Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

BEMÆRK: 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har sat og betalt sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder.

Vind - uanset hvordan det går dit hold
Årets Official Timekeeper for Tour de France, det schweiziske urfirma Tissot, har lanceret et specielt Tour edition-ur, der er dedikeret til verdens hårdeste cykelløb. Vi sætter igen i år et af disse specielle Tissot-ure på højkant.

Uret har en vejledende pris på 3.500 kroner. Feltet.dk udlodder et af disse unikke ure, og for at deltage i konkurrencen skal du blot deltage med et managerhold Feltet.dks Tour de France-managerspil. Her er du blandt andet med i kampen om en cykel til 27.990 kroner, hvis du sætter det bedste managerhold. 

 

Vi trækker lod i konkurrencen og giver vinderen direkte besked mandag den 30. juli.


TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER


 

 

1. Præmie: Python STEALTH UCI Team Edition 2019 - værdi 27.990 kroner!
Monsterfed racercykel, Ultegra 8000, Python S1 flat aero bar, Ponza Power sadel, STEALTH 38 hjulsæt. Cyklen afhentes samlet hos en af Pythons forhandlere. 
Python Pro RF-C303

 

 


Sponsor: www.pythonpro.dk

2.-3. Præmie Python MTB 29" - Værdi 6.990 kroner!

Python MT-A402 aluminiums MTB 29″ med Shimano DEORE M610/M523 og ALX-TD-26/Shimano H-RM66 hjulsæt.
 

Professionel MTB bygget med Shimano M610/M523 (3 x 10 speed) på MT-A402 high performance aluminiums stel. Hjulene er bygget på Alex Rims TD-26 MTB fælge med Shimano FH/RH RM66 nav. Forgaflen er Rock Shox XC30.


Detaljer: Python MT-A402 / semi internal cable routing

Forgaffel: Rock shox XC30
Lakering: UD finish. Mat silk soft. Raw look (1)
Styr: Kalloy HB-RB12L
Frempind: Kalloy AS-007N
Frempindslængde: Str.17″/60mm, str. 19″/70mm, str. 21″/90mm
Sadelpind:  Kalloy SP-719
Greb: Velo VLG-1465 Silicon black
Kranksæt: Shimano Deore M523 40x30x22 T, 175mm
Krankboks: BSA 73x121mm.
Forskifter: Shimano  Deore FD-M610, 10-speed
Bagskifter: Shimano  Deore RD-M610, 10-speed
Kæde: Shimano CN-HG54 , 10-speed
Kasette: Shimano CS-HG50, 11-36T, 10-speed
Skiftegreb: Shimano Deore Rapidfire SL-M610, 30-speed
Bremser: Shimano RT-54S / Acera greb
Sadel: MTB FM-5100 / CmRo Rail
Hjulsæt: ALX TD-26 m/Shimano RM66 nav, (108mm aksel/133mm.QR front;146mm aksel/170mm.QR bag)
Dæk: Kenda K-1080 29×2.2″
Bemærk – pedaler medfølger ikke!
 

Sponsor: www.pythonpro.dk

4. Præmie: Rabatkode på 2.000 kroner
Juhl Cycling giver 4. pladsen i årets Giro d'Italia et lækker rabatkode på 2.000 kroner, så du kan shoppe løs på deres webshop. 
Sponsor: www.juhlcycling.dk

5-6. Præmie: Rabatkodet på 1.500 kroner
Shop for hele 1.500 kroner hos vores samarbejdspartner www.juhlcycling.dk

7-10. præmie: Rabatkode på 1.000 kroner 
Shop for hele 1.000 kroner på Feltet.dks webshop: www.feltet.dk/webshop

11-15. præmie: 10 managerhold til spillene på Feltet.dk - Værdi op til 790 kroner
Du får mulighed for at sætte 10 managerhold på www.feltet.dk/manager

16-20. præmie: Rabatkode på 500 kroner
Shop for hele 500 kroner hos vores samarbejdspartner: www.juhlcycling.dk

21-30. præmie: Rabatkode på 250 kroner
Shop for hele 250 kroner hos vores samarbejdspartner www.juhlcycling.dk

31-40. præmie: 2 managerhold til spillene på Feltet.dk - Værdi op til 158 kroner
Du får mulighed for at sætte 2 managerhold på www.feltet.dk/manager

41-100. præmie: Et managerhold til Vuelta a España - Værdi 79 kroner
Sponsor: www.feltet.dk/manager

 

Ved pointlighed er det det managerhold, som først har tilmeldt sig. Hvert deltagende managerhold kan kun vinde en etapepræmie. Hvis et hold vinder to etapepræmier vil præmien går videre til nummer to osv.

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

 

Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere - Værdi 229 kroner

"Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere" er en bog med cykelhistorier skrevet for børn og deres pedalglade forældre. Skrevet af Jakob Staalby med forord af Matti Breschel og illustrationer af Ole Rydal.
 

Bogen indeholder ni hæsblæsende fortællinger om nogle af cykelhistoriens største navne: Eddy Merckx, Fausto Coppi, Marco Pantani, Alberto Contador, Fabian Cancellara og mange flere.


Samtidig er bogen også en enkel og lettilgængelig indføring i en de mest vanvittige og medrivende sportsgrene, der findes.


Sponsor: Cykelhistorier.dk
 Den hemmelige cykelryttter - Værdