Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

7230 KR.

1. præmie 2169 kr.
2. præmie 1085 kr.
3. præmie 723 kr.
4. præmie 506 kr.
5. præmie 434 kr.
6. præmie 362 kr.
7. præmie 289 kr.
8.-10. præmie 217 kr.
11.-12. præmie 145 kr.
13.-19. præmie 72 kr.
20.-25. præmie 36 kr.

TILMELD DIT MANAGERHOLD

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold.

Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

 

 

Vind to VIP-billetter til Tour de France i Danmark - 11.050 kroner

 

Blandt ALLE som deltager i Tour de Suisse-managerspillet trækker vi lod om 2 x VIP-billetter til 3. etape i Tour de France i Vejle. I VIP-området vil du have adgang til en lækker sommerinspireret frokostbuffet, fri bar i øl, vin og vand, og du vil naturligvis kunne skåle i Tourens udvalgte champagne.

 

 

Du vil også have adgang til en reserveret tribune, hvorfra du kan se rytterne ankomme til målstregen, ligesom du vil kunne følge cykelløbet på anlagte storskærme. Billetterne har en værdi af 11.050 kroner - og det kan blive dine!

 

Se mere om at blive VIP i Tour de France

 

 

 

Hver managerhold kan også vinde et managerhold til Tour de France-managerspillet, som starter medie juni. Så hvis et managerhold vinder mere end en etape under Tour de Suisse, så går præmien videre til nummer to osv., indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmierne.

 

TILMELD DIT MANAGERHOLD


 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 


Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

 

Criterium du Dauphine 2024
Tilmelding lukker om :
Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?