Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

 

Feltet.dk har i samarbejde med JJnet.dk A/S udviklet flere forskellige managerspil til cykelsporten, hvor du har mulighed for at afprøve dine evner som manager for dit eget cykelhold.


Der vil køre et managerspil for hele sæsonen, men der vil også være mulighed for at deltage i andre managerspil, herunder et Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a España managerspil.

I 2024 vil der også være spil til udvalgte etapeløb og klassikere. Du vælger selv, om du vil deltage i et, flere eller alle managerspil.

Jonas Vingegaard hyldes for Tour de France-sejren 2023 / Foto: Keld Navntoft

Feltet.dks helårlige managerspil er i 2024 i to udgaver hhv. med kaptajn og uden kaptajn. De kører fra slutningen af februar til midten af oktober, hvor der er over 120 af verdens største cykelløb med samt 35 professionelle cykelhold. Alt i alt kan du vælge imellem næsten 1.000 cykelryttere.

Feltet.dk vil også lave forskellige spil til klassikerne og udvalgte etapeløb. Der vil i 2024 være to forskellige spiltyper. Enten et spil, hvor rytterne er prissat til de enkelte løb eller et kategorispil, hvor du ikke har noget budget, men rytterne er delt op i fire-fem kategorier.

SÅDAN DELTAGER DU I FELTET.DK MANAGERSPIL
Deltagelse i Feltet.dk's managerspil koster imellem 59 og 99 kroner. Det helårlige managerspil koster 99 kroner, da der er meget administration forbundet med dette spil og det koster over 60.000 kroner at få managerspils licens i Danmark.

Det eneste, der kræves for at deltage, er du opretter dig som bruger.  Du logger ind øverst til venstre på sitet. Du kan også tilmelde dig "Feltet.dk VIP klub" og få en række fordele ved at benytte hjemmesiden.

Når din profil er oprettet, kan du logge ind og vælge det spil, du ønsker at deltage i. Du finder spillene i højre side eller ved at klikke på "Opret managerhold" i brugermenuen. Du kan oprette flere hold til de forskellige managerspil.

Det er ikke nødvendigt at deltage i alle managerspil i løbet af sæsonen for at vinde nogle af de mange præmier, da hvert managerspil afgøres separat og har sine egne præmier. Feltet.dk's managerspil gør det derfor helt individuelt, hvor meget tid du vil lægge i hver enkelt konkurrence.

Feltet.dk har en godkendt spillicens i Danmark til at udbyde spil og er dermed underlagt Spillemyndighederne bestemmelser for udbud af spil. For at deltage i managerspillene skal du være over 18 år.  

Go' fornøjelse,
Feltet.dk.

Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?