Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Tårnhøj polak skifter WorldTouren ud med Vini Zabú – KTM

26. november 2020 19:00Foto: CCC Team 2019

Det italienske ProTeam Vini Zabú - KTM har sikret sig en forstærkning i kampen mod uret i næste sæson. Her skifter den polske enkeltstartsmester Kamil Gradek nemlig fra lukkede CCC Team til det italienske hold. 

Kamil Gradek er med sine 194 centimeter en af de højeste ryttere i international cykelsport.

 

De seneste to sæsoner har den polske enkeltstartsmester kørt for CCC Team, men da holdet lukker efter sæsonen, har han måtte se sig om efter et nyt hold. Gradek, der blev nummer ni på den afsluttende enkeltstart i årets Giro, glæder sig til at prøve kræfter med at køre for Vini Zabú - KTM.

 

”Jeg er meget spændt på dette nye kapitel i min karriere med Vini Zabú - KTM. Der er nye udfordringer og oplevelser forude og der kommer helt sikkert muligheder for at vise mine talenter. Jeg vil vise min bedste side og tilbagebetale holdets tro på mig med gode resultater,” lyder det fra Gradek.

 

På holdet forventer man, at han kommer til at køre resultater hjem i kampen mod uret, men ogs, at han kan hjælpe holdets nye sprinter Jakub Mareczko, der ligeledes kommer til holdet fra CCC Team. 

 

I løbet af den 30-årige rytters karriere er det blevet til tre sejre, men adskillige top ti præstationer i kampen mod uret. Kontrakten mellem Vini Zabú - KTM og Kamil Gradek gælder til og med 2021.  

DEL
INFO
Kamil Gradek
Nyheder
Transfer/forlængelse
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

Peter Sagan: Giroen er sjovere end Touren

26. november 2020 18:30Foto: BORA-hansgrohe/BettiniPhoto

Peter Sagan fortæller i et interview med italienske TuttobiciWeb, at han nød at køre Giro d’Italia, som han kørte for første gang i karrieren i denne sæson. I den italienske GrandTour fik Slovakken sat en stopper på en sejrstørke på hele 455 dage.

I sin 11 sæsoner lange karriere er det blevet til ufattelige 114 sejre, heriblandt tre verdensmesterskaber.

 

Men før 10. etape af årets Giro d’Italia havde den stærke slovak ikke prøvet at vinde i hele 455 dage. Det fik han dog lavet om på den etape og han kunne dermed tage en etapesejr med fra sin første deltagelse i den italienske GrandTour, et løb slovakken synes godt om.

 

”Det var et rigtig godt løb og i en normal sæson havde det været endnu smukkere [tilskuere]. Sammenlignet med Tour de France, hvor der er mere stress, så er Giroen sjovere og da vi var i Veneto, hvor jeg tilbragte de første år af min karriere, var følelsen god,” lyder det fra slovakken til TuttobiciWeb.

 

Sagan håber da også at kunne vende tilbage til den italienske GrandTour senere i karrieren, men han kender endnu ikke sit løbsprogram for næste sæson. 

 

I sæsonen blev det til et utal af andenpladser, men slovakken er overordnet tilfreds med sine præstationer.

 

”Det var en mærkelig sæson, men jeg er glad for at have vundet, efter alle de mange andenpladser. Jeg er tilfreds med, hvad jeg formåede og jeg fortryder ikke noget,” lyder det fra den tredobbelte verdensmester. 

DEL
INFO
DELTAG I DEBATTEN

EKSKLUSIVT

Bane-verdensmester vil lære at vinde på nyt Konti-hold

26. november 2020 18:00Foto: Argon 18 Denmark / Peter Ebro

Bane-stjernen Rasmus Lund Pedersen skifter til det nystartede Konti-hold Team Restaurant Suri-Carl Ras. Her håber den 22-årige dansker med de hurtige muskelfibre, at han kan køre sin chance. Derudover pointerer han, at holdet står på et stærkt fundament med stjerner i kulissen.

Danmark har fået et nye Kontinentalhold, og en af de mere profilerede navne på holdkortet er Rasmus Lund Pedersen.

 

Det startende medlem af ’Guldfireren’, der vandt VM-guld i holdforfølgelsesløb i starten af året, har haft kæmpe succes på banen, siden han vendte tilbage til cykelsporten efter en afstikker til Amerikansk Fodbold.

 

Banen skal dog kombineres med succes på landevejen, og det håber han at opnå på Team Restaurant Suri-Carl Ras, hvor hans rolle bliver anderledes, end den var på Coloquick i indeværende sæson.

 

”Jeg får en lidt mere fri rolle. Jeg er en hurtig herre, så i en spurt håber jeg, de vil køre for mig. Målet er at kunne komme med hjem til stregen i nogle løb og køre med om sejren,” fortæller danskeren til Feltet.dk.

 

Danskeren bevarer fokus på banen, hvor det store mål naturligvis er OL i Tokyo i 2021.

 

Udover banemålet har Lund Pedersen også sat kryds ved et par landevejsløb særligt i foråret, hvor han håber at gøre det godt for det nystartede Konti-hold.

 

”Fokus er på de danske UCI-løb som Fyen Rundt og de mere flade løb. Dér vil jeg gerne vise, at jeg kan spurte og besidder mere udholdenhed, end folk går og tror. Derudover er Post Nord Danmark Rundt naturligvis også en stor drøm,” forklarer Lund Pedersen.

 

Rasmus Lund Pedersen skrev sig for alvor ind i cykelverden ,da han i starten af året blev verdensmester i Holdforfølgelsesløb

 

Holdet ejes af ”vilde navne”

På trods af Team Suri-Carl Ras’ beskedne størrelse så er det sande mastodonter, der står i kulissen af holdet.

 

Holdet ejes således af Mads Pedersen, Brian Holm, forretningsmanden Jan Bech Andersen og garvede Henrik Egholm, der har drevet holdet i Holbæk de seneste år.

 

Dette synes Lund Pedersen giver en lovende fremtid for holdet, der står på et solidt fundament.

 

”Det er ret vilde navne, der driver holdet,” siger den nu forhenværende Coloquick-rytter.

 

Særligt kollegaen Mads Pedersen får roser med på vejen af Lund Pedersen. Den tidligere verdensmester har simpelthen benene solidt plantet

 

”Cadeau til Mads at han har fået stablet noget på benene, og vil give noget tilbage til den sport, han elsker. Det er lirens at have en stor stjerne som Mads ind over holdet,” fortæller Lund Pedersen, der ikke synes den megen berømthed har påvirket den jordbundne Mads Pedersen.

 

Nye hoveder og garvede kræfter

En anden kapabel herre, der træder til med erfaring og know-how, er 58-årige Brian Holm. Efter mange år som sportsdirektør på flere WorldTour-hold, bliver han nu holdejer, og det skridt forstår Rasmus Lund godt.

 

”Han vil gerne være lidt mere Hands-on. Han er vant til at arbejde på store hold som Deceuninck-Quick Step, så jeg tror, Brian gerne vil være mere involveret i rytterne,” fortæller den 22-årige dansker.

 

De lokale cykel-kræfter i Holbæk bliver den primære daglige drivkraft på mandskabet manifesteret i Henrik Egholm, der indtil nu har drevet Team Eiland Electric-Carl Ras, som det nye hold er en overbygning på.

 

Egholm bliver vigtig for holdets færden, tror Lund Pedersen, og han er en god mand at have ved roret ifølge danskeren.

 

”Henrik er en god mand, og er en leder, man godt tør betro sig til. Det er en stor force at have en mand, der er så engageret, og som er rytternes ven,” fortæller danskeren og konkluderer.

 

”Egholm-familien er nogle gode mennesker, og jeg tror, det er godt at få nogle nye hoveder ind i sporten. Det er en sund kombination med erfaringen i form af Holm og så de nye kræfter med Egholm og Mads,” slutter han af over for Feltet.dk

 

Lund Pedersens kontrakt med Team Suri-Carl Ras løber foreløbigt til og med næste sæson.

DEL
INFO
Rasmus Lund Pedersen
Nyheder
Restaurant Suri - Carl Ras
Nyheder
Henrik Egholm
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

EKSKLUSIVT

Egholm: Jan Bech er et godt match for os

26. november 2020 17:00Foto: Anders Weuge

Henrik Egholm bliver Team Manager på det nye danske Kontinental-hold Restaurant Suri-Carl Ras. Danskeren bliver desuden medejer sammen med Brian Holm, Mads P og Jan Bech Andersen. Sidstnævnte bringer ifølge Egholm en masse forretningsmæssig ekspertise til bordet og har vist sig at være et særdeles godt match for projektet, der ønsker at bidrage til at genetablere fødekæden mellem ungdomsrækkerne og det professionelle felt.

Der er kommet et nyt skud på den danske kontinental-scene.

 

Holdet hedder Restaurant Suri-Carl Ras, og vil i det kommende år blandt andre blive drevet af Henrik Egholm.

 

Den erfarne cykel-leder har i en årrække drevet Team Eiland Electric-Carl Ras, og det hold bygger han nu videre på med hjælp fra erfarne kræfter som Mads Pedersen, Brian Holm og Jan Bech Andersen.

 

Sidstnævnte er primært kendt for sit engagement i Brønby IF samt samarbejdet med Bjarne Riis og Lars Seier i Virtu-koncernen og NTT Pro Cycling.

 

Nu hjælper han et mindre dansk cykelhold ude i Holbæk, og det glæder Egholm, der ikke kun ser Bech Andersen som en partner med et omfattende netværk.

 

”Jan Bech elsker cykling, og det var et godt match fra første møde. Han har en viden om, hvordan man driver sådan nogle projekter her, og der tænker jeg ikke kun på økonomien, men også på know-how,” fortæller Henrik Egholm.

 

Henrik Egholm har i en årrække været en stor del af cykelmiljøet i og omkring Holbæk.

 

Som så mange andre Kontinental-hold vil det Holbæk-baserede mandskab blive drevet på et stramt budget, som man kender fra cykelhold på det niveau.

 

Holdet er dog omgivet af folk der brænder for projektet, og det er ekstremt vigtigt i sådan nogle projekter, mener Egholm.

 

”Det, der er adelsmærket for det her projekt erm at man skal brænde for det. Det gælder lige fra Jan Bech Andersen til vores yngste soigneur. Det lyder måske lidt kliche-agtigt, men sandsynligheden for at vi får et godt forløb, bliver meget større, når alle er 100% på,” forklarer han.

 

Vil genetablere brudt fødekæde

I holdets første pressemeddelelse er ambitionen tydelig: Der skal udfyldes et tomrum på den danske cykel-scene.

 

Her bliver der hentydet til den mangel på Kontinentalhold Danmark har for øjeblikket. For selvom vi sætter rekorder i WorldTour-danskere i disse år, så har vi for øjeblikket kun to danske mandskaber på Konti-niveau.

 

Dette brud på fødekæden vil Egholm reagere på.

 

”Målet er først og fremmest at udvikle talenter til WorldTouren. Der er et hul lige nu, for på trods af at vi har så mange ryttere på WorldTouren, er der et brud på fødekæden. Vi har kun to Konti-hold og så Riwal-Securitas på ProTeam-niveau. Både Konti-holdene og A-holdene er meget veldrevne, men de kan ikke løfte opgaven alene, når mange ryttere kommer op fra U19 og søger hold,” forklarer Egholm.

 

”Vi synes, at de hold, der er, gør det rigtig godt. ColoQuick, BHS-PL Beton Bornholm, Synch-Giant, IBT-Ridley Sydkysten og Team O.B. Wiik-Dan Stillads løfter et kæmpe læs, så det er absolut ikke en kritik af det eksisterende, men det er tid til, at flere bidrager,” forklarer Egholm, inden han forsøger at forudsige, hvad der sker, hvis disse talenter ikke samles op.

 

”Hvis det ikke sker, og vi ikke får genetableret fødekæden, så vil du inden for en overskuelig årrække se en markant reducering af antallet af danskere på WorldTouren,” slutter Egholm af.’

 

At holdet vil fokusere på udvikling skinner også tydeligt igennem på hold-listen, hvor der udover Mathias Larsen, Rasmus Lund Pedersen og Christian Lindquist primært er blevet plads til unge ryttere, i hvem holdet ser potentiale for udvikling.

 

Feltet.dk bringer i dag en række interview med folkene omkring det nye Restaurant Suri-Carl Ras, der fra næste år træder ind på den danske Konti-scene.

DEL
INFO
Jan Bech Andersen
Nyheder
Henrik Egholm
Nyheder
Restaurant Suri - Carl Ras
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

SØG EFTER CYKELPRODUKTER PÅ TVÆRS AF WEBSHOPS