Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

Færøerne er en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Storbritannien, Island og Norge med en fantastisk natur.

 

 

Berit og Bartal, som er indehaver af Rentabike.fo, er begge cykelentusiaster og deres mål er at give dig en fornøjelig og mindeværdig cykeloplevelse hvis du vælger at besøger Færøerne. Hvis man ønsker at leje en cykel kan man væge mellem Mountain Bikes, E-Bikes og Road Bikes.

 

Der tilbydes også guidede ture, det kunne f.eks. være en tur til Norðadalsskarð på 27 km. og en varrighed på ca. 3 timer:

 

 

Turen til Norðadalsskarð starter fra rentabike.fo, Havnargøta 11, Tórshavn.

Vi cykler ud af byen langs strandvejen og op ad den tidligere forbindingsvej til bygderne, hvor der er udsigten til de nord liggede øer. Vi ankommer til bjergpasset, Norðadalsskarð, som ligger 225 m over havets overflade. Her er udsynet over det kuperede landskab fabelagtigt, bygden Norðadal og enfamilie øen Koltur. På hjemturen er der udsigt til de syd liggende øer.

Price 545 DKK inkl. leje af Road bike, Mountain bike eller E-bike og guide.

Se hvad er ellers tilbydes af guidede ture HER

 

 

Besøg vores hjemmeside hvor i kan se de forskellige cykler vi udlejer samt diverse relevant information. Berit og Bartal kan kontaktes på rentabike@rentabike.fo

 

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Feltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?