Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

46890 KR.

1. præmie 9378 kr.
2. præmie 6096 kr.
3. præmie 4220 kr.
4. præmie 3282 kr.
5. præmie 2813 kr.
6. præmie 2345 kr.
7. præmie 1876 kr.
8.-10. præmie 1407 kr.
11.-15. præmie 938 kr.
16.-20. præmie 469 kr.
21.-30. præmie 234 kr.
31.-50. præmie 164 kr.

51.-100. præmie: Gratis hold til Vuelta a España managerspillet 2023

 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold

Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt og betale for dem, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

 

Udover kontantpuljen så hylder Python Pro også vinderen af managerspillet med en lækker racercykel! Python Pro sponsorer nemlig en ENVISION med den nye 12-speed Shimano 105 Di2 gearsystem og skivebremser. Cyklen er monteret med Shimano Alu-hjul Wh-RS171.

 

Bemærk! Præmien skal afhentes hos Python Pro ApS i Vordingborg. Firma kan ikke sende færdigsamlede cykler.

 

Cyklen har en vejlende udsalgspris på hele 32.990 kroner! Wauw! 

 

(Dette er ikke det rigtige cykel, som udloddes! Cyklerne kommer nemlig først til Danmark den 23. juni, så derfor kan Python endnu ikke levere et korrekt billede af cyklen)

 

Vinderen af Tour de France-spillet scorer altså en vild racercykel og scorer også en knækkelig kontantpræmie. 

 

Se mere om Python Pro

 

 

 

Vind en signeret Vingegaard-trøje

Foto: AGU

 

Feltet.dk trækker lod om en cykeltrøje blandt alle dem, som deltager i Tour de France-spillet, som den Jonas Vingegaard kører med i Tour de France i år.

 

Team Jumbo-Visma lancerer den nye trøje til dette års Tour de France i samarbejde med hollandske AGU og forlystelsesparken Efteling. Det unikke design er baseret på drømmenes kraft og den særlige trøje, “The Vélodrome” skildrer således en stjernehimmel fyldt med drømme. Team Jumbo-Visma ved om nogen, hvordan en stærk tro på sine drømme kan lede til fremragende resultater.

 

Efter at have vundet Tour de France 2022 med Jonas Vingegaard, håber holdet på at kunne inspirere kommende generationer til at  forfølge deres drømme. 


Læs mere om trøjen her

 

 

 

 

Rolf Sørensens bog "Tour de France"

Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb Tour de France. Vil du være Tour-klar allerede nu, så kan det også købes med hele 50% rabat i Feltet.dks webshop

 

 

Rolf Sørensen kørte Tour de France syv gange. Han kom i gult, styrtede, vandt etaper og bed skeer med Bjarne Riis i en voldsom kamp om danskernes gunst. Han lærte det inderste væsen af verdens største cykelløb at kende på godt og ondt.

 

I Rolf Sørensen præsenterer Tour de France tager Danmarks mest vindende cykelrytter og hans medvirkende Tour-hovedpersoner dig med på en forunderlig rejse helt ind i sjælen af det ikoniske etapeløb.

Med analyser, anekdoter og samtaler med en række af Danmarks største nuværende stjerner fortæller mangeårig tv-kommentator Rolf Sørensen også historien om, hvad der gør løbet så specielt - og hvordan danske ryttere kan komme til at præge det i mange år fremover.

 

KAN DU IKKE VENTE? KØB BOGEN MED 50% RABAT

 

 

Adgang til 3 måneders gratis Mofibo

Hver etapevinder får 3 måneder gratis Mofibo. Mofibo er en abonnementsbaseret streamingtjeneste, der tilbyder streaming af e-bøger og lydbøger på tablets eller smartphones. Mofibo Unlimited koster 149 kroner pr. måned.

 

SE MERE PÅ MOFIBO

 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2023 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2023. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene. 

 

Criterium du Dauphine 2024
Tilmelding lukker om :
Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?