Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

SAMLET PULJE LIGE NU:

7030 KR.

1. præmie 2250 kr.
2. præmie 1160 kr.
3. præmie 844 kr.
4. præmie 668 kr.
5. præmie 562 kr.
6. præmie 457 kr.
7. præmie 352 kr.
8. præmie 281 kr.
9. præmie 246 kr.
10. præmie 211 kr.

   11. - 20. præmie                                                              GRATIS DELTAGELSE I GIRO-MANAGERSPILLETVind et rejsegavekort

Hver måned putter Feltet.dk 5.000 kroner i puljen. Ved hver tilmelding i managerspillet stiger puljen med ti kroner. Dermed er der altså gode penge at hente i managerspillet. Som noget nyt udlodder vi også en "midtvejspræmie" i april måned. Det vil sige, at hvis du er i front af managerspillet efter brostensklassikeren Paris-Roubaix, så vil du vinde et lækkert rejsegavekort.

Fører du managerspillet den 10. april (efter Paris-Roubaix), modtager du et rejsegavekort til minicruise for to personer. Kom med Stena Saga-færgen fra Frederikshavn til Olso tur/retur inkl. overnatning i 2-køjes kahyt med bad/toilet. På Stena Saga finder du blandt andet restauranter, natklub, casino, barer, biograf, legerum, taxfree shopping og et lækkert spaområde på 750 m2 med mere. Der vil desuden være præmier i april-managerspillet til top 20.

Bemærk: Hvis to hold ender på samme antal point, så vil det være det hold, som først har betalt for sit managerhold, som får den bedste placering.


TILMELD DIT HOLD HER

Feltet.dk Tour 2020
Tilmelding lukker om :
Tour Down Under 2020
Spillet er igang.
Efterårsspillet 2019
Spillet er afsluttet.

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger