Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

ANNONCE

Nyt mærke indtager det danske marked med opsigtsvækkende tiltag
17. november 2018 07:20 af Jesper Johannesen

En ny stærk tøjleverandør, Champion System, har indtaget det danske marked. Champion System kommer med flere spændende tiltag på teamtøjs fronten. Seneste tiltag er, at de belønner dig, hvis du taber dig, så får du nemlig et nyt sæt tøj.

Tøjmærket Champion System er en ny spiller på det danske marked. Firmaet har ansat Bo Hamburger til at stå for mærket, så du altid kan få dansk support og vejledning.

”Det er et super fedt mærke, hvor kvaliteten er i orden,” forklarer Bo Hamburger til Feltet.dk. ”Jeg skal hjælpe kunderne til at vælge det rigtige teamtøj ud fra deres behov. Det er ikke altid kunderne har brug for det dyreste.”

WorldTour-holdet UAE Team Emirates, anført af blandt andre Alexander Kristoff og Fabio Aru, kører allerede i tøjet fra Champion System. I 2019 vil supersprinteren Fernando Gaviria blandt andet også køre i tøjet.”Vi er glade for at samarbejde med UAE. De er med til at produktudvikle og teste tøjet på højeste niveau. Der er sket rigtig meget med teamtøj de seneste fem år  - og udviklingen fortsætter,” siger Bo Hamburger.

Den bedste mulige løsning for din klub eller virksomhed
Hvis du som virksomhed eller klub ønsker en tøjleverandør, der kan levere på fire uger, og hvor du ikke behøver at investere i mere end du har brug for, så er Champion System klar på opgaven.

”Vi leverer ned til 10 styk ad gangen, og det er assorteret, så man kan eksempelvis vælge to jakker, to trøjer, tre lange bukser og tre korte bukser. Mange andre leverandører vil have en ordre på 10 trøjer, men vi går altså nye veje,” forklarer den tidligere TVM-rytter.Champion System er et firma fra Hong Kong, der modsat mange andre mærker, producerer deres tøj på egen fabrik.

”Det gør, at vi 100% selv styrer al levering. Så selv om en kunde bestiller en mindre ordre, har han varerne indenfor fire uger. Han kommer ikke bagerst i køen, selvom vi har fået en millionordre, da vi har kapaciteten til at styre dette. Det betyder, at både kun og jeg kan sove roligt om natten. Forestil dig, hvis vi leverer 12 timer efter en event skulle have brugt tøjet, det ville ikke have været godt,” smiler Bo Hamburger.

”Vi har også en shop i shoppen til virksomheder eller klubber, hvor medarbejdere eller klubmedlemmer kan bestille tøj via vores hjemmeside. Dermed sparer kunden en masse administration, da folk bare bestiller og betaler via kundens webshop, som vi stiller til rådighed på vores website,” forklarer Hamburger og påpeger:

”Når Champion System leverer, så kommer hver bestilling i en pose med navn på, så kunden ikke skal bruge tid på sortere tøjet. Nemt og effektivt. Kunden sparer tid på indkrævningen, og hvem varen er til, fremgår tydeligt. Fordi vi leverer med fire ugers varsel, behøver kunden heller ikke binde penge i et varelager. Dermed er der så lidt arbejde i det for kunden som muligt.”

Taber du dig - bliver du belønnet med nyt tøj
De seneste år er flere mærker begyndt at erstatte tøjet, hvis du er uheldig at styrte.

”Crash replacement er egentligt ikke et nyt koncept. Vi erstatter tøjet, hvis du styrter - kvit og frit,” påpeger Bo Hamburger, og forklarer samtidig om Champion Systems nye tiltag - fitness replacement.

Champion System kan lave lige det design, du ønsker. Her ses et af de designs, som de har lavet.

”Fitness Replacement er derimod nyt. Hvis du ikke længere kan passe dit tøj, så tilbyder vi at erstatte det med et nummer mindre kvit og frit. Det må da være fedt som klub eller virksomhed at kunne tilbyde dette.”

Bo Hamburger erkender også, at der er hård konkurrence på markedet for teamtøj, og derfor vil Champion System gerne forsøge at give kunderne flest mulige fordele, når de skal vælge tøjleverandør.

”Vi gør det selvfølgelig for at holde på kunderne og være konkurrencedygtige, så de bliver hos os.”

Ønsker du et tilbud på tøj, eller vil du høre mere, så kan du kontakte Bo Hamburger via Champion Systems website.
 

Vinderne ved Danish Bike Award 2018
16. november 2018 22:01 af Mathias Blohm Schytte

Der blev fredag aften uddelt priser i ti kategorier ved Danish Bike Award, mens der vanen tro også blev fundet et nyt medlem til Hall of Fame samt uddelt en pris til Årets fighter. Hele arrangementet løb af stablen i en propfyldt Docken i København.

Dansk cykelsport har i år haft sit, måske, bedste år nogensinde, og det blev fejret i Docken i Københavns Nordhavn, der for andet år i træk lagde rammer til arrangementet. Den flot udsmykkede hal, som tidligere har været saltlager, var fyldt med cykelkendisser og cykelfans.

 

Det er niende gang arrangementet bliver holdt, og der blev uddelt priser i ti kategorier. Folk har forud for arrangementet kunnet stemme på deres favoritter i de forskellige kategorier, og i alt har godt 32.000 afgivet deres stemme på Feltet.dk Herunder kan du se årets vindere:

 

- Årets landevejsrytter (herrer)

Michael Valgren

 

- Årets landevejsrytter (kvinder)

Amalie Dideriksen

 

- Årets banerytter

Julie Leth & Amalie Dideriksen

 

- Årets enkeltstartsrytter

Mikkel Bjerg

 

- Årets crossrytter

Sebastian Fini

 

- Årets MTB-rytter

Annika Langvad

 

- Årets cykelevent

MTB Bissen

 

- Årets Klub

Holbæk Cykelsport

 

- Årets talent

Mikkel Bjerg

 

- Årets profil

Michael Valgren

 

Vinderen i både kategorien årets landevejsrytter og årets profil, Michael Valgren, blev gift for to uger siden, og da bryllupsrejsen i denne uge gik til Afrika, kunne han desværre ikke selv modtage priserne på scenen. Mikkel Bjerg, der ligesom Valgren vandt i to kategorier: årets enkeltstartsrytter og årets talent, havde til gengæld valgt at sætte ferien i Spanien på pause og slå et smut forbi Docken i Nordhavn, og mon ikke han er fint tilfreds med den beslutning. 

 

Foruden vinderne i de ti ovennævnte kategorier blev også dette års nye medlem i Hall of Fame hyldet på scenen. Der var således store klapsalver til Henrik Djernis, der som den første cross/mtb-rytter kom i den eksklusive klub. Henrik Djernis vandt i starten af 90’erne VM guld i mountainbike tre gange gange i træk, mens det i cross er blevet til en enkelt guldmedalje. Han har desuden imponerende 16 danske mesterskaber i cross i bagagen, mens han er blevet hyldet for samme bedrift i mountainbike seks gange.

 

I årets sidste kategori, Årets Fighter, var det sportsdirektør hos BHS - Almeborg-Bornholm, Christian Juul Andreasen, der løb med æren.

Den cykelgale bornholmer har med begrænsede midler været med til at skabe et af Nordens største cykelhold, som alene i år har vundet en DM-titel i enkeltstart til Martin Toft Madsen samt en bronzemedalje i samme kategori til Rasmus Quaade. Holdet fra klippeøen vandt også den samlede holdkonkurrence ved PostNord Danmark Rundt, et løb hvor Rasmus Quaade sluttede på podiets næstøverste plads. Yderligere fire sejre i UCI-regi har også haft en indvirkning på, at holdet scorede hele 975 UCI point i 2018, og det er bedst af alle danske hold. Midt i det hele står Christian Juul Andreasen og agerer ankermand.

 

Årets show har været en succes

”Tilslutningen til årets show har været fantastisk. Vi har haft opbakning fra intet mindre end 17 samarbejdspartnere, og det synes jeg er rigtig godt gået,” Siger Tino Thorsøe fra arrangørerne Copenhagen Event Company, der af samme årsag også godt tør love en gentagelse, når eventet til næste år har ti-års jubilæum.

 

”I år blev Henrik Djernis indlemmet i Hall of Fame, og det synes jeg er rigtig godt. Han har været med til at vise dansk cykelsport frem på den allerstørste scene, og han har vist, at cykelsporten er meget mere end bare landevejscykling. Derfor er det også fortjent, at han, som den første der ikke er et landevejsikon, nu er med i den eksklusive klub," slutter Tino Thorsøe.

 

Tillykke til alle vinderne fra Feltet.dk.

Mikkel Bjergs holdkammerat forlader holdet for at følge OL-drømmen
16. november 2018 21:09 af Mads Søndergaard Jensen EGO-Promotion, Armin M. Küstenbrück

Christopher Blevins indstiller karrieren på de smalle dæk, til fordel for en professionel kontrakt hos Specialized Factory mountainbike hold.

 

Det 20 årige multitalent annoncerede torsdag aften på det sociale medie Instagram, at han ville indstille landevejskarrieren hos Hagens Berman Axeon, for i stedet at forfølge drømme om OL i mountainbike i 2020.

 

Med OL i Tokyo i 2020 som mål, vil Blevins fokusere 100 % på de internationale mountainbike løb. Amerikaneren vil forsøge, at kvalificere sig til OL ved, at køre point hjem i de forskellige løb.

 

”Hvis man ser hvad det kræver at køre OL i mountainbike så fik det mig til, at indse at jeg skulle indstille min landevejskarriere, i hvert fald for nu,” siger Christopher Blevins til Velonews.com

 

I 2018 kørte amerikaneren Tour of Gila, hvor han vandt anden etape. Derudover er Blevins forsvarende amerikansk U23 cykelcrossmester og forsvarende national mester i kort bane XC.

 

I september blev amerikaneren nummer to i U23 klassen ved verdensmesterskaberne i Schweiz, dette fik for alvor Blevins overbevist om, at blive professionel mountainbike rytter.

 

”Dette resultat fik mig virkelig til, at indse hvad jeg kan i denne sport, hvad USA kan i denne sport, og det fik publikum til at indse hvad jeg kan,” slutter en selvtillidsfuld amerikaner.

 

  

EKSKLUSIVT

Bendixen: Jeg er blevet rigere på erfaring
16. november 2018 20:27 af Andy PedersenFoto: John Nielsen

For Louis Bendixen bliver et par ugers off-season nu vekslet til forberedelse frem mod den kommende sæson, som den danske Coop-rytter håber kan blive springet til næste skridt i karrieren. Han ser med overordnet tilfredshed på den netop afsluttede sæson - det fortæller han i et eksklusivt interview med Feltet.dk. Vi bringer her første del af interviewet.

Dansk cykelsport har flere repræsentanter i udlandet og én af dem er Louis Bendixen, som har kørt denne sæson for Team Coop efter to år hos coloQuick. Sæsonen skulle være nye græsgange for Bendixen, som søgte nye udfordringer hos det norske mandskab, som kører et stort udlandsbaseret løbsprogram.

 

Den første sæson har budt på flere løb i udlandet og har været endnu længere end den foregående. De seneste par ugers afslapning har været brugt på familien for Louis Bendixen og også lidt på tidens store plage - forkølelse og sygdom.

 

”Jeg har haft offseason her de sidste par uger og lidt sygdom som naturlig konsekvens af, at man har haft en lang sæson, hvor jeg har kørt mange løb. Man vænner sig også til ikke at skulle presse sin krop hele tiden og så er det tiden, hvor folk skranter en smule. Jeg har nydt at have en to-tre uger, hvor jeg har kunne være sammen med familie og venner. Det har jeg haft brug for, det er der ikke nogen tvivl om,” siger Louis Bendixen til Feltet.dk.

 

Nyt hold har givet nye erfaringer
Feltet.dk snakkede med Louis Bendixen inden 2018-sæsonen, og her fortalte han os, at udviklingen var i højsædet. Direkte adspurgt om, hvordan han i korte træk synes, at denne sæson er gået, så er det netop erfaringerne, som han er blevet rigere på.

