Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivereDette års Tour de France står for døren, og Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour de France hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Touren køres fra lørdag den 2. juli til den 24. juli.

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 2. juli - derefter låses spillet, og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.


Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold. Derfor har du nu 20 millioner kroner til at ansætte 9 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Tour de France. Hvem vælger du?


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Tour de France-managerspillet, og du kan oprette et ubegrænset antal hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold der er tilmeldt til det pågældende spil. Bemærk, når spillet går i gang, så kan du ikke længere ændre på dit hold. Du sætter med andre ord dit hold en gang for alle.

Kontante præmier
I Tour de France spillet kan du vinde kontante præmier. Der er masser af lækre kontante præmier på højkant til top 10. Feltet.dk har puttet 20.000 kroner i puljen fra start, og for HVERT managerhold, som bliver tilmeldt, putter vi yderligere 10 kroner i puljen. Der er præmier til de 100 bedste samt det bedste managerhold på hver af de 21 etaper.

Se hele præmielisten her.


Scor 20% flere point med din kaptajn
I managerspillet skal du vælge en kaptajn. Du kan kun vælge kaptajn, før spillet starter. Du kan med andre ord IKKE skifte kaptajn undervejs i spillet. Hver gang din kaptajn scorer point, så vil du få 20% ekstra point. Det vil sige, at scorer din kaptajn 100 point på en etape eller i klassementet, så vil du få 120 point. De 20 procent ekstra point gælder både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Fremadrettet vil det også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen.

Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.


SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

TILMELD DIT HOLD HER

 


FÅ TO TOUR DE FRANCE MANAGERHOLD GRATIS - SPAR 138 KRONER

Hvis du bestiller varer for 500 kroner på JUHLCYCLING.DK og indtaster kuponkoden "TOUR", inden du går til betaling, så får du to gratis managerhold til Tour de France-managerspillet på Feltet.dk til en værdi af 138 kroner. Når du har gennemført din bestilling, skal du sende kvitteringen i en mail til salg@feltet.dk, hvor du skriver navnene på de to managerhold, du har oprettet.
 

 

TIP PÅ ETAPERNE 

Feltet.dk vil også arrangere masser af cykelspil på www.fanpicks.dk løbende i 2016, hvor du skal tippe på, hvem som slår hvem? Der vil være masser af kontante præmier på højkant i hvert spil. Til hver eneste Tour de France etape vil du kunne sætte picks.

 

 


Sådan deltager du
Du har 20 millioner kroner til rådighed, så værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 20 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra hver af de deltagende hold. 
 

Startlisterne
Startlisten til årets Tour de France vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere, du kan vælge, i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit. Du finder den mailadresse, som du har opgivet under "min konto".


BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Du kan ikke stille til start med mindre end 9 ryttere, så bliver dit hold ikke godkendt. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er IKKE muligt at ændre på sit managerhold, når spillet først er gået i gang. Det er kun op til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!


Disse hold deltager i Tour de France:

WorldTour teams

AG2R La Mondiale ALM UCI ProTeam  
Astana Pro Team AST UCI ProTeam  
BMC Racing Team BMC UCI ProTeam  
Cannondale Pro Cycling Team CPT UCI ProTeam  
Etixx - Quick Step EQS UCI ProTeam  
FDJ FDJ UCI ProTeam  
IAM Cycling IAM UCI ProTeam  
Lampre - Merida LAM UCI ProTeam  
Lotto Soudal LTS UCI ProTeam  
Movistar Team MOV UCI ProTeam  
ORICA-GreenEDGE OGE UCI ProTeam  
Team Dimension Data for Qhubeka DDD UCI ProTeam  
Team Giant - Alpecin TGA UCI ProTeam  
Team Katusha KAT UCI ProTeam  
Team Lotto NL - Jumbo TLJ UCI ProTeam  
Team Sky SKY UCI ProTeam  
Tinkoff TNK UCI ProTeam  
Trek - Segafredo TRS UCI ProTeam
 


Wildcard teams

Bora-Argon 18 BOA UCI Pro Kontinentalhold  
Cofidis, Solutions Crédits COF UCI Pro Kontinentalhold  
Direct Energie DEN UCI Pro Kontinentalhold  
Fortuneo - Vital Concept FVC UCI Pro Kontinentalhold  


Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2016. Klassementspointene tildeles dog kun efter sidste etape, men til årets Tour de France-spil vil du have mulighed for at se de virtuelle klassementer talt med, så du kan se, hvordan klassementspointene vil ændre på stillingen, hvis løbet sluttede netop nu. Det vil give et mere realistisk billede af stillingen i managerspillet.

 

Pointsystemet kan ses her.


Tour de France 2024
Åbner for tilmelding d. 17/06-2024 kl. 00:00
Tour de Suisse 2024
Spillet er igang.
Criterium du Dauphine 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Giro-spillet 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger