Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Kleinwalsertal - gearet til at modtage cykelgæster

 

 

Kleinwalsertal – nyd frokosten i bjergene, og trim cyklen inden du kører videre!

 

Få steder byder på så stor naturmæssig variation som det flotte og bjergrige område ved Kleinwalsertal. Masser af gode cykelspots ligger lige uden for døren, og terrænet byder på alt fra hårdt og krævende til hyggeligt og afslappet. Holder man ferie i den smukke dal, er der garanti for en helstøbt oplevelse, for Kleinwalsertal tiltrækker ikke bare cyklister – mange kommer også for at nyde maden og de flotte naturscenerier.

 

Alt er gearet til at modtage cykelgæster

Der lægges vægt på, at Kleinwalsertals cyklende gæster forkæles mest muligt. I terrænet ligger hytter, der byder på frokost bestående af ost, salat, friskbagt brød og hjemmelavet speck – alt sammen serveret med kølige forfriskninger til – og som en særlig service til områdets cykelgæster har flere hytter indrettet værksteder, hvor det er muligt at foretage små reparationer. Så hvis kæden skal strammes, et dæk skiftes eller en skrue sættes fast, er der mulighed for at klare det, inden turen fortsætter.

 

Det er ikke kun hytterne, der har fokus på cykelgæster. Kleinwalsertals hoteller har også! Finder man et Bike Classic-hotel, tilbydes der blandt andet aflåst cykelkælder, miniværksted samt kortmateriale og information om områdets cykelmuligheder. Booker man sig ind på et Bike Pro-hotel, venter der endnu mere luksus og service, for ud over værksted og cykelkælder stilles der også guider samt tøjvaskefaciliteter til rådighed.

 

 

Stejle kurver og vilde hop

Mulighederne er talrige, men skal man have en actionfyldt oplevelse, kan et besøg i Bikepark Kleinwalsertal anbefales. I parken, der ligger ved Hirschegg, har man bygget forskellige nedfarter, så både begyndere, øvede og eksperter finder passende udfordringer, og de forskellige spor byder på blandt andet spring, stejle kurver og træbroer. Ved siden af parken kører Zaferna-liften samt Söllereck-banen, og begge steder kan man medbringe sin cykel.

 

Læs mere på: Bikepark Kleinwalsertal

 

Grænseoverskridende cykling

Selv om Kleinwalsertal er østrigsk, er der kun adgang til dalen via Tyskland. Al trafik til og fra Kleinwalsertal foregår derfor i grænseområdet ved den kendte tyske skisportsby Oberstdorf, og et par gode cykelruter krydser overgangen mellem de to lande. En af turene – Panoramaruten til Oberstdorf – er anlagt langs Breitach-floden i Kleinwalsertal, og på den 25 kilometer lange tur skal man forcere 760 højdemeter. Ruten er beregnet til mountainbikere, den får topkarakter for sin naturskønhed, og der er naturligvis gode spisesteder undervejs.

 

Både korte og lange ture

Der er noget for alle, som kommer til Kleinwalsertal for at cykle. Ud over grænseruten kan man eksempelvis vælge freeride-turen til Walmendinger Horn, der byder på 1000 højdemeter. Man skal dog være forberedt på masser af bakker, for med en rutelængde på blot 16 kilometer er der garanti for passager med heftige stigningsprocenter.

 

Har man mod på de helt lange ture, går der et spor fra den østrigsk-tyske grænse til Bodensøen. Beregn tre dage til de 170 kilometer samt 5.000 højdemeter og glæd dig til flotte naturscenerier undervejs.

 

Hyggeligt ferieområde

Kleinwalsertal byder på meget mere end cykling. En familie, der kommer for at holde ferie i området, finder alt fra wellness og gastronomi til masser af spændende aktivitetstilbud.

 

Som nævnt spiser man godt i Kleinwalsertal, og særligt populære er de kulinariske rundture, hvor man besøger forskellige landmænd, mejerier, bagerier og restauranter, der alle disker op med lokale delikatesser. Der arrangeres endda særlige gourmet-ture for cyklister, og her ender man ved frokosttid i en hytte med panoramaudsigt til bjergene – et boost til både krop og sjæl.

 

Blandt områdets aktivitetstilbud kan nævnes klatring, canyoning, paragliding samt vandring, og når der skal slappes af, lokker byerne Hirschegg og Riezlern med både friluftsbade og wellness-hoteller.

 

Læs mere om cykelmuligheder

Læs mere om Kleinwalsertal
 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Feltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?