Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

39376 KR.

1. præmie 7875 kr.
2. præmie 5119 kr.
3. præmie 3544 kr.
4. præmie 2756 kr.
5. præmie 2363 kr.
6. præmie 1969 kr.
7. præmie 1575 kr.
8.-10. præmie 1181 kr.
11.-15. præmie 788 kr.
16.-20. præmie 394 kr.
21.-30. præmie 197 kr.
31.-50. præmie 138 kr.

51.-100. præmie: Gratis hold til Vuelta a España managerspillet 2021

 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

 

Vinderen af spillet vinder også en racercykel til 26.990 kroner
Laver du det bedste managerhold, så er det dig, som kan se frem til at vinde Python Pro Stealth med Shimano Ultegra gear. Racercyklen har en værdi af 26.990 kroner!



Python Pro Stealth raceren er Python Pro mest komplette cykel. Med skjult kabelføring kombinerer den perfekt aero design med acceleration og endurance. Er du til både landevej og bjerge, kan Python Pro ikke tilbyde noget bedre end denne. Det er BHS-Almeborg Bornholms teamcykel i 2020. Den fungerer perfekt med Python Pro STEALTH hjulsæt, som er monteret med Enduro keramiske lejer.
(Bemærk! Billede afviger fra det faktiske produkt)

Sponsor: PythonPro.dk

 

OBS: Cyklen sendes ikke, men skal hentes hos en Python forhandler.

Der er præmier til de 100 bedste i klassementet og fede etapepræmier. Udover sponsorerede præmier, så er der også 25.000 kroner i kontantpuljen, som bliver fordelt imellem de 50 bedste i spillet. Puljen vokser desuden med 8 kroner for hvert hold, der tilmelder sig.

 

BEMÆRK: 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har sat og betalt sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder.

 

 

Feltet.dk trækker lod blandt alle dem, som deltager i Tour-managerspillet. Så selvom du ikke slutter i top 100, så kan du vinde en stor trøste præmie. 

3 x Sportsbuddty Veryfit Sport - Smart Watch (Værdi 1199 kroner)

Elegant og modstandsdygtigt Bluetooth sportsur. Sportsbuddy Veryfit Sport er din nye træningspartner med særlige sportsprogrammer til blandt andet løb, hiking og cykling. På den måde får du alle de nødvendige informationer direkte på displayet på dit håndled, som for eksempel distance, tidtagning eller puls. 


- Indbygget GPS

- Lang batteritid – op til 15 dage
- Flere forskellige sportsprogrammer

2 x Sportsbuddy Veryfit Smart (999 kroner)
Sportsbuddy Veryfit Smart er et digitalt armbåndsur, der er fyldt med forskellige funktioner og sportsprogrammer. Vores smartwatch indeholder nemlig de mest basale funktioner, som skridttæller, tracking af kalorieforbrænding, søvntracker og pulsmåler – men der er også mulighed for vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser. 
 

- 14 sportsprogrammer & smartphone app
- Stor og flot farveskærm med touch
- Ridsesikkert Gorilla glas


2 x Sportsbuddy Wave W2 - Trådløse bluetooth høretelefoner (399 kroner)
- Bestseller i 2021

- Bliv fri for irriterende ledninger 
- Kompatibel med alle bluetooth enheder

 

 

På hver etape af Tour de France-managerspillet vil vi hylde det bedste hold med en etapepræmie. Dagens bedste spiller vil modtage et sæt babushaka-dukker designet i Tour de France.

 

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.


Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2021 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2021. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Tirreno-Adriatico 2024
Tilmelding lukker om :
Paris-Nice 2024
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tour Down Under 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger