetaljer:

 

Klog brug af elastik:
Det tætte materiale suppleres klogt af store elastikkiler i siderne, under armene og i bunden af vesten, så der opnås en god pasform.

 

Masser af vindblok:
Selv om vesten er tynd, så er den en skrap fætter.

 

Pakbarhed:
Du finder ikke en vindvest, som er lettere at flå op og ned af lommen, når du har brug for den.

 

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 12/08-16/08

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 12/08-16/08

Ladies Tour of Norway(2.WWT) 13/08-16/08

Great War Remembrance Race(1.1) 14/08

Tour de l'Avenir(2.NCUP) 14/08-19/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

GP Stad Zottegem(1.1) 18/08

Tour du Limousin(2.1) 18/08-21/08

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

FIND DINE CYKELPRODUKTER PÅ TVÆRS AF WEBSHOPS