Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Vuelta korte - 31. august 2006

Vuelta korte - 31. august 2006

31. august 2006 09:160


- Thor Hushovd: En vigtig sejr for moralen
- Kim Andersen: Lars Bak imponerer
- Nicki Sørensen: Hovedløst at forsøge noget
- Kim Andersen: Helt efter planen
- Erik Zabel: Meldt til politiet for at køre for hurtigt
- Tom Danielson: Jeg havde en dårlig dag
- Alejandro Valverde: Jeg følte mig OK
- Michael Rasmussen: Klar til at forsøge igen
- Feltet.dk: Følg 6. etape fra 15.00

De korte nyheder opdateres løbende


Thor Hushovd: En vigtig sejr for moralen


Før dagens etape i Vuelta a Espana var det blevet til tre andenpladser til Thor Hushovd. Men i dag var den norske rytter den hurtigste, da 6. etape skulle afgøres i en massespurt.

”En kanonspurt. Jeg havde gode ben, mange kræfter og et godt tråd. Endelig havde jeg marginerne på min side,” sagde han efter sejren til det norske nyhedsbureau NTB.

Og sejren kom på et vigtigt tidspunkt, indrømmede den norske rytter. ”Jeg havde bestemt brug for denne sejr for min moral,” sagde Hushovd, der også bar løbets førertrøje på tredje og fjerde etape.

”Jeg har allerede opfyldt mine mål i Vueltaen, men jeg håber på at kunne vinde flere sejre i løbets anden uge,” lyder det fra den optimistiske nordmand.

Tilbage til toppenKim Andersen: Lars Bak imponerer


Lars Bak imponerede på gårsdagens hårde bjergetape. Den danske rytter arbejdede hele dagen i fronten af feltet og kunne alligevel sidde med alle favoritterne helt frem til syv kilometer fra mål.

”Han viste rigtig god form i går, det er helt sikkert. Det var lidt overraskende, men han har forberedt sig godt og grundigt, og har tabt sig lidt. Han skal nok få meget ud af denne Tour,” siger sportsdirektør Kim Andersen til TV2 ZULU

”Havde vi vidst, at han var så stærkt kørende i går, skulle vi have gemt ham lidt til sidste bjerg. Han havde faktisk arbejdet allerede fra starten, men havde alligevel kræfter til at være med også til sidst,” lød det fra en imponeret sportsdirektør.

Tilbage til toppenNicki Sørensen: Hovedløst at forsøge noget


Helt som ventet sluttede 6. etape af Vuelta a Espana med en massespurt. For Team CSC betød det, at holdet blot skulle forsøge at komme så let igennem etapen så muligt.

”Når man kigger på profilen af denne etape står der jo sprinteretape skrevet ud over det hele. Det er næsten hovedløst at prøve noget i dag, med mindre der er sidevind og der var ikke så meget af i dag,” lød det fra Nicki Sørensen efter dagens etape til TV2 ZULU.

Alligevel gik det danske Pro Tour mandskab et par gange frem og satte fart i feltet, men det var ifølge den danske rytter mest for at sikre sig at man ikke kom i problemer.

”Hvis der er sidevind så er det bedste forsvar et angreb. Så er det bedre at være på forkant med situationen, men vi havde ikke snakket sammen om at vi skulle forsøge at splitte feltet i dag. Vi prøver at tage det stille og roligt,” sagde Nicki Sørensen.

I morgen venter der igen en hård bjergafslutning, men den danske rytter fortrøstningsfulde før etapen.

”Der kommer en masse bjerge det næste stykke tid og der skal Carlos (Sastre, red.) bare køre stærkt. Så skal det nok gå,” siger Nicki Sørensen.

”Vi er godt rustet fordi vi både har Carlos og Inigo (Cuesta, red.). Inigo er et stærkt lokomotiv, som kan køre rigtig godt opad. Alle er stærke, så vi glæder os til i morgen," sluttede den danske rytter.

Tilbage til toppenKim Andersen: Helt efter planen


Team CSC skulle ikke noget på dagens flade etape i Vuelta a Espana, hvor sprinterne helt efter planen fik lov at afgøre etapen mellem sig.

”Etapen gik fuldstændig som forventet, og for os handlede det om at komme igen uden at bruge alt for mange kræfter. Vi arbejdede meget i går, og i morgen venter en ny, hård etape, hvor klassementsryttere igen tager over”, sagde Team CSCs sportsdirektør Kim Andersen efter etapen.

”Vi er godt tilfredse efter i går og fik det ud af dagen vi ville have,” uddyber Andersen overfor TV2 ZULU. ”Carlos var tilfreds. Han havde ikke en superdag, men kunne alligevel sidde med helt fremme. Han satte lidt tid til et par ryttere, som vi håber på at kunne gøre noget ved senere.”

”Det er klart, at vi igen skal ud og køre Carlos i stilling (i morgen, red.), så derfor var det fint lige at få en mere rolig dag inden bjergene.”

Tilbage til toppenErik Zabel: Meldt til politiet for at køre for hurtigt


Da veteranen Erik Zabel fra Milram holdet i tirsdags kørte først over stregen og vandt dagens etape fra Almendralejo til Cáceres i Vuelta a Espana, fik han ikke alene sejren - men også en politianmeldelse - ud af sine anstrengelser.

Da han krydsede målstregen var hastigheden omkring 60 kilometer i timen. Men på den pågældende vej er hastigheden begrænset til 50 kilometer i timen, og det fik åbenbart en af de lokale indbyggere, der sikkert ikke en nogen stor cykelfan, til at melde sprinteren til politiet, fortæller TV2.

Iflg. talsmanden for den lokale ordensmagt, brugte anmelderen godt 1 ½ time på politistationen, og hans anmeldelse blev behandlet som alle andre.

Tiden vil vise, om Zabel skal have et klip i sin licens.

Tilbage til toppenTom Danielson: Jeg havde en dårlig dag


Han er udset til Discovery Channel holdets kaptajn, men på gårsdagens etape var han kun tredje bedste rytter for det amerikanske hold. Manager Johan Bruyneel var ikke helt tilfreds med indsatsen, og han forventede at det ville blive bedre på de kommende bjergetaper. Danielson selv var heller ikke tilfreds med sin indsats.

”Det var den første dag i bjergene. Jeg havde det ikke super godt på stigningen, det var Okay, men ikke super. Jeg er glad for, at jeg ikke tabte mere tid, på trods af jeg havde en dårlig dag,” udtaler Danielson til sin dagbog på Cyclingnews.com.

Indtil tre kilometer fra mål sad Danielson stadigvæk med frontgruppen. Men så angreb Danilo Di Luca og Danielson blev sat med kramper i benene. I den samlede stilling er Danielson nu nummer otte, et lille minut efter Di Luca. Men han har bestemt ikke tænkt sig at ligge sig ned af den grund.

”Jeg tror kun, at etaperne bliver hårdere fra nu af. Det er et langt løb og første dag i bjergene betyder ikke alt. Så lad os se hvad der sker fra nu af.”

Tilbage til toppenAlejandro Valverde: Jeg følte mig OK


Årets første rigtige test i bjergene viste en Alejandro Valverde som stadigvæk lige mangler de sidste få procent, for at kunne vinde løb igen. Han var dog alligevel meget tilfreds med sin indsats.

”Det var en meget svær etape, mest af alt på grund af varmen som var frygtelig. Denne etape var meget vigtig, for at se hvem der er i form og hvem som ikke er. Jeg følte mig OK, men der er endnu langt til Madrid, og mange ryttere tilbage, som køre efter den samlede sejr. Selvfølgelig ville det have været rart at vinde etapen i dag, men det mest vigtige var, at tage tid på dem som blev sat, og minimere afstanden op til dem foran. I dag var det en test både for mig og holdet, og det så godt ud,” udtaler Valverde til den spanske avis Marca.

Holdets manager, Eusebio Unzue, var også tilfreds med indsatsen. ”Jeg tror, på trods af vi ikke vandt etapen, at vi kan være meget tilfredse med hvordan det gik. Vi viste at vi har et solidt hold, og som støtter vores kaptajn Valverde. Nu håber vi bare på, at det vi viste i dag, kan blive bekræftet på de kommende bjergetaper.”

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Klar til at forsøge igen


Allerede på årets første kategori 1 stigning i går var Michael Rasmussen ude at lufte vingerne. Det hele endte med, at han røg af sted i dagens lange udbrud, som først blev indhentet på dagens sidste stigning. Men det var ikke ifølge Rabobanks strategi, at Rasmussen røg af sted i udbruddet.

”Det var aftalen, at vi skulle have en mand med, hvis der kørte et tidligt udbrud. Planen var bare ikke, det skulle være mig, men jeg sad der og måtte tage tjansen. Samarbejdet i gruppen kom imidlertid aldrig til at fungere, og da jeg slap på den sidste stigning, var der simpelthen udsolgt. Til gengæld fik jeg prøvet mig godt af, og jeg kan sagtens forestille mig, at jeg forsøger igen på søndag”, udtaler Michael Rasmussen til Politiken.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg 6. etape fra 15.00


Du kan følge 6. etape af Vueltaen direkte på Feltet.dk fra kl. 15:00.

Efter gårsdagens første styrkeprøve i bjergene er der endnu engang mulighed for en massespurt i dag. Samtidigt vil klassementsrytterne allerede nu se frem mod morgendagens næste bjergetape.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger