Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Er du klar til årets store cykelbrag i Spanien - Vuelta a España?

Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Årets Vuelta a España køres fra lørdag den 19. august til søndag den 10. september. 


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Vuelta a España i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 19. august klokken 19.00, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet. Du har 20 millioner kroner til at indkøbe de 9 ryttere. 


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Vuelta-managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt.

 

MASSER AF FLOTTE PRÆMIER

I Vuelta a España-managerspillet kan du vinde masser af flotte præmier. Der er præmier til de 50 bedste i klassementet, og efter hver etape vil vi kåre dagens bedste hold, som vinder et gavekort på 200 kroner til Python Pro

Vind blandt andet en cykel til en værdi af 11.990 kroner. Se hele præmielisten

 

SCOR 20% FLERE POINT MED DIN KAPTAJN

I Vuelta-managerspillet skal du vælge en kaptajn. Du kan kun vælge kaptajn, før spillet starter. Du kan med andre ord IKKE skifte kaptajn undervejs i spillet. Hver gang din kaptajn scorer point, så vil du få 20% ekstra point. Det vil sige, at scorer din kaptajn 100 point på en etape eller i klassementet, så vil du få 120 point. De 20 procent ekstra point gælder både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Det er også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen.
 

FÅ SMS OPDATERINGER PÅ MOBILEN

Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.

 

SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

 

TILMELD DIT HOLD HERFeltet.dk vil også arrangere masser af cykelspil på www.fanpicks.dk løbende i 2017, hvor du skal tippe på, hvem som slår hvem? Der vil være masser af kontante præmier på højkant i hvert spil. Til hver eneste Vuelta a España etape vil du kunne sætte picks.

SÅDAN SÆTTER DU DIT HOLD

Du har 20 millioner kroner til rådighed, så værdien af dit hold må med andre ord ikke overstige det beløb. Du må oprette alle de hold, som du ønsker i managerspillet dog imod yderligere betaling. Bemærk, at du også kun kan vælge tre ryttere fra hver af de deltagende hold. Det vil sige, at du max må have tre Team Sky-ryttere på dit hold f.eks. 
 

STARTLISTEN

Startlisten til årets Vuelta a España vil blive ændret frem imod spilstart. Feltet.dk vil naturligvis opdatere startlisten, så hurtig holdene foreligger. Feltet.dk vil derfor løbende opdatere rytterlisten. Når vi opdaterer listen, vil deltagerne modtage en mail, hvis de har valgt en af de ryttere, som ikke stiller til start. Det er derfor vigtigt at oplyse en mailadresse, som du tjekker tit, såfremt du ønsker at modtage disse opdateringer. Du finder den mailadresse, som du har opgivet under "min konto".

 

BEMÆRK ligeledes at de kontaktede brugeres hold får tilsendt en mail, hvor de bliver bedt om at skifte rytteren ud. Dit hold bliver dog IKKE deaktiveret, hvis du har en rytter på holdet, som ikke stiller til start. Du har dog selvfølgelig større chance for at score point, hvis du har valgt ni ryttere som deltager. Du kan logge ind og fjerne den rytter, som ikke stiller til start og indsætte den rytter, som du mener, der skal være på dit hold.

Du skal have valgt 9 ryttere, for at dit hold kan godkendes til spillet. Du kan ikke stille til start med mindre end 9 ryttere, så bliver dit hold ikke godkendt. Alt i alt er det altså en rigtig god idé at holde øje med sin mailbox og Feltet.dks nyhedsside i dagene op til starten. Du er selv ansvarlig for, at dit hold er fuld opdateret, når spillet starter.

Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager mailen med, at du har valgt en rytter, der ikke stiller til start, så er Feltet.dk ikke ansvarlige for dette. Feltet.dks managerspil giver ikke mulighed for at skifte rytterne ud, når spillet først er gået i gang.
 

SKIFT EN RYTTER UD - KUN FØR SPILSTART

Det kan du gøre ved at logge på www.feltet.dk/manager med dit brugernavn og kodeord.

 

- Klik ”Mine Managerhold
- Vælg derefter det hold, som du ønsker at rette
- Når du er inde på holdet skal du slette den rytter, som du vil fjerne og indsætte en ny.
- Tjek gerne "Mine Managerhold" igen for at se om holdet er aktivt og betalt.

Det er IKKE muligt at ændre på sit managerhold, når spillet først er gået i gang. Det er kun op til spilstart, at man kan ændre på sit managerhold.
 

HOLDET IKKE BETALT?

Hvis holdet ikke er betalt, og du ønsker at deltage, så bedes du naturligvis klikke ind og betale for dit hold. Det gøres under "Mine managerhold".

 

HOLDET DEAKTIVERET?

Hvis holdet er deaktiveret bedes du klikke på det pågældende holdsnavn og rette holdet.

 

HOLDET GODKENDT

Hvis holdet er godkendt, er der et grønt V-tegn ud for holdet. Bemærk, der kan ikke skiftes ud på holdene, når spillet først er gået i gang!

 

DISSE HOLD DELTAGER I VUELTA A ESPAÑA

 

WorldTour teams

Ag2r La Mondiale
Astana Pro Team
Bahrain - Merida
BMC Racing Team
Bora-Hansgrohe
Cannondale Drapac
FDJ
Lotto Soudal
Movistar
Orica-Scott
Quick-Step Floors
Team Dimension Data
Team Katusha Alpecin 
Team LottoNL-Jumbo
Team Sky
Team Sunweb
Trek - Segafredo
UAE Abu Dhabi

Professionelle kontinentalhold
Cofidis
Caja Rural-Seguros RGA
Aqua Blue Sport
Manzana Postobon Team

 

SÅDAN SCORER DINE RYTTERE POINT

Feltet.dk har lavet et pointsystem, som er gældende for alle vores managerspil i 2017. Klassementspointene tildeles kun EN gang - og det er efter sidste etape. Der gives altså IKKE point til rytterne i klassementerne undervejs. Vueltaen har ikke en officiel ungdomskonkurrencen, men Feltet.dk laver en, hvor rytterne skal være født efter 1. januar 1992 for at score point.

Til årets Vuelta-spil vil du have mulighed for at se, hvis spillet sluttede nu, hvad stillingen så ville ende med, hvis løbet sluttede netop nu. Det vil give et mere realistisk billede af stillingen i managerspillet. Pointsystemet kan ses her.

 

TILMELD DIT HOLD HER


Tour de Suisse 2024
Tilmelding lukker om :
Criterium du Dauphine 2024
Tilmelding lukker om :
Giro-spillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?