Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Vuelta korte - 5. september 2006

Vuelta korte - 5. september 2006

05. september 2006 00:340


- Paolo Bettini: Udgår efter 17. etape
- Sergio Paulinho: Nu går vi efter den samlede sejr
- Billeder: 10. etape
- Nicki Sørensen: Uheldig at punktere i finalen
- Alejandro Valverde: Sastre ikke den største trussel
- Feltet.dk: Følg 9. etape fra 15.00

De korte nyheder opdateres løbende


Paolo Bettini: Udgår efter 17. etape


Vi er kun nået til 10. etape af årets Vuelta, men allerede nu melder en af favoritterne til VM, Paolo Bettini ud, at han ikke gennemfører årets Vuelta. Efter 17. etape til Granada vil den lille italiener stå af, for at forberede sig optimalt til VM.

”Jeg vil tage hjem for at se min datter, ellers vil hun blive sur på mig og ikke snakke med mig mere,” udtaler Bettini til den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

Bettini føler sig i topform. ”Jeg er i god form, ellers ville jeg ikke, havde siddet fremme i søndags, på en etape som ikke passer min kørestil.”

Med formen i top håber Bettini, at han endelig kan vinde VM. ”Jeg mangler kun den sejr, for at gøre min karriere perfekt.”

Ifølge Bettini vil de fleste af de farligste konkurrenter til VM titlen alle sammen komme fra Vueltaen. ”De kasakhiske ryttere er dem, jeg frygter mest. Her er de ikke til at styre. Derudover er der Boogerd, som kan køre hjem alene. Freire er altid farlig, og Valverde har set meget stærk ud her.”

Indtil Bettini udgår efter 17. etape, har han altså stadigvæk syv muligheder for endnu en etapesejr.

Tilbage til toppenSergio Paulinho: Nu går vi efter den samlede sejr


Kort inden Tour de France fik dagens vinder, Sergio Paulinho, sig en kæmpe negativ overraskelse, da han kunne finde sit navn på den liste, de spanske myndigheder havde lavet over Operacion Puerto. Dermed var han en del af årsagen til, at Astana holdet ikke fik lov til at køre Tour de France. Bare en uge efter kunne han dog ånde lettet op, da de spanske myndigheder undskyldte deres fejl. Paulinho skulle aldrig have været nævnt. Straks derefter skrev han kontrakt med Discovery Channel.

Dermed var det en portugisisk rytter med ro i sjælen, som stillede til start i årets Vuelta, og i dag kom betalingen ved kasse 1, da han flot vandt dagens etape.

“Jeg kom her for at arbejde for holdet, men jeg kom med i dagens udbrud, og ville derfor gerne forsøge at gå efter sejren. Det var meget svært med en masse angreb og skift i tempo. Dette er en stor sejr for mig og for holdet. Nu går vi efter at vinde Vueltaen med enten Vinokourov eller Kashechkin," udtalte Paulinho efter dagens etape.

“Vinokourov bliver bedre og bedre, mens Kashechkin allerede var stærk fra Tyskland rundt. Vi vil gerne vinde løbet, selvom det bliver svært, da både Valverde og Sastre er meget gode. Men vi har alle muligheder, og vil gøre alt for den samlede sejr.”

Hidtil har Paulinho kun tre sejre i sin karriere, som alle er vundet i Portugal, derfor er dette der også klart den største sejr i hans karriere. Men ifølge Paulinho er det ikke det bedste resultat, han har leveret. ”Denne sejr er den næst største, efter min sølvmedalje ved OL i Athen. Jeg er meget tilfreds, og vil nu prøve at vinde flere etaper.”

Selvom Astana holdet i øjeblikket gør alt for at ligge afstand til Manolo Saiz, valgte Paulinho at dedikere sejren til netop ham, fordi det var ham, som gav ham muligheden på holdet.

Tilbage til toppenBilleder: 10. etape

Sergio Paulinho angriber / Foto: SirottiSergio Paulinho vinder / Foto: SirottiCaisse d'Espagne forrest for Valverde / Foto: SirottiSergio Paulinho på podiet / Foto: SirottiAlejandro Valverde fortsat i den gyldne førertrøje / Foto: SirottiSergio Paulinho vinder / Foto: Sirotti


Tilbage til toppenNicki Sørensen: Uheldig at punktere i finalen


Nicki Sørensen sad med i det afgørende udbrud på 10. etape af Vuelta a Espana, men tre kilometer før mål opdagede Team CSC's danske rytter, at han var punkteret på forhjulet kort efter et ellers lovende fremstød. I stedet sørgede portugiseren Sergio Paulinho for den tredje etapesejr i træk til Astana-holdet.

"Det var ærgerligt med gruppens sammensætning, men vi prøvede at holde is i maven så længe som muligt, selvom vi godt vidste, at det var os, der blev nødt til at gå frem på et tidspunkt. Saunier Duval var egentlig også i klemme, selvom de havde to mand med i udbruddet, men havde mere is i maven end os, for vi ville ikke risikere en ny situation som den i Touren, hvor det viste sig, at Oscar Pereiro dengang fik for meget forspring. Så da de havde fået ni minutter, så satte vi lidt mere tempo, men uden at vi kørte til grænsen. Vi var ikke interesserede i at køre dem helt ind, for Nicki havde trods alt en fin chance for at vinde etapen," sagde sportsdirektør Kim Andersen efterfølgende.

"En anden ærgerlig detalje er, at vi havde Kurt-Asle Arvesen med i udbruddet i starten, hvor mange ryttere prøvede sig, men han kom ikke med, da de endelig slap afsted. Afslutningen havde ellers ligget rigtigt godt til ham," berettede Andersen videre.

Tilbage til toppenAlejandro Valverde: Sastre ikke den største trussel


Caisse d’Epargne-rytteren Alejandro Valverde, der kunne tilbringe hviledagen komfortabelt i Vueltaens gyldne førertrøje, mener ikke, at CSC’s Carlos Sastre er den stærkeste udfordrer i kampen om den samlede sejr. Valverde ser derimod de to Astana-ryttere Andrey Kashechkin og Alexandre Vinokourov som de største trusler.

”Det ene dag klatrer jeg bedre end dem, og den næste dag er det omvendt. Forrige år var de bedre end mig på enkeltstart, men jeg tror, vi er på samme niveau nu. Men vi har ikke så meget fordel, at vi kan slappe af,” sagde Alejandro Valverde på gårsdagens pressemøde.

Han mener dog trods alt, at fem-seks ryttere stadig har chancen for sejr i det spanske etapeløb, og at han ikke føler sig sikker på førstepladsen.

”Ingen rytter er så stærk, at nogen på nuværende tidspunkt kan være sikker på sejren. Vi har set på de første tre bjergetaper, at endnu ingen dominerer løbet. Hvis jeg fik tilbuddet om at starte den afsluttende enkeltstart (den 16. september nær Madrid, red.) med de samme tidsforskelle, ville jeg tage imod,” forklarer Valverde.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg 10. etape fra 15.00


I dag køres 10. etape af Vueltaen, du kan vanen tro følge etapen her på Feltet.dk.

Danske Lars Bak var som altid munter, da han mandag aften blev interviewet forud for tirsdagens 10. etape. Danskeren ser frem til de kommende dage, hvor han tror på, at udbruddene får lov til at køre hjem.

”De kommende dage har jeg set meget frem til. Tirsdagens etape ser meget spændende ud, og der vil vi (Team CSC, red) helt klart forsøge at komme med i et udbrud. Jeg tror også på, at det lykkes udbruddet at holde hele vejen hjem. Folk er ved at være lidt trætte, og der er en kategori 3 stigning små 20 kilometer før mål, som jeg tror, der bliver afgørende. Vi har mange gode ryttere til at gå i udbrud Marcus Ljungqvist, Nicki Sørensen, Stuart O’Grady, Kurt-Asle Arvesen, Fabian Cancellara og jeg. Så der er nok af muligheder,” forklarer Lars Bak til Feltet.dk.

”Umiddelbart tror jeg, at vi alle kan gøre det godt i udbrud, og det er måske kun én chance man får. Desuden er det også vigtigt, at vi holder os til, så vi kan holde os til i holdkonkurrencen, som også er meget vigtigt. Det kunne være fedt, at vi kunne gøre det.”

Danskeren vil naturligvis vurdere, hvilke udbrud der er interessante at få med i. Små udbrud vil blive frasorteret, men Lars Bak tror på at et udbrud kan køre hjem med omkring 10 minutter inden for de næste dage. Du kan læse mere om Lars Bak på www.feltet.dk/larsbak.

Vi starter den direkte opdatering kl. 15.00.


Spil her.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Tour of Chongming Island(2.WWT) 12/10-14/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 12/10-17/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger