Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

PRÆMIER

Præmier til de 50 bedste samt to bøger til hver af de 21 etapevindere

1. Specialized Venge cykel - værdi cirka 25.000 kroner

Sponsor: www.specialized.dk

2. LG Fladskærm 50" Tommer
Sponsor: www.feltet.dk

3. Gavekort fra Ride4fun - 5000 kroner
Sponsor: www.ride4fun.dk


4. Gavekort til Cyclingshop på 2000 kroner
Sponsor: www.cyclingshop.dk

5.-8. præmie Feltet.dk VIP Pro - Værdi 1199 kroner
Bliv VIP Pro-medlem af Feltet.dk og få en masse fordele og blandt andet 20 gratis managerhold.
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip


9.-12. præmie Feltet.dk VIP Elite - Værdi 699 kroner
Bliv VIP Elite-medlem af Feltet.dk og få en masse fordele og blandt andet 12 gratis managerhold.
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip


13.-25. præmie Tyve Tinder - Værdi 349,95 kroner
Kør-dem-selv-guide fra L’Alpe d’Huez til Mont Ventoux. Det er bjergene der gør Tour de France til verdens hårdeste og mest spændende cykelløb.
Sponsor: www.feltet.dk/webshop


26-30. præmie Feltet.dk VIP Basis - Værdi 299 kroner
Bliv VIP Basis-medlem af Feltet.dk og få en masse fordele og blandt andet 4 gratis managerhold.
Sponsor: www.feltet.dk/bruger/vip


31-50. præmie Gratis deltagelse i Vuelta a España managerspil - Værdi 59 kroner
Sponsor: www.feltet.dk/manager


Etapepræmie


Der er tre etapepræmier på højkant til den manager, som scorer flest point på hver etape. Der kan kun vindes EN etapepræmie per managerhold - dog kan den samme managerspiller godt vinde to præmier med to forskellige hold. Hvis det samme managerhold vinder to gange, så går præmien til nummer to.

Abonnement til Eurosport PlayerFå adgang til Eurosport Player, så du kan se cykling over alt - både på smartphone, tablet og PC.
Sponsor: www.eurosportplayer.dk


1 stk bog om Eddy Merck Tour de France 1969. Syttende etape til Mourenx. Eddy Merckx er otte minutter foran i det samlede klassement. Sejren er hjemme. Alligevel angriber han, kører solo i mere end 140 kilometer hen over flere bjerge og kommer i mål med over otte minutter ned til forfølgerne. Merckx gjorde det ikke, fordi det var nødvendigt, men fordi han kunne.
 

Eddy Merckx er for cyklingen, hvad Muhammad Ali er for boksningen: den største, der nogensinde har været. Han dominerede hen over hele cykelsæsonen i alle løb og holdt cykelsporten i et fast greb fra slutningen af 60’erne og frem til midten af 70’erne. Han vandt alt, hvad der var værd at vinde. Og han ikke bare vandt over sine konkurrenter. Han åd dem. De kaldte ham ’Kannibalen’.


William Fotheringham fortæller historien om en af det tyvende århundredes største sportspersonligheder. Om en cykelrytter, der aldrig stillede til start blot for at være med, men kun for at vinde. 


Sponsor: www.feltet.dk/webshop1 stk E-bog Tyve Tinder i Tour de France - Nu som E-bogEn kør-dem-selv-guide fra L’Alpe d’Huez til Mont Ventoux. Nu udkommer den anmelderroste bog Tyve Tinder i Tour de France som e-bog med hele 60nye forskellige cykelture i det legendariske Tour de France-landskab - lige til at downloade til din pc, iPad eller cykelcomputer. Til hvert af de tyve bjerge er der udarbejdet tre forskellige GPS-ruter af forskellig længde og sværhedsgrad – den gode, den onde og den grusomme. Det er bjergene der gør Tour de France til verdens hårdeste og mest spændende
cykelløb.

Læseren kommer med på forreste række når Coppi, Merckx, Armstrong, Rasmussen og Contador udkæmper deres kampe på de stejle bjergskråninger. Det er næsten som at være der selv – og det bliver der faktisk mulighed for med denne bog!

Bogen er både en kør-dem-selv-guide til cykelturisten og et opslagsværk hvor den interesserede tv-seer kan følge rytterne på Tourens forskellige bjergetaper. En flot beskrivelse af 20 legendariske bjerge der bliver ”røntgenfotograferet” på kryds og tværs. Vi møder også en række berømte ryttere der gennem tiderne har besejret bjergene. Med denne bog bliver det, helt bogstaveligt, muligt at køre i hjulsporene på alle Tourens legendariske bjergryttere.

Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Michael Rasmussen og Chris Anker Sørensen fortæller desuden medrivende og engagerende om deres personlige oplevelser i bjergene.

Bogen giver herudover en udførlig vejledning i hvordan man forbereder sig og træner til selv at kunne klare bjergenes udfordringer. Træningsprogrammet er udarbejdet af ultra-triatleten Kim Greisen.

Køb papirudgaven af bogen på www.feltet.dk/webshop og spar 100 kroner under Tour de France.

2 forskellige T-shitsSponsor: Team Saxo Tinkoffs webshop. (Begge T-Shirts leveres i størrelse L)

Tirreno-Adriatico 2024
Tilmelding lukker om :
Paris-Nice 2024
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Tilmelding lukker om :
Tour Down Under 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger