Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Tour de France korte - 22. juli 2006

Tour de France korte - 22. juli 2006

22. juli 2006 00:240


- Michael Rasmussen: Jeg har kun kørt mig selv ud 2 gange
- Bjarne Riis: Det er ærgerligt
- Carlos Sastre: Team CSC har kørt en sensationel Tour
- Phonak: Forlænger med alle Tour de France rytterne
- Floyd Landis: Ubeskriveligt
- Team CSC: Alt er muligt
- Team CSC: Zabriskie vil ikke kunne blande sig
- Michael Sandstød: Et godt råd før enkeltstarten
- Enkeltstarten: Vejret kan få indflydelse
- Feltet.dk: Bud på vinder
- Jens Voigt: Bjarne Bestemmer

De korte nyheder opdateres løbende


Michael Rasmussen: Jeg har kun kørt mig selv ud 2 gange


Michael Rasmussen er en veloverstået enkeltstart tilfreds med dette års Tour de France. Nu skal paradeetapen til Champs-Elysées blot overståes. Danskeren mener faktisk, at han er kommet lettere til bjergtrøjen, end han gjorde sidste år.

”Det er nogle af mine bedste dage, som cykelrytter, og jeg kommer helt afgjort friskere ud af dette års Tour de France, end jeg gjorde sidste år. Sidste år var det ganske anderledes, hvor jeg kørte maksimum hver eneste dag, og der var enorm stress i finalerne, men i dette års Tour de France, har jeg kun kørt mig selv ud to gange”, forklarede Michael Rasmussen efter dagens etape til TV 2 Sporten.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Det er ærgerligt


Team CSC holdejeren Bjarne Riis var hudløs ærlig efter dagens etape, hvor han anerkendte slagets gang og lykønskede konkurrenterne med podiepladserne.

“Vi kan ikke tillade os at være skuffet. Carlos (Sastre, red.) gjorde alt og trådte alt det han kunne i pedalerne, men det var altså ikke nok til podiet. Det må vi acceptere, men det er ærgerligt, men vi kan ikke være skuffet”, sagde Bjarne Riis til TV 2 Sporten med et smil på læben efter dagens afgørende enkeltstart.

“Han kører alt, hvad han kan., og det er godt nok. Mere er der ikke at sige til det. Han havde måske ikke den bedste dag, men han kunne ikke køre stærkere”, tilføjede Bjarne Riis om Carlos Sastres præstation.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Team CSC har kørt en sensationel Tour


Som ventet mistede Team CSCs Carlos Sastre i dag muligheden for at vinde Tour de France, og desværre for den lille spanier, så røg muligheden også for podiet, da han blev slået stort af tyskeren Andreas Klöden fra T-Mobile.

“Det var helt sikkert en svær dag, men når man giver alt, hvad man har, må man være tilfreds. Jeg har kørt mit bedste Tour de France, hvor jeg angreb, når jeg kunne. I dag kørte jeg så hurtigt, at jeg kunne, så jeg må være tilfreds”, sagde Carlos Sastre efter dagens enkeltstart til EuroSport.

“Jeg har skabt en speciel Tour for mig selv, og jeg kunne ikke gøre mere. Jeg lykønsker bare de ryttere, som slog mig, og sådan er livet. Det har været en svær Tour for alle. Det har været ekstra svær for os, da Ivan (Basso, red.) blev udelukket af Touren. Få dage efter styrtede Bobby Julich, det var heller ikke særlig godt. Det var en vigtig mand til bjergetaperne og resten af Touren. Så mistede vi en mand mere, men holdet blev ved med kæmpe. Vi erobrede 1. pladsen i holdkonkurrencen, vi vandt to etaper, og jeg blev nummer 2 to gange, og jeg ligger nu nummer fire i klassementet. Så med kun seks ryttere har holdet kørt et sensationelt Tour de France,” tilføjede den lille spanier.

Tilbage til toppenPhonak: Forlænger med alle Tour de France rytterne


Årets vinder af Tour de France Floyd Landis har valgt at forlænge med Phonak i endnu et år. Men ikke nok med det, så har Phonak ledelsen forlænget med samtlige ryttere forud for dagens enkeltstart.

Holdet har nemlig forlænget med Axel Merckx (1 år) og Bert Grabsch, Robert Hunter, Nicolas Jalabert, Koos Moerenhout, Alexandre Moos, Victor Hugo Peña og Miguel Angel Perdiguero (2 år).

Phonak holdets holdejer John Lelangue er meget tilfreds med holdets indsats og mener at fundamentet for næste sæson dermed allerede nu er fundet. Phonak skifter næste år navn til iShares.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Ubeskriveligt


Floyd Landis blev ”kun” nummer tre på dagens enkeltstart, men det var mere end rigeligt til at sikre den samlede sejr i dette års Tour de France. Men konkurrenterne kæmpede bragt for at forsvare placeringerne.

“De fik mig virkelig til at arbejde for trøjen. Vi har set så mange gange, når en rytter har løbets førertrøje, så bliver han flyvende, det skete i dag for Oscar Pereiro. Jeg er tilfreds med min præstation på enkeltstart, men når det kommer til en løb som denne etape, så er intet en formalitet,” sagde Floyd Landis efter dagens etape.

Floyd Landis var med til at vinde Tour de France sammen med Lance Armstrong, men dette her er noget helt andet, som han slet ikke kan beskrive.

“Det er vidunderligt at vinde et løb, og det er noget, som jeg synes er en stor ære. Jeg har sagt rigtigt mange gange, at jeg er glad for at have kørt sammen med en syvdobbelt vinder. Det gjorde jeg tre gange, men i dag gav det mig en helt ny følelse af tilfredsstillelse. Jeg kan helt ærligt ikke finde ord for, hvordan jeg føler det lige nu.”

“Jeg ved ikke, hvad der vil ske nu. Jeg er brugt efter denne Tour, men jeg er sikker på, at der vil være en masse ting at lave, når dette er ovre. Til alle dem som har fulgt med - tak for støtten. Jeg håber, det har været spændende for dig, fordi det har været stressende for mig,” sluttede Landis iført i den gule førertrøje.

Tilbage til toppenTeam CSC: Alt er muligt


Team CSC er vel forberedte til dagens enkeltstart, hvor holdet har haft flere folk ude og kigge på ruten. Tidligere har holdet også haft Ivan Basso til at køre ruten igennem, men det er ikke ham, det drejer sig om i dag, det er nemlig holdets nye kaptajn Carlos Sastre.

“Vi har haft et par ude at kigge på ruten, og den virker ikke ret teknisk. Den er lidt kuperet, men den er også meget lige. Vi kører den igennem i morgen (lørdag, red.) tidlig, og så må vi se, hvad der sker. I denne Tour er alt muligt”, sagde Bjarne Riis ifølge Ritzau.

Tilbage til toppenTeam CSC: Zabriskie vil ikke kunne blande sig


På gårdagens etape angreb 15 ryttere og kom afgørende fri af feltet. I blandt disse 15 ryttere sad Team CSCs David Zabriskie. En taktik der virkede lidt underligt, da David Zabriskie burde være en oplagt kandidat til top 10 på dagens enkeltstart, derfor virkede det underligt, at han skulle ud og bruge kræfter.

”Det var heller ikke planlagt, men han sad der og forsøgte sig så. Jeg tror ikke, det kommer til at betyde ret meget. David er træt og vil alligevel ikke kunne blande sig i toppen i morgen,” sagde Bjarne Riis til Ritzau efter etapen.

Tilbage til toppenMichael Sandstød: Et godt råd før enkeltstarten


I dag bliver den afgørende enkeltstart kørt i dette års Tour de France. Det er i dag Floyd Landis, Carlos Sastre og Oscar Pereiro. Ventetiden vil blive lang før de i eftermiddag skal ud og køre den 57 kilometer lange enkeltstart. Danske Michael Sandstød har vundet et hav af enkeltstarter og danske mesterskaber. Hvis han var sportsdirektør i dag, så ville han appellere til at rytterne skulle tage en cykeltur om formiddagen.

”Stille og roligt, gøre noget med dem, hvor de føler sig trygge, og det er de på cyklen”, fortæller Michael Sandstød til Ekstra Bladet og påpeger, at han vil prøve at berolige dem ved at snakke om alt muligt, som f.eks. vejr og vind.

Den anden vigtigt ting, som sportsdirektøren skal have for øje er, at holde modet oppe hos rytteren.

”Det er meget vigtigt, at man som rytter har fuld tiltro til den sportsdirektør, der sidder bag rattet. Han skal være meget mere end ham, der betaler ens løn”, tilføjer Michael Sandstød.

Tilbage til toppenEnkeltstarten: Vejret kan få indflydelse


Vejrudsigten I Frankrig for dagens enkeltstart lyder på sol og varme indtil middag, men om eftermiddagen er der risiko for torden og regnbyer.

Det betyder, at de sidste ryttere, herunder CSC’s Carlos Sastre kan risikere at skulle køre på våde veje. Måske er heldet med Tour de France rytterne, så regnen venter, til sidste mand er i mål, men det kan også betyde, at de tidligt startende har en fordel på den 57 km lange rute.

Vinden vil blæse fra vest med 10 km/t fra morgenstunden og fra nordvest med 20 - 30 km/t om eftermiddagen. Temperaturerne vil være fra 28 grader om formiddagen til 36 grader henimod kl. 15.00.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Bud på vinder


I dag bliver Tour de France sandsynligvis afgjort. Man plejer at sige, at Touren bliver afgjort på næstsidste etape, men med dette års Tour de France, så er der ingen garantier. Tre ryttere må dog forventes at køre om sejren. Det er Oscar Pereiro, Carlos Sastre og Floyd Landis.

Etapen går fra Le Creusot til Montceau-les-Mines og er en af de rigtige lange enkeltstarter over hele 57 kilometer i et lettere kuperet terræn. Historien har vist, at det ikke nødvendigvis er enkeltstartsevner, der slår igennem på den afsluttende enkeltstart, men derimod generel råstyrke og holdbarhed.

Vi tror, at Floyd Landis vinder enkeltstarten, men det er helt sikkert, at de tre vinder kandidater vil give alt, hvad de har i sig.

Bud på vinderen: Floyd Landis (Phonak)
Hold øje med: Serguei Gonchar (T-Mobile)

Du kan spille på dagens etape, klik her.

Tilbage til toppenJens Voigt: Bjarne Bestemmer


Team CSC’s Jens Voigt har ikke bestemt sig til, om han skal satse på et godt resultat i lørdagens enkeltstart eller på søndagens afsluttende etape i Tour de France.

“Jeg har stadig ikke besluttet, om jeg skal forsøge at give alt, eller ej,” siger han i sin dagbog på Sport1.de. ”I Paris er det selvfølgelig svært at vinde som ikke-sprinter - også selvom der ikke længere er så mange sprinterhold tilbage.”

Han overlader det derfor til team manageren at afgøre, hvad det bliver til. ”Jeg taler med Bjarne. Hvis han siger, at jeg skal forsøge at give alt endnu engang i enkeltstarten for at få en god placering, så får vi se. Måske siger han: ’Ved du hvad Jens, tag den bare med ro, og så kan du give den en skalle på Champs Elysees!’,” lyder det fra den bomstærke tysker, som allerede har en etapesejr i denne års udgave af verdens største cykelløb.

Tilbage til toppen

Læs også
Pogacar meldes klar til monument og stor klassiker
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger