Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

28912 KR.

1. præmie 8674 kr.
2. præmie 4337 kr.
3. præmie 2891 kr.
4. præmie 2024 kr.
5. præmie 1735 kr.
6. præmie 1446 kr.
7. præmie 1156 kr.
8.-10. præmie 867 kr.
11.-12. præmie 578 kr.
13.-19. præmie 289 kr.
20.-25. præmie 145 kr.

26.-75. præmie: Gratis hold til Tour-managerspillet 2021


TILMELD DIG GIRO-SPILLET

 


Python Pro hylder Giro-vinderen!

Python Pro hylder vinderen af Giro d'Italia-spillet og leverer en racercykel til en værdi af 19.990 kroner, som bliver samlet af en Python Pro forhandler.

Om racercyklen Python RF-C303
Stel: Python RF-C303 – brugervægt for stel er op til 135kg.
Forgaffel: PythonRF-C303 full carbon
Lakering: Vælg mellem sort mat/rød gloss og sort mat/sort gloss
Sadelpind:  Alu Ø27.2
Styrbånd: Sort gel/corck
Kranksæt: Shimano FC-R8000
Krankboks: Shimano BB86
Forskifter: Shimano FC-R8000, 11-speed
Bagskifter: Shimano FC-R8000, 11-speed
Kassette: Shimano CS-R8000, 11-speed
Skiftegreb: Shimano ST-R8000 Sti, 11-speed
Bremser: Shimano BR-R8000 caliper bremser.
Bemærk – pedaler medfølger ikke!

Vejledende udsalgspris inklusion den færdigsamlet hos Python Partner: 19.990 kroner

 

PRÆMIE TIL ETAPEVINDEREN (RUNDE BEDSTE HOLD)


Discoverys streamingstjeneste, Discovery+, sender alle Giro d'Italia etaper i fuld længde og uden reklamer. Læs mere og køb et abonnement under Giroen.

Hvis du laver det bedste hold på en af de 21 Giro-etaper, så vinder du et 3 måneders gratis abonnement på steamingstjenesten. Så nu kan se Tour de France, OL og mange mange flere cykelløb. Se Feltet.dk livestream for løb, som Discovery+ dækker. Discovery+ er nemlig stedet for cykelfans, da de også sender "nørdeprogrammet" Radio Tour med cykeleksperterne Brian Holm og Thomas Bay samt værten Peter Piil.

Hver managerhold kan dog kun vinde et abonnement. Så hvis et managerhold vinder mere end en etape under Giroen, så går præmien videre til nummer to osv., indtil et managerhold ikke har vundet en etapepræmie.

Det med småt:

Vinderne vil modtage en voucher i starten af juni 2021. Hver voucher kan kun benyttes én gang. Voucheren kan ikke indløses, hvis du i forvejen har et betalingsabonnement på Dplay. Voucheren kan dog indløses, hvis man har en gratis Dplay konto i forvejen.

 

Voucher giver adgang til 90 dages gratis Discovery+. Du behøver ikke indtaste nogen kreditoplysninger, når du opretter abonnementet. Der er ingen binding.

 

TILMELD DIG GIRO-SPILLET
 

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

VIGTIGT OMKRING PRÆMIER OG VILKÅR

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2021 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2021. 


Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

 

Tirreno-Adriatico 2024
Tilmelding lukker om :
Paris-Nice 2024
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tour Down Under 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger