Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Stem til Danish Bike Award - og vind billetter
12. november 2019 13:54

10 års jubilæet for Danish Bike Award løber af stablen den 15. november i Ballerup Super Arena, og nu har du mulighed for at stemme på de største danske præstationer.

Danmarks bedste cykelryttere, -event og -klub skal kåres ved årets Danish Bike Award - og der skal findes nyt medlem til Hall of Fame med mere.


Fredag den 15. november bliver Danish Bike Award afviklet i Ballerup Super Arena. Ved at klikke dig ind på feltet.dk/awards kan du være med til at afgøre, hvem der skal vinde i de forskellige kategorier. Du kan stemme frem til onsdag den 13. november klokken 12, hvorefter afstemningen lukker. 
 

Herunder kan du se listen over de kategorier, der er fundet plads til ved årets show. 

 

Der er nomineret i 11 kategorier, som er:
- Årets Landevejsrytter (Herrer)

- Årets Landevejsrytter (Kvinder)
- Årets Enkeltstartsrytter 
- Årets Mountainbikerytter 
- Årets Hjælperytter
- Årets Crossrytter
- Årets Banerytter 
- Årets Talent 
- Årets Klub 
- Årets Cykelevent 
- Årets Profil 

Der optages desuden et nyt medlem i Hall of Fame i samarbejde med Bravida. 

 

Skynd dig ind på www.feltet.dk/awards - og giv dit besyv med. 


Vind billetter inklusiv spisning og afterparty
Feltet.dk og arrangørerne CEC Event udlodder 4 x 2 billetter til spisning, showet og afterparty.

Du skal blot tilmelde dig Feltet.dks nyhedsbrev, så deltager du automatisk i lodtrækningen om billetterne. Senest frist for deltagelse i konkurrencen om billetter er den 10. november 2019.

Vinderne bliver kontaktet direkte på den mailadresse, som de har tilmeldt sig nyhedsbrevet på.

 

Køb billetter til showet i Ballerup Super Arena
Endnu et forrygende cykelår er gået, og det er nu tid til igen at hylde Cykel-Danmark med fest og farver, prisuddelinger og den obligatoriske røde løber. I år har Danish Bike Award 10 års jubilæum, og det skal naturligvis afholdes i Ballerup Super Arena. De helt rigtige omgivelser til en storslået cykelaften.

 

Ryttere og managers, teambosser og klubformænd - alle med samme brændende cykelinteresse vil være tilstede og overvære uddelingen af de 11 cyklekategorier. 
 

Prisshowet er et glimrende bevis på alsidigheden og de mange kæmpetalenter, dansk cykelsport har affødt de senere år. Aldrig har der været så mange gode navne, og aldrig har Danmark markeret sig så bredt i så mange klasser på topniveau.
 

Ud over de mange priser vil aftenen være krydret med topunderholdning, kommentarer og anekdoter fra aftenens værter: Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen.


Aftenen slutter med et stort afterparty for gæster med middagsbilletter. Sidste dag for at købe billet til denne aften er den 10. november 2019 kl. 20.00.

Køb dine billetter til Danish Bike Award

DEL
INFO
Danish Bike Award
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
Arctic Race of Norway kommer i 2020 til Finland
12. november 2019 13:07Foto: A.S.O. / Gautier Demouveaux

Verdens nordligste cykelløb foregår i Norge, eller det har det i hvert fald gjort i de første syv udgaver af løbet, men i 2020 krydser løbet grænsen til Finland, hvor Kilpisjärvi er målby for anden etape.

Arctic Race of Norway løber for ottende gang af stablen i 2020, og for første gang strækker løbet sig udenfor Norges grænser.

 

Det fire dage lange etapeløb, som næste år vil være en del af UCI’s nye ProSeries, starter med en etape i Tromsø, hvor rytterne efter 166 kilometers kørsel ender tilbage i Tromsø.

 

Anden etape går fra den lille by Nordkjosbotn i bunden af Balsfjorden, og efter 172 kilometer ender den i den finske by Kilpisjärvi, som ligger lige der, hvor Norge, Finland og Sverige mødes.

 

 

Mens løbets første to etaper er relativt flade, vil den tredje og længste etape byde på markant flere højdemeter. Starten går i Finnsnes og efter 184,5 kilometer skal klassementsrytterne slås om at nå først over stregen i Målselv. Etapen byder på fire kategoriserede stigninger, mens den slutter med en næste fire kilometer lang stigning, der i gennemsnit stiger med 7,8 procent.

 

Fjerde og sidste etape er 161 kilometer lang og starter i Gratangen. Etapen afsluttes med tre omgange i byen Harstad, hvor stigningen Novkollen skal passeres tre gange.

 

”De to første etaper er godt tilpasset sprinterne, så her bliver der med garanti fart på ind mod mål. De to næste etaper er mere tilpasset klatrerne, og jeg forventer, at førertrøjen kommer til at skifte ejer her, som vi så det i dette års løb,” siger løbsambassadør Thor Hushovd ifølge ProCycling.no.

 

Arctic Race of Norway køres fra den 6. til den 9. august.

DEL
INFO
Arctic Race of Norway
Nyheder Profil Startliste Resultater
DELTAG I DEBATTEN
NTT præsenterer nye trøjer – har de glemt det danske islæt?
12. november 2019 10:28Foto: Team NTT

Dimension Data bliver fra nytår til Team NTT, og det sydafrikanske hold med den japanske sponsor har netop præsenteret den trøje, som de fremover skal køre i i 2020-sæsonen.

Blå bliver farven, som vi fremover skal se Michael Valgren og Andreas Stokbro i.

 

De to danske ryttere på det sydafrikanske mandskab næste sæson kommer til at trække i mørke bukser, mens trøjerne gradvis ændres fra mørke til blå.

 

Med danske briller er det dog også interessant, at der foruden et stort NTT-logo på midten af trøjen, BMC på ærmerne samt det franske teleselskab Alcatel-Lucent på både bryst og på ryggen, ikke er blevet til flere sponsorer - heller ingen danske.

 

 

Rygterne har den seneste tid gået på, at de nuværende ejere bag Team Waoo og Virtu Group - Bjarne Riis, Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen, skulle være på vej ind i det sydafrikansk hold, men det kan trøjerne altså ikke siges at bære præg af.

 

Foruden nye trøjer melder holdet også om en trup, der nu er komplet og ser ud som følger:

 

Navn:

Nationalitet:

Alder:

Carlos Barbero

Spanien

28

Samuele Battistella

Italien

20

Edvald Boasson Hagen

Norge

32

Victor Campenaerts

Belgien

28

Stefan de Bod

Sydafrika

22

Nicholas Dlamini

Sy

24

Benjamin Dyball

Australien

30

Enrico Gasparotto

Italien

37

Amanuel Gebreighzabier

Eritrea

25

Ryan Gibbons

Sydafrika

25

Michael Gogl

Østrig

26

Reinardt Janse van Rensburg

Sydafrika

30

Ben King

USA

30

Roman Kreuziger

Tjekkiet

33

Gino Mäder

Schweiz

22

Louis Meintjes

Sydafrika

27

Giacomo Nizzolo

Italien

30

Ben O'Connor

Australien

23

Matteo Sobrero

Italien

22

Andreas Stokbro

Danmark

22

Dylan Sunderland

Australien

23

Jay Thomson

Sydafrika

33

Rasmus Tiller

Norge

23

Michael Valgren

Danmark

27

Max Walscheid

Tyskland

26

Danilo Wyss

Schweiz

34

DEL
INFO
DELTAG I DEBATTEN
Nationsranglisten: Årets største skuffelser
12. november 2019 09:20Foto: Sirotti

Slovenien, Tyskland, Norge og Danmark var blandt 2019´s største vindere målt på nationsranglisten, men hvem var modsat de største tabere? Her kommer en gennemgang af de tre nationer, som i denne sæson havde færrest point på nationsranglisten sammenlignet med for 12 måneder siden.

I sidste uge gennemgik vi de mest forbedrede cykelnationer i 2019, og i dag er turen så kommet til årets største skuffelser målt udelukkende på tab af point på nationsranglisten.

 

Nationsranglisten tæller pointene fra hvert lands otte bedst placerede ryttere på den individuelle verdensrangliste, og herunder har vi endvidere noteret de 3-4 ryttere fra hvert af de lande, som har haft den største pointmæssige tilbagegang fra sidste år.

Betegnelsen "skuffelse" om ryttere som Chris Froome (som fik sin sæson ødelagt af styrt), Thibaut Pinot (som missede et muligt Tour-podie og anden halvdel af sæsonen med en skade) og Alejandro Valverde (som endte helt oppe på femtepladsen på verdensranglisten) skal derfor kun ses som et udtryk for, at de scorede væsentligt færre verdensranglistepoint i 2019 end i 2018.

 

Kun lande i top 15 på nationsranglisten er kommet i betragtning til listen.Storbritannien (- 4427 p) - 2018: nr. 6 med 10.585 point. 2019: nr. 11 med 6158 point.

Simon Yates - nr. 102 (- 2440 p)

Chris Froome - nr. 1203 (- 2061 p)

Geraint Thomas - nr. 41 (- 1523 p)

 

Briterne blev hårdt ramt af en kombination af uheld og et pauvert forår, hvilket især galt nationens tre bedste ryttere fra sidste år.

 

Simon Yates var verdens næstbedste rytter i 2018, men kunne ikke revanchere sidste års Giro-nedtur, Chris Froome satsede alt på Tour de France, men missede løbet med et styrt, og Geraint Thomas levede trods en andenplads i Touren slet ikke op til dominansen fra i fjor.

 

Trods en udmærket sæson af Adam Yates, der særligt først på året var stærkt kørende, var det således op til nogle af briternes mindre kendte ryttere at kompensere for det store pointtab fra landets stjerneryttere.

 

Dette var selvfølgelig umuligt, men briterne kan dog trøste sig med, at talenter som Tao Geoghegan Hart, Chris Lawless, James Know og Hugh Carthy alle leverede nogle af karrierens bedste resultater i 2019.

 

Samlet set havde briterne dog et resultatmæssigt svagt 2019, hvilket blandt andet tillod Danmark at stjæle tiendepladsen kort før VM og dermed få otte ryttere til start ved linjeløbet, mens Storbritannien måtte nøjes med seks.  

 

Det var desuden første gang siden nationsranglistens indførelse i 2015, at briterne sluttede dårligere end nummer otte ved årsskiftet.

 


Frankrig (- 2718 p) - 2018: nr. 2 med 13.628 point. 2019: nr. 4 med 10910 point.

Romain Bardet - nr. 63 (- 1477 p)

Thibaut Pinot - nr. 55 (- 1248 p)

Arnaud Demare - nr. 84 (- 1079 p)

Pierre Latour - nr. 199 (- 579 p)

 

Indrømmet, at skulle inkludere Frankrig på denne liste efter det nok bedste franske Tour de France i mange år, kan virke utrolig misvisende.

 

Særligt Thibaut Pinots klassificering som ”taber” er ganske uretfærdig med tanke på den velkørende franskmands sorte uheld under Touren, der kostede både chancen for en podieplacering og resten af sæsonen for FDJ-rytteren.

 

Uheld var imidlertid langt fra den eneste årsag til, at Frankrig mistede næstflest point af alle nationer fra 2018 til 2019. Romain Bardet havde sin dårligste sæson siden gennembruddet i 2014, Arnaud Demare floppede i forårsklassikerne og vandt blot en enkelt WorldTour-sejr, og selvom han sluttede året stærkt, var heller ikke Pierre Latours sæson en succes.

 

Selvfølgelig var der også lyspunkter i form af blandt andet Julian Alaphilippes fantomsæson, David Gaudus lovende takter i både etapeløb og kuperede klassikere samt den delvise genfødsel af Warren Barguil.

 

Ikke desto var franskmændene langt fra at vinde nationsranglisten for første gang siden 2016, men i et 2020, der byder på et gensyn med Cofidis på WorldTouren og en særdeles klatrervenlig Tour de France-rute, skal man ikke udelukke et fransk comeback til toppen.

 


Spanien (- 1903 p) - 2018: nr. 4 med 11.942 point. 2019: nr. 6 med 10.039 point.

Alejandro Valverde - nr. 5 (- 871 p)

Marc Soler - nr. 244 (- 687 p)

Ion Izagirre - nr. 62 (- 504 p)

Eduard Prades - nr. 139 (- 446 p)

 

I 2015 toppede Spanien nationsranglisten suverænt, men siden da er man ikke blevet bedre end nummer fire, og årets sjetteplads var den hidtil dårligste i det dog tætte kapløb i toppen.

 

En af de primære grunde hertil var, at den ellers tilsyneladende evigt unge Alejandro Valverde i en alder af 39 år omsider begyndte at vise tegn på tilbagegang.

 

Valverdes elskede Ardennerklassikere blev nemlig ingen succes, hvilket kostede Spanien stribevis af verdensranglistepoint, men da veteranen senere på året kørte et flot Tour de France og sluttede som Vuelta-toer i et stærkt efterår, kan spanierne formentlig igen regne med at score en del point fra Valverdes side i 2020.

 

Derudover var det særligt de spanske bjergryttere, der underpræsterede resultatmæssigt i 2019. Ion Izagirre vandt flot Baskerlandet Rundt, men i løbene udenfor hjemlandet var Astana-rytteren ofte henvist til en hjælperrolle, Marc Soler kørte et fremragende Vuelta a Espana, men kom aldrig i nærheden af at forsvare sin Paris-Nices-sejr i et aldeles anonymt forår, og David de la Cruz havde en rædselssæon hos Team Ineos, der nu sender ham videre til UAE Team Emirates.

 

Hvem skal løfte den tunge arv fra navne som Valverde, Alberto Contador, Joaquim Rodriguez og Samuel Sanchez? Et godt bud er selvfølgelig Enric Mas, men et generationsskifte, der kan sende Spanien tilbage på verdenstoppen, er måske længere væk, end man lige forestiller sig.

 

Foruden Mas er den slidstærke sprinter, Ivan Garcia, nemlig den eneste af Spaniens 12 bedst placerede ryttere på verdensranglisten, der ikke har rundet 29 år. Meget tyder derfor på, at Spanien igen til næste år vil være stærkt afhængige af deres rutinerede kræfter, hvis de skal undgå et nyt fald på nationsranglisten.

DEL
INFO
Lister
Nyheder
Verdensranglisten
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

World Cup Tabor(CDM) 16/11

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

TID TIL VINTERHANDSKER?