Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

44192 KR.

1. præmie 8838 kr.
2. præmie 5745 kr.
3. præmie 3977 kr.
4. præmie 3093 kr.
5. præmie 2652 kr.
6. præmie 2210 kr.
7. præmie 1768 kr.
8.-10. præmie 1326 kr.
11.-15. præmie 884 kr.
16.-20. præmie 442 kr.
21.-30. præmie 221 kr.
31.-50. præmie 155 kr.

51.-100. præmie: Gratis hold til Feltet.dk Tour 2021
 

Vinderen af spillet vinder også en racercykel til 21.990 kroner
Laver du det bedste managerhold, så er det dig, som kan se frem til at vinde Python Pro Stealth med Shimano gear. Racercyklen har en værdi af 21.990 kroner! 


Sponsor: PythonPro.dk

OBS: Cyklen sendes ikke, men skal hentes hos en Python forhandler.

Der er præmier til de 100 bedste i klassementet, og fede etapepræmier. Udover sponsorerede præmier, så er der også 30.000 kroner i kontantpuljen som bliver fordelt imellem de 50 bedste i spillet. Puljen vokser desuden med 8 kroner pr. bruger der tilmelder et hold.

 

BEMÆRK: 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har sat og betalt sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder.

 
Feltet.dk trækker lod blandt alle dem, som deltager i Tour-managerspillet. Så selvom du ikke slutter i top 100, så kan du finde store præmier.

Et carbon hjulsæt - værdi 7.399,-
Du kan vinde en præmie - uanset om dit hold klarer sig godt eller dårligt. Python Pro har nemlig sponsoreret et fed lodtrækningspræmie til alle, som deltager i managerspillet.

Vinderen får dermed et lækkert 45mm carbon hjulsæt, som er Python Pros nyeste hjulsæt.

 

Se mere om hjulsættet på Python Pros website.

Garmin Edge 130 cykelcomputer - 1599 kroner


Sponsor: Garmin
 
På hver etape af Tour de France-managerspillet vil vi hylde det bedste hold med en etapepræmie. Dagens bedste spiller vil modtage et sæt babushaka-dukker designet i Tour de France.

 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.


Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2019 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2019. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?