Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

33010 KR.

1. præmie 9903 kr.
2. præmie 4952 kr.
3. præmie 3301 kr.
4. præmie 2311 kr.
5. præmie 1981 kr.
6. præmie 1651 kr.
7. præmie 1320 kr.
8.-10. præmie 990 kr.
11.-12. præmie 660 kr.
13.-19. præmie 330 kr.
20.-25. præmie 165 kr.

26.-75. præmie: Gratis hold til Feltet.dk Tour 2021
 


Python Pro lykønsker vinderen med en racercykel
Udover pengepræmierne, så har Python Pro sponsoret en ultra fed racercykel til årets vinder af Feltet.dk Tour. Vinderen får nemlig en lækker Python RF-C303 cykel til en værdi af 15.990 kroner. 

 

OBS: Cyklen sendes ikke, men skal hentes hos en Python forhandler.

 

Cyklen Python RF-C303, Shimano 105 R7000 RF-C303 er til den, som vinder årets Feltet.dk Tour. Det er en rigtig all-round racercykel, som er perfekt til både flad vej, bakker og stejle stigninger. Er du typen, som vil have alle egenskaber samlet i en racer, skal du vælge Python RF-C303.

Se mere på Python Pros website.

Lodtrækning om et carbon hjulsæt - værdi 7.399,-
Du kan vinde en præmie - uanset om dit hold klarer sig godt eller dårligt. Python Pro har nemlig sponsoreret et fed lodtrækningspræmie til alle, som deltager i managerspillet.

Vinderen får dermed et lækkert 45mm carbon hjulsæt, som er Python Pros nyeste hjulsæt.

Se mere om hjulsættet på Python Pros website.

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

DELTAG I FELTET.DK TOUR 2020 HER!

 

 

VIGTIGT OMKRING PRÆMIER OG VILKÅR

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2019 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2019. 


Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Tirreno-Adriatico 2024
Tilmelding lukker om :
Paris-Nice 2024
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Tilmelding lukker om :
Tour Down Under 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger