Giro d'Italia

Arkiv

(Forstør profilen ved klik)

 

Opdateres af: Emil Axelgaard og Jesper Johannesen

Annonce

Chat
Kokken 12:34
Dagens ret: Hjertet siger Magnus Cort, fornuften siger Mvdp, og dagens skrig må blive Vincenzo Albanese. In ricordo di Michelle Scarponi.
Morten 12:50
Elsker dine bidrag med kokken!
Kokken 12:53
Takker, når jeg når det, skal de nok komme på :)
Morten 12:58
Kom så Cort!
Hubert 12:58
Ghirmay må ikke vinde i dag fordi jeg droppede ham i manager.
Kokken 13:04
Jeg ovvervejede det også Hubert, at droppe både ham og Mvdp fordi de jo bliver bevogtet helt vildt. Men jeg turde ikke til sidst, de er sgu for farlige i det terræn her. :)
Sveske 13:07
Kokken serverer igen en legendarisk ret, krydret med god lir! Jeg skriger med på Albanese
Kokken 13:08
Sådan Svesken, nu tager vi dem igen :)
Mikkel 13:24
MVDP vinder dagens etape. Ewan ender ikke i top 100. Cort køre top 10. Carapaz går med i nogle af angrebene på bakkerne. Værsegod.
En anden Mikkel 14:11
Jeg synes at teorien om at Carapaz går med i angrebene hvis det bliver rigtig hårdt er sjov, men tror du så stadig på at Cort går i top 10 i det senarium ? ;)
Mikkel 14:22
Ja det gør jeg, jeg tror Cort rammer en god dag, dog tror jeg desværre ikke at det rækker til mere end at han lige ruller ind i top 10 :) Jeg kunne dog godt se et scenarie hvpr Carapaz rykker med når MVDP rykker afsted, måske på den stejleste bakke, og det ville jo skabe noget af et cykelløb!
Mikkel 14:25
Og eftersom at jeg tror på at et muligt Carapaz angreb kunne finde sted, så er det også grunden til jeg helt og aldeles afskriver Ewans chancer. Når først MVDP og de drenge rykker afsted, om det så er med eller uden Carapaz og resten af klassementdrengene, så nægter jeg at tro på Ewan kan følge med, og jeg tror Lotto har valgt at satse på den forkerte hest idag.
Mads 14:28
Hej Mikkel! Jeg giver dig helt ret, jeg har selv en vurdering som lyder på at Caleb Ewan ikke kommer inden for top 100 idag. Mit bud er Van Der poel / Girmay, og en lille outsider i Cort.
Ole 14:53
Det med spil på Yates, Bouwman og Hindley, kan jeg bekræfte. Odds 34 på Yates, 29 på Bouwman og 67 på Hindley, så jeg skylder vist også kage… tak for tippene!
Kokken 15:01
Ole, ser sgu godt ud tillykke med dem! Hindley var jeg også på. Jeg sendte ham en hindbær lagkage for nogle år siden, efter en odds 256 under touren tror jeg det var. Dengang brugte jeg bare lagkagehuset i Aåhus (Mener det var magasin butikken), ringede derop og fik lov at MP til hende ekspeditricen, og så hentede han selv :)
Kokken 15:10
Sådan, Juul på vej frem
Mikkel 15:18
Jeg fik vidst ret. Ewan hænger absolut bagerst på feltet, og jeg tror han ryger blandt de første på næste stigning. I top 100 ville han aldrig ende idag.
Kokken 15:48
Ja, det virkede også totalt hovedeløst med tanke på den rene sprinter etape der kommer imorgen. Men som de har kørt den her indtil videre, så kan der da godt lige pludselig komme andre i spil når det virkelig kan blive ren styrke den kan blive afgjort på når de begynder at køre det nye udbrud. Hvad med en Vansevenant ? Der er vel ikke mange der har hans råstyrke, og han er jo ude af klassementet nu.
Søren 16:01
MVDP har mistet mere end et minut til feltet
Mikkel 16:02
Det kunne også være et udemærket bud, dog tror jeg at alle får det svært ved at følge MVDP når først han åbner op, og jeg tror selv Girmay kunne gå hen og få svært ved at følge hans ryk, heldigvis for Girmay har han næsten hele holdet om sig mens Alpecin er kørt tyndt ud, så hvis ikke han kunne følge MVDP, så kan hele holdet sætte alt ind på at hente ham. Meget kan ske i denne finale, det kan jo også ende med at de alle neutralisere hinanden og vi så ender i en reduceret massespurt hvor Cort kommer i spil. Mit bud er dog stadig at MVDP køre fra alt og alle, vel og mærke at han har benene, så tror jeg faktisk ikke at der er nogle der kan følge ham. Men typer som godt kunne komme med et godt punch og som vi ikke har talt om så meget, kunne være Kamna, Vansevenant, måske Bouwman hvis han øjner en chance.
Mikkel 16:02
Defekt til MVDP - dog var de 1.10 op til forreste del af feltet, og det vil sige ca et halvt minut til bagerste del, han er oppe indenfor et par kilometer da fronten ikke køre til og hans hold stopper tempoet i feltet. Ingen ko på isen :)
Lars D 16:08
Det koster mange kræfter for MvdP... tror nu mere på Girmay idag.
Mikkel 16:09
Det koster ikke noget specielt da han sad i kortegen, så han sad og blev kørt op af alle bilerne, så det har ikke kostet noget :)
Valdemar 16:14
Hvor er Ewan nu?
Mikkel 16:14
Ewan var den absolut første rytter som blev sat, det er vel godt og vel en times tid siden efterhånden :)
Valdemar 16:15
Stopper han så efter i dag?
Mikkel 16:16
Det vides vidst Ikke endnu, man kunne måske tro at han ville stå af, men det har man ikke hørt noget om endnu, og står han ikke af, så køre han nok også etapen imorgen med før han udgår, da den er pandekage flad, og det er en mulighed for en Ewan sejr.
Kåre 16:16
Nej Valdemar, han sagtner ikke farten
Kåre 16:17
pandekageflad*
Rems 16:25
Girmay eller Ghirmay?
Mick 16:25
Girmay
Kåre 16:27
Ghirmay
Rems 16:29
Hehe. Girmay er rigtigt, men der er også svært med så mange etiopere og eritrerianere, der hedder Ghirmay og Girmay. Svarer lidt til at hver anden Jensen hed Jhensen.
Mikkel 16:30
Han hedder Biniam Girmay, uden H :)
Kokken 16:30
12 minutter til Ewan, hvad pokker tænkte de dog på?
Mikkel 16:32
Ja, det virker meget mystisk hvis det var deres plan A.
kokken 16:33
puha, nu kom de sgu igang :)
Mikkel 16:38
Man må da formode MVDP kommer med et angreb på et tidspunkt, både MVDP og Girmay kan jo ikke vide sig sikre på både at slå Cort, Gaviria & Demare.
kokken 16:40
nej, det ser også ud som om at Alpecin og Inter for alvor kører indløb til sidste bakke nu. Men jeg synes da de afgiver muligheder for andre lykkeriddere, når de venter til så sent i løbet.
Kåre 16:40
Dumoulin ligner en, som lurer på et snigangreb
kokken 16:42
Ja Dumoulin er også en af de råstærke ryttere der virkelig øger chancen ved at de venter så længe med at komme afsted. Vansevenant ser jeg også med bedre chance nu, Albanese, og vel reelt også Ulissi på en god dag. Den er piv åben nu som jeg ser det.
Mikkel 16:46
Mit bud er at MVDP anrgiber fra bunden af sidste stigning, og simpelthen køre fuld skrue frem mod toppen, om dey så koster det vides ikke, og hvem der kan følge ham vides jo heller ikke, men det skal være kraftfulde og meget stærke ryttere. Selvom MVDP er hurtig i sådan en let stigende spurt, er det nok ikke et ønske scenarie at komme hjem med Girmay, Cort, måske Gaviria og Demare. - Så jeg tænker vi får massere af angreb på næste bakke, måske klassementrytterne såsom Carapaz som jeg nævnte inden etapen gik igang? Vi kan håbe.
Rico 16:51
Hvor stort er feltet?
kokken 16:52
Der er ikke røget mange, stort set kun de tungeste sprintere.
Mikkel 16:53
Feltet er relativt stort, der er ikke mange som er sat af, men nogle af sprinterne som Cavendish og Ewan er røget. Men det er meget få.
Kåre 16:58
Et frækt bud på en vinder kunne være Bayer fra front. Det kommer dog ikke til at ske
Mikkel 17:05
Puha. Nu ligner det en reduceret spurt!
Mikkel 17:14
Respekt til Girmay! Man kan vidst roligt sige han er en ny stjerne!!
kokken 17:14
Mvdp første mand til at lykønske Girmay, smukt billede!
kokken 17:15
Vores skrig måtte nøjes med en 3 plads idag :)
kokken 17:18
Nå fed etape idag, imorgen må blive en lag gaber indtil Caleb Ewan nok endelig får sin etape sejr så han kan tage hjem

Annonce

Rytter- og holdoversigt

Oversigt
Løb/etapen starter:17-05-2022 kl. 12:40Rytterne forventes i mål:17-05-2022 kl. 17:14Liveopdateringen starter:17-05-2022 kl. 12:40

Annonce

Annonce

Annonce

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

SÆT DIT TOUR-MANAGERHOLD - PRÆMIER FOR 95.000 KR