 

Kontrakten med kontinentalmandskabet gjaldt i sagens natur kun for ét år - men den er blevet forlænget. Både mandskabet og Bendixen syntes, at det var en god idé.

 

”Jeg føler, at jeg er blevet meget rigere på erfaring efter at have kørt denne sæson. Jeg har lavet et rigtig godt skifte, da jeg skiftede væk fra coloQuick på et tidspunkt, hvor jeg havde brug for et anderledes løbsprogram og at have andre mennesker omkring mig. Da valgte jeg at søge til Team Coop, og det har jeg været enormt glad for. Det har gjort, at jeg gerne ville forlænge med dem næste år,” siger han.

 

Det norske mandskab har en norsk base, når det kommer til ryttersammensætning. Bendixen er den eneste dansker på mandskabet, men det har langtfra været en hæmsko. Han har fundet sig til rette i et fællesskab, som han er glad for.

 

”Jeg har lært deres kultur bedre at kende og er kommet bedre ind på deres måde at drive et cykelhold. De er blevet lidt som en slags anden familie. Jeg trives rigtig godt og føler ikke længere, at jeg ”bare er ham fra Danmark”, som er kommet på holdet. Sådan kan det jo være, hvis man er den eneste af sin nationalitet. Der har jeg slet ikke følt nogen som helst udelukkelse, eller at jeg ikke var inde i varmen,” siger han.

 

”Det hænger unægtelig sammen med, at jeg er meget social som menneske. At skulle vænne sig til at køre på et udenlandsk hold er jo også noget, som man skal kunne, hvis man senere vil videre og køre for et professionelt hold. Det er en kunst at kunne gøre det og leve i sin kuffert 140 dage om året. Jeg har været glad for i år,” siger han.

 

De fysiske parametre har rykket sig
Hvor erfaringerne har noget at gøre med tilgang og måde at køre løbene på, så har Bendixen også mærket en forandring, når det kommer til det fysiske perspektiv. Specielt på udholdenheden har det krævet mere af Bendixen det seneste år.

 

Det seneste år har dog været præget af sygdom for danskeren, som ikke har præsteret helt, som han selv havde ønsket. Det har dog ikke resulteret i en streg i regningen fra mandskabets side, som stadig har stor tillid til Bendixen, som kørte i top-25 i flere belgiske løb i denne sæson.

 

”Personligt har jeg haft nogle op- og nedture, hvor jeg har haft nogle skadesperioder og sygdom. Der er forskellige løb, hvor jeg ikke har præsteret, som jeg ville. Alt i alt synes jeg dog, at holdet har vist mig stor tillid og jeg har kørt en masse løb, som jeg havde håbet på, men ikke regnet med. Jeg synes, at jeg er blevet en stærkere rytter, hvilket måske ikke afspejler sig i mine resultater lige nu, men jeg føler, at jeg har lagt et ekstra lag på i forhold til at have Stein Ørn som træner,” siger han.

 

Stein Ørn har beskæftiget sig med træning og cykelryttere i mange år - ligesom han har været i inderkredsen på mandskabet i flere år. Hans hårde og individuelle træning har skabt resultater for blandt andre Krister Hagen, som fra næste sæson bytter Team Coop ud med det danske prokontinentalmandskab Riwal-Readynez.

 

”Krister Hagen, som nu har fået kontrakt med Riwal Readynez, har jeg lært meget af og boet meget på værelse med. Vi har begge to gerne ville det. Vi er meget gode sammen, da vi begge to er meget seriøse, men også har kunne grine meget af tingene sammen. Derudover går vi meget i detaljerne omkring, hvad det ville sige at være cykelrytter,” siger han om Hagen, som han omtaler som holdets fanebærer.

 

Løbsprogrammet var en fed omvæltning
Kendetegnende for denne sæson har været hårde løb - heriblandt flere belgiske og franske løb for Bendixen. Det har været en god oplevelse for danskeren, som fortæller, at flere kollegaer godt kan misunde ham de mange gode oplevelser på landevejen.

 

”Det har været en omvæltning at skulle køre løb, som på papiret er hårdere. Jeg har kørt enormt mange fede løb, og mange kollegaer i sporten siger, at de er lidt misundelige på de løb, som jeg kører. Én af de grunde til, at jeg valgte holdet, var, at de havde ry for at have et godt løbsprogram. Jeg ved, at hvis jeg kan vise mig frem i de løb med TV eller med WorldTour-hold, så er det bare et lidt højere niveau,” siger Bendixen.

 

Det står i kontrast til de danske løb. De er ligeledes hårde, men publikummet hertil er ikke det samme, som når man kører i de lidt større løb. Det har dog ikke afholdt Bendixen fra at køre PostNord-Cuppen alligevel. Han har trods alt en forkærlighed for hjemegnens løb og den dertilhørende charme.

 

”Hvis man kan lave gode resultater der, så kommer man bare hurtigere videre, end hvis man vinder en PostNord Cup, selvom de løb også kan være rigtig hårde. Jeg har ikke savnet at køre i Danmark, men har kørt i Danmark enkelte gange. Jeg har selv stillet til start i PostNord Cup, da jeg godt kan lide at køre de her løb, men jeg har haft brug for at prøve noget andet,” siger han slutteligt om denne sæsons danske løb.

 

Læs med i morgen, hvor Feltet.dk bringer anden del af interviewet, som handler om Bendixens eget syn på sin ryttertype, på næste sæson og ikke mindst den store fremtid.

CAS opretholder fire års dopingkarantæne til italiener
16. november 2018 19:23 af Mads Søndergaard Jensen Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Den internationale sportsdomstol CAS fastholder den fire års karantæne, som Nicolai Ruffoni fik i 2017 for indtag af et forbudt væksthormon.

I april 2017 testede den daværende Bardiani CSF rytter positiv for, at indtage væksthormonet GHRPS, i øvrigt samme stof som Ruffonis holdkammerat Stefano Pirazzi blev taget for. Begge ryttere blev testet kort før starten på Giro d´Italia i 2017.

 

Holdet fik lov til, at stille til start i Giroen, men fik senere en løbskarantæne af UCI på 30 dage, for at have to dopingsager indenfor 12 måneder.

 

Sidste år afviste Ruffoni den positive dopingtest og forklarede, at ændringer i kosten og en infektion kunne være årsagen til den positive test.

 

”Det der kan skyldes den mængde af væksthormon i min urin kunne være en prostatainfektion jeg havde i mellem den 20 marts og 20 april. Dette tvang mig til, at stoppe træningen og gjorde, at jeg var på antibiotika,” forklarede Ruffoni sidste år.

 

Denne forklaring har CAS altså ikke taget til sig og italieneren er altså ude indtil 2021, til den tid vil Ruffoni være 30 år gammel.  

BHS-Almeborg Bornholm henter stærk U23 rytter
16. november 2018 18:29 af Mads Søndergaard Jensen Foto: Feltet.dk / Henriette S. Brandt

Det bornholmske hold har sikret sig endnu en ung rytter, da holdet har skrevet kontrakt med U23 landsholdsrytteren Sander Andersen.

Sander Andersen kommer til holdet fra Team ABC. U23 rytteren er ligesom Mathias Matz hentet til holdet fra sjællandske Team ABC. Sander Andersen er i øvrigt i den 12-mands trup der udgør bruttotruppen for U23 landsholdet i den kommende sæson.

 

”Sander var faktisk en af de allerførste ryttere jeg skrev kontrakt med til den nye sæson. Vi har fulgt ham længe, og hans potentiale er stort. Jeg betragter ham lidt som en type som alla Magnus Bak Klaris, han er god opad, og kan køre en habil enkelstart”, forklarer sportsdirektør Christian Juul Andreasen i en pressemeddelelse.
 

”Sander Andersen skal bare forsætte med at bygge på og udvikle sig, han er fortsat ung, og har tre år endnu som U23 rytter, så der er masser af ting som skal læres, men når talentet og viljen er der, så er det kun et spørgsmål om tid før de store resultater kommer. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en så talentfuld rytter i den kommende sæson”, slutter Christian Juul Andreasen.

 

Sander Andersen glæder sig til den nye sæson og fortæller selv om næste sæsons forventninger og holdskiftet.

 

”Jeg er glad for at skulle køre min næste sæson for kontinentalholdet BHS-Almeborg Bornholm, som går meget op i rytternes udvikling og sammenholdet på teamet. Derudover har teamet en masse gode løb, der bliver spændende at prøve kræfter med næste år, men også herhjemme håber jeg på at kunne køre med og hjælpe holdet frem til gode placeringer i de danske A-løb”, forklarer Sander Andersen.

 

Sander Andersen er den fjerde nye rytter som BHS-Almeborg Bornholm har hentet til holdet i år, indtil videre har holdet også offentliggjort at man har hentet, Mathias Matz, Mads Rahbek og Jeppe Hanssing til holdet, og derudover har holdet offentliggjort at man har forlænget med, Martin Toft Madsen, Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Emil Toudal, og Magnus Bak Klaris. Holdet forventes at blive på 14 mand til den kommende sæson.

Tour-vinder: Forvent ikke en fremragende sæsonstart
16. november 2018 17:04 af Christian BergFoto: Sirotti

Geriant Thomas er lidt bagud med træningen, men det er ikke noget, han begræder.

I sommer tog Geriant Thomas sit livs største sejr, da han vandt Tour de France foran Tom Dumoulin. Den 32-årige waliser var umådelig stærk, og undervejs blev det til to etapesejre, hvoraf den ene var på mytiske Alpe d'Huez.

 

Siden da har Team Sky-stjernen kun kørt Tyskland Rundt og Tour of Britain, hvor han ikke har været i nærheden af at blande sig i kampen om sejren. I stedet har han brugt meget tid på at vise sin gule trøje frem, og derfor er han heller ikke startet med at træne endnu.

 

”Jeg har oprigtigt nydt min gule trøje. Det var en god fejring, og jeg var til stede ved mange arrangementer for at ære min gule trøje. Jeg er dog lidt forsinket i forhold til næste sæson. Normalt genoptager jeg min træning den 1. november, men jeg er tre uger bagud. Jeg er ikke bekymret, da der er masser af tid men forvent ikke en fremragende sæsonstart af mig,” siger Thomas til Het Nieuwsblad.

 

Det er endnu uvist, om Geraint Thomas skal forsvare sin Tour de France-titel i 2019.

Mitchelton-Scott: Vi har masser af selvtillid
16. november 2018 16:09 af Christian BergFoto: Sirotti

Australierne vil fortsætte, hvor de slap i 2018, og dermed gøre 2019 endnu mere succesfuld.

Mitchelton-Scott havde et sandt jubelår i 2018, der blev kronet med Simon Yates samlede sejr i Vuelta a España, der også bød på en enkelt etapesejr undervejs. Foruden succesen i Spanien vandt holdet også fem etaper i Giro d'Italia, hvor det endelige klassementsresultat dog glippede.

 

Selvom der kommer en større udskilning på holdet til 2019, hvor blandt andre Caleb Ewan skifter til Lotto Soudal, er devisen klar. Det australske WorldTour-mandskab skal følge op på de stærke præstationer fra i år, og resultaterne skal komme fra start af den nye sæson.

 

”Det er spændende for os og vores fans at komme med dette momentum ind til 2019. I år har været et af vores mest succesfyldte år, og den succes skal fortsættes lige fra januar. Vi går ind til den næste sæson med en anden grad af selvtillid, og udfordringen for os er at fortsætte, som vi slap,” siger sportsdirektør Matt White til Cyclingnews.com.

 

I alt blev det til 37 sejre for Mitchelton-Scott i 2018.

Contador udpeger Bernal som Tour-favorit
16. november 2018 15:15 af Christian BergFoto: A.S.O.

Den tidligere Saxo Bank-kaptajn har stor tiltro til den 21-årige colombianer.

Team Sky har domineret Tour de France de sidste mange år, hvor det er blevet til seks triumfer ud af de sidste syv mulige. Mange har derfor briterne som storfavoritter til næste års udgave, hvor Chris Froome og Geraint Thomas er de to mest oplagte kandidater.

 

Alberto Contador tror dog på en helt tredje Sky-rytter som vinder af 2019-udgaven af den franske rundtur. Den legendariske spanier har nemlig stor tiltro til megatalentet Egan Bernal, som, han forventer, kan være helt med i kampen om sejren i verdens største cykelløb.

 

”Vi ved stadig ikke, hvem der skal køre hvad, men jeg ser umiddelbart Tom Dumoulin, Bernal, Superman Miguel Angel Lopez eller Froome som de største favoritter. Hvis Bernal kommer til Touren i kanon form, er han min favorit,” siger Contador til Marca.

 

Tidligere i år vandt Egan Bernal Tour of California og blev nummer to i Romandiet Rundt.

Dansk par sætter banerekord, mens et nyt hold bringer sig i spidsen i Gent
16. november 2018 11:27 af Mathias Blohm SchytteFoto: Feltet.dk

Der blev sat ny banerekord i seksdagesløbet i Gent, og det var såmænd et dansk par der stod for den bedrift. Alt imens førstepladsen i både elite og U23 skiftede ejermænd.

28,245 sekunder. Det var tiden, Matias Malmberg og Oliver Frederiksen brugte på at tilbagelægge 500 meter i det belgiske seksdagesløb i Gent, en bedrfit der var nok til at sætte ny banerekord for U23 mænd.

 

 

Det danske par måtte til gengæld også se sig overhalet i det samlede klassement, da Martin Mollerup og hans belgiske makker Bryan Boussaer lykkedes med at stjæle en omgang, og dermed kom i spidsen for mændenes U23-løb.

 

Tre dage - tre forskellige hold i spids

I Eliteløbet blev der for anden dag i træk vendt godt og grundigt rundt på stillingen, og det er nu det belgiske par Tosh Van Der Sande og Jasper De Buyst der har taget føringen.

 

De er dog tæt forfulgt af det tyske par bestående af  Theo Reinhardt og Roger Kluge, mens også det italiensk/belgiske par Iljo Keisse og Elia Viviani bider dem i hælene.

 

Samlet stilling efter tredje døgn:

 

1 Tosh Van Der Sande - Jasper De Buyst 162 point

2 Theo Reinhardt - Kluge Roger 134 point

3 Wim Stroetinga - Yoeri Havik 111 point

 

Én omgang efter
4 Elia Viviani - Iljo Keisse 179 point

5 Robbe Ghys - Kenny De Ketele 175 point

6 Jules Hesters - Otto Vergaerde 112 point

 

Fire omgange efter

7 Moreno De Pauw - Lindsay De Vylder 159 point

 

Ni omgange efter

8 Michele Scartezzini - Francesco Lamon 46 point

 

12 omgange efter

9 Roy Pieters - Jesper Mørkøv 17 point

 

13 omgange efter

10 Stijn Steels - Jonas Rickaert 59 point

 

17 omgange efter

11 Fabio Van Den Bossche - Nick Stöpler 37 point

 

20 omgange efter

12 Gerben Thijssen - Marc Hester 24 point

 

 

Samlet stilling U-23

1 Martin Mollerup - Bryan Boussaer 31 point

 

Én omgang efter

2 Matias Malmberg - Oliver Frederiksen 94 point

3 Nicolas Werimont - Arne De Groote 46 point

4 Zach Bridges - Sam Watson 41 point

5 Calvin Dik - Nils Weispfenning 33 point

6 Will Tidball - Rhys Britton 30 point

7 Jocapo Cavicchioli - Filippo Ferronato 26 point

8 Anders Fynbo - Arne Birkemose 26 point

9 Fintan Ryan - JB Murphy 8 point

 

To omgange efter

10 Brent Van Mulders - Tuur Dens 17 point

 

Tre omgange efter

11 Robbe Snels - Vincent Meyers 14 point

 

Seks omgange efter

12 Florentin Lecamus Lambert - Victor Charlot 0 point

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Fuzhou(2.1) 14/11-18/11

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger