Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

38430 KR.

1. præmie 12298 kr.
2. præmie 6341 kr.
3. præmie 4612 kr.
4. præmie 3651 kr.
5. præmie 3074 kr.
6. præmie 2498 kr.
7. præmie 1922 kr.
8. præmie 1537 kr.
9. præmie 1345 kr.
10. præmie 1153 kr.

VIGTIGT - VIGTIGT - VIGTIGT


Hvis to hold ender på samme antal point i klassementet eller på en etape, så vil det være det hold, som først har tilmeldt og betalt for sit managerhold, som får den bedste placering.

Der vil være kontante præmier til top ti i Feltet.dks Tour de France managerspil. Feltet.dk har puttet 20.000 kroner i startpuljen, og den vil vokse med yderligere 10 kroner per holdtilmelding. Bemærk kontantpuljen selvfølgelig bliver større og større frem til Touren starter.
 


Udover de kontante præmier, så er der præmier til resten af top 100. 

11. præmie: Medlemskab af Team Motionsfeltet.dk (Værdi 1450 kroner)

Du bliver en del af vores motionscykelhold. Vi klæder dig på med cykeltrøje og bukser i et unikt design og topkvalitet. Vores cykelhold er landsbaseret og tæller cirka 100 medlemmer. Du får adgang til store fordele og rabataftaler og bliver en del af et socialt fællesskab med en masse andre cyklister. Medlemsskabet gælder for resten af 2016 og 2017.
Læs mere om cykelholdet på www.motionsfeltet.dk/holdet

12-16. præmie: Rejsegavekort til minicruise (Værdi 1396 kroner)
Rejsegavekort til minicruise for to personer. Kom med Stena Saga-færgen fra Frederikshavn til Olso tur/retur inkl. overnatning i 2-køjes kahyt med bad/toilet. På Stena Saga finder du blandt andet restauranter, natklub, casino, barer, biograf, legerum, taxfree shopping og et lækkert spaområde på 750 m2 med mere.

17.-18. præmie: VIP GULD abonnement (Værdi 1299 kroner)

Få to valffrie bøger og 20 managerhold til den kommende sæson og andre fordele. 
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip

19-20. præmie: Scott solbriller (Værdi 1000 kroner)

Scott har lavet en meget fin solbrille, som har en glasteknologi der ellers er forbeholdt dyre solbriller. Den performer godt i sporet og sidder tæt på hovedet - måske for tæt hvis man har et stort hoved.

21-25. præmie: Feltet.dk VIP (ELITE) - Værdi 699 kroner
Få valgfri bog og 12 managerhold til den kommende sæson og andre fordele. 
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip

26-50. præmie: Bogen om Tour de France-bjerget Alpe d'Huez
Med en stigning, der snor sig 13,8 kilometer op, som har 21 hårnålesving og en gennemsnitlig stigning på 7,8 % er Alpe d'Huez den stigning i Tour de France, som alle cykelryttere drømmer om at besejre.
Sponsor: Feltet.dk Webshop

51-75. præmie: Gratis deltagelse i Vuelta a España managerspillet 2017 - Værdi 69 kroner
Sponsor: www.feltet.dk/manager

76.-100. præmie: 50 kroner freebet på Fanpicks.dk

Prøv Feltet.dks søsterside, Fanpicks.dk, her kan du dagligt tippe på, hvordan Tour de France-etaperne ender. Du kan også tippe på fodbold, håndbold, motorsport m.m.. Du bestemmer selv, om du vil deltage gratis eller spille om penge.
Sponsor: Fanpicks.dk

 

Etapepræmier

Gå efter at blive den bedste manager på en af etaperne. Hver etapevinder bliver belønnet med to lækre bøger. 


Sort kaffe & hvide sokker

Skal cykelsokker være hvide eller sorte? Hvordan sidder man rigtigt på en cykel? Og hvem er den mest ’lirens’ væddeløber – Anquetil, Moser eller de Vlaeminck?  Når cykelryttere mødes, bliver den slags emner diskuteret stolpe op og stolpe ned og krydret med et væld af underholdende anekdoter fra landevejen. 

I denne bog er 12 af Danmarks bedste cykelryttere gennem tiderne samlet til en snak om deres metier. Resultatet er et festfyrværkeri af cykelhistorier. De fortæller om deres største genistreger og værste taktiske brølere – og deler rundhåndet ud af tips og tricks om blandt andet cyklen, tøjet og træningen. 

De 12 stjerneryttere er uenige om meget, men slår tre ting fast én gang for alle: Man drikker ikke kaffe med en cykelhjelm på hovedet. En cykel skal være ren, når man møder til træning. Og Moser var en toplirens væddeløber.

Bogen er en gave til passionerede cykelfans og dedikerede motionister.

Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen er skrevet af journalist Tonny Vorm i samarbejde med Danske Professionelle Cyclisters Club, der tæller blandt andre:

 

Brian Holm (præsident)
Per Bausager (formand)
Bjarne Riis
Rolf Sørensen
Jesper Skibby
Jens Veggerby
Jesper Worre
Jørgen V. Pedersen
Dan Frost
Jakob Piil

Jørgen Marcussen
Thomas Bay 

Sponsor: Feltet.dk Webshop

 

 


Laurent Fignon: Vi Var Unge Og Ubekymrede

Laurent Fignon er en af de mest karismatiske og flamboyante skikkelser i cykelsportens historie. Dobbelt vinder af Tour de France og i 1989 legendarisk slået af Greg Lemond med 8 sek. på den afsluttende enkeltstart. Fignon beretter fra en uskyldens tidsalder, hvor dopingen også kørte med feltet, men ikke var sat i system og slet ikke en obligatorisk del af sporten. Romantik eller ej. Fignon giver et fascinerende indblik i cykelsporten før det store syndefald i 1990´erne. Fignon døde af cancer i 2010.


Sponsor: Feltet.dk WebshopBEMÆRK: Det er kun muligt at vinde en etapepræmie per managerhold. Opretter du flere managerhold, så kan du godt vinde flere etapepræmier.

Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?