Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

EKSKLUSIVT

Wulff forlænger med ColoQuick: Vil være professionel i 2022!

Wulff forlænger med ColoQuick: Vil være professionel i 2022!

05. november 2020 09:00Foto: Team coloQuick

Team ColoQuick har i dag offentliggjort, at man forlænger kontrakten med unge Oliver Wulff, der kom til holdet forud for denne sæson. Feltet.dk har taget en snak med den unge rytter om fremtidsdrømmene, tilværelsen på ColoQuick og forberedelsen frem mod næste sæson. 

Annonce

Oliver Wulff Frederiksen forlænger sin kontrakt med ColoQuick således, at de to parter også har papir på hinanden i næste sæson.

 

Sæsonen har været anderledes end de fleste grundet den globale Covid-19 pandemi, men på trods af en kort sæson, står Wulff tilbage med to sejre og en flot andenplads ved U23 DM i linjeløb. Den unge mand fra Greve Strand drømmer om en mere normal sæson næste år, der måske kan blive et springbræt til det store udland. 

 

”Jeg håber at komme ud at køre nogle store løb og få lavet nogle resultater der. Drømmen er, at jeg i løbet af næste år kan udvikle mig så meget og få så gode resultater, at jeg forhåbentlig kan blive professionel i 2022,” lyder det fra den 20-årige rytter.

 

Wulff vil dog ikke være professionel inden han har vist, at han har det niveau, som det kræver og skal han på WorldTouren, er det et must at være konkurrencedygtig og ikke bare stå tilbage som statist.

 

Derfor er det heller ikke knald eller fald om at blive professionel efter næste sæson, men dog det mål den unge rytter går ind til sæsonen med.

 

”Så hvis det går, som jeg håber, og som jeg har snakket med Hellerup om, så skulle vi gerne få lagt et godt niveau på mig, så jeg kan overveje, om jeg skal prøve at tage skridtet [op og blive professionel] eller vente et år mere. Det er stadig lidt uvist,” lyder det fra Wulff.

 

Den unge rytter har, som så mange andre, en stor drøm om at komme til at køre Tour de France ude i fremtiden, men han ved godt, at det ikke vil blive i den første sæson på WorldTouren. Af andre løb, der er interessante, er der særligt to, der står klart for danskeren

 

”Men udover det er mit mål at komme til at køre løb som Milano-Sanremo eller VM - nogen af dem, som man kan forsøge at lave et resultat i, hvis man har niveauet på det tidspunkt,” siger rytteren. 

 

Glad for at være på holdet

Oliver Wulff kom til det Skive-baserede mandskab forud for denne sæson, efter en enkelt sæson på det hedengangne Team Waoo. Før han underskrev forlængelsen med ColoQuick var han i samtale med et par andre hold, men endte med at forblive på holdet og Wulff er da også glad for tingenes tilstand.

 

”Jeg havde ikke noget konkret på plads, men jeg snakkede med et par andre hold. Men udlandseventyret, som en del danskere efterhånden er kommet på, overvejede jeg aldrig rigtig, fordi jeg vidste, at ColoQuick er et rigtig godt hold, og jeg er super glad for at være på holdet. Der skulle virkelig meget til, før at jeg ville ændre mine tanker om min underskrift for næste år,” lyder det fra Wulff, der altså tager en sæson mere på ColoQuick.

 

Den nu afgående ledende sportsdirektør på holdet Brian ’Hellerup’ Petersen var ivrig efter at forlænge kontrakten med den unge rytter.

 

Resultaterne var der, evnerne på cyklen var der og mindst lige så vigtigt, så besidder Wulff de rigtige menneskelige kvaliteter når han ikke er på cyklen. Ønsket om forlængelse var gengældt fra rytterens side af.

 

”De ser et stort potentiale i mig, som vi forhåbentlig sammen skal få forløst, og jeg er sikker på, at det er det rigtige hold for mig. Jeg var rigtig glad for, at de havde lyst til at forlænge. I kraft af min udvikling i og det potentiale, som holdet ser i mig, er ColoQuick også det hold, som jeg helst vil køre for næste år,” siger han om sit hold. 

 

I sit år på holdet mener rytteren, at han har formået at forbedre sit niveau og lægge et nyt lag på. Målet til næste sæson er da også klart og det er at fortsætte den gode fremgang i samarbejde med holdets trænerstab.

 

”ColoQuick er helt sikkert det rigtige hold for mig at skulle udvikle mig på, og jeg håber at kunne lægge endnu et niveau på til næste år, fordi det skal til, hvis jeg skal være professionel,” siger Wulff.

 

Efter en ganske succesfuld første sæson på holdet ser rytteren frem til at være på holdet på andet år, hvilket indebærer en større rolle og en større grad af tryghed. 

 

Wulff forventer, at han kommer til at hjælpe de nye ryttere ind på holdet, præcis som han selv blev hjulpet godt i gang i denne sæson og noget han ser som værende meget naturligt.

 

”Det tror jeg er en meget naturlig del af holdet, at man i fællesskab skal hjælpe de nytilkomne med at finde sig godt til rette og lave de første præstationer for holdet,” lyder det.

 

En anderledes vintersæson venter

Det er ikke kun den nu afsluttede sæson, der er blevet påvirket af Covid-19-krisen. 

 

Nej, også den kommende vintersæson er ramt, da de fleste indendørsbanestævner er aflyst. Wulff benyttede sig af banen til at køre sig i form frem mod denne sæson.

 

”Jeg havde håbet på, at der ville være nogle 6-dagesløb, så jeg kunne have lavet samme optakt til landevejssæsonen som til denne. Men det ser ud til, at alle 6-dagesløb er aflyst i år, og det har også fået mig til at korrigere på planerne for, hvordan jeg skal gribe vinteren an,” lyder det.

 

Og vintersæsonen kommer i stedet til at ligne den gængse landevejsrytters. Modsat sidste vinter, handler det denne vinter om at opbygge formen og Wulff regner da også med, at først være i topform når landevejssæsonen starter.

 

Wulff udelukker dog ikke at deltage i et eventuelt DM på banen, men i en tid som den vi lever i nu, er det svært at lave planer og rytteren ”tager det lidt, som det kommer”. 

 

Generelt har Wulff været glad for at køre på banen om vinteren. Det har øget den mentale lyst til at træne og ydermere, så mener han også, at han har fået noget fysisk med fra velodromen.

 

”Fysisk er jeg også sikker på, at det har givet mig noget hurtighed, som man ikke kunne bygge op ved at tage de mange sure intervaller på vinterraceren ude på de mørke landeveje. På banen kan man fokusere mere på intensiteten,” lyder det om fordelene ved banen.

 

Den helt store årsag til, at Wulff sidste vinter har brugt kombinationen af banen og landevejen skal findes et mere lavpraktisk sted.

 

”Jeg føler, at det har været en fin kombination, som jeg nok har draget fordel af uden at skulle tænke så meget over det, fordi jeg egentlig bare synes, at det er sjovt,” udtaler rytteren fra Greve Strand. 

 

Den manglende banekørsel er dog ikke noget, der får den unge rytter ud af fatningen og han er ikke bekymret for sin landevejssæson. Forude venter mange lange timer på de mørke danske landeveje og Wulff har igen en meget positiv tilgang til det uvisse. 

 

”Har man ikke noget valg, så er det bare at få det bedste ud af det og tro på det, som man laver. Vi må se, hvordan jeg responderer på det [ingen baneløb]. Det opdager jeg løbende, og går det ikke som håbet, så må jeg lige ændre lidt, så jeg er klar til foråret næste år,” lyder det pragmatisk. 

 

Oliver Wulff Frederiksen er født den 11. oktober 2000 og har kørt på kontinentalniveau siden 2019. 

 

Tidligere har det Skive-baserede kontinentalhold bekræftet tre nye navne i form af Kasper AndersenMads Andersen og Christian Spang Kjeldsen samt forlængelsen med Alexander Salby og  Sebastian Kolze Changizi.

Derudover har ColoQuick meddelt, at Christian Moberg fra december overtager rollen som ledende sportsdirektør fra Brian ´Hellerup´ Petersen.

 

Annonce

DEL
INFO
Oliver Wulff Frederiksen
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour du Gévaudan Occitan...(2.NCUPJW) 08/05-09/05

Tour of Thailand(2.1) 11/05-16/05

Vuelta a la Comunidad de ...(2.1) 06/05-09/05

Course de la Paix Juniors(2.NCUP) 06/05-09/05

Tour of Thailand(2.1) 11/05-16/05

Tour de Hongrie(2.1) 12/05-16/05

Circuit de Wallonie(1.1) 13/05

Trofeo Ses Salines(1.1) 13/05

Trofeo Serra de Tramuntana(1.1) 14/05

Trofeo Andratx - Mirador ...(1.1) 15/05

Tour de Gironde Internati...(2.1) 15/05-16/05

G.P. Sportivi Sovilla(1.1) 16/05

Trofeo Palma(1.1) 16/05

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - Nippo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Qhubeka Assos

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

MANGLER DU EN CYKEL? VELOMIO.COM - SØGEMASKINEN FOR CYKLER OG UDSTYR