Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Velkommen til Tour de France managerspillet 2012!

Feltet.dk byder dermed op til årets første managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Tour de France hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Årets Tour de France køres i 2012 fra den 30. juni til den 22. juli.

Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du må max. have tre ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 30. juni klokken 14.00, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.
 

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold og det er lykkedes, så du har i år 20 millioner kroner til at ansætte 9 ryttere på dit hold, som kan sikre dig gode resultater i årets Tour de France. Hvem vælger du?

Det koster 59,- kroner per hold, som du opretter i Tour de France managerspillet 2012. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til det pågældende spil samt finde rytterlisten, præmierne, reglerne osv.

Få SMS opdateringer på mobilen
Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.

SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

TILMELD DIG MANAGERSPILLET HER

Sådan deltager du
Det er nu, at du skal vise dit talent som sportsdirektør. Benyt lejligheden til at vise, at du fremover skal være sportsdirektør for et af de store ProTeam hold, hvor budgetterne er større end de 20 millioner kroner, som du har til rådighed i år. Værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige 20 millioner kroner. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra samme firmahold.
 

Startlisterne
Startlisten til årets Tour de France vil blive ændret fremimod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Alle holdene er skåret ned til bruttotrupper. Dermed er det ikke sikkert, at alle de ryttere du kan vælge - i sidste ende kommer til at køre løbet. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit.
 

BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om, at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som i sidste ende ikke stiller til start, men du har selvfølgelig større chance for at score point ved at have ni ryttere til start fra starten af. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, før dit hold kan godkendes til spillet. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten på Tour de France. Du er dog selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter. Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået igang.

Sådan skifter du en rytter ud
Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

- Klik ”Mine Managerhold” derefter på ”Mine Spil” i brugermenuen til venstre.

- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Husk at gemme dit hold for at ændringen er bekræftet.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Holdet ikke betalt?
Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

Holdet deaktiveret?
Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og klikke ind og rette holdet. Husk at klikke på "Gem" når holdet er rettet.

Holdet godkendt
Hvis holdet er godkendt er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!
 

Disse hold deltager i Tour de France:

ProTeams
AG2R La Mondiale
Astana Pro Team

BMC Racing Team

Euskaltel – Euskadi

FDJ – Big Mat

Garmin – Barracuda

Greenedge Cycling Team

Katusha Team

Lampre – ISD (

Liquigas – Cannondale

Lotto Belisol Team

Movistar Team

Omega Pharma – Quickstep

Rabobank Cycling Team

Radioshack – Nissan

Sky Procycling

Team Saxo Bank

Vacansoleil – DCM Pro Cycling TeamProfessional Continental teams
Argos – Shimano

Cofidis, le crédit en ligne

Saur – Sojasun

Team Europcar

Sådan scorer dine ryttere point
Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2012.

Klassementspointene tildeles kun efter sidste etape, hvilket vil sige, at den samlede stilling, point-, bjerg- og ungdomskonkurrencens point tildeles, når de endelig klassementer er på plads efter de 21 etaper. .
 

Pointsystemet kan ses her.


Criterium du Dauphine 2024
Tilmelding lukker om :
Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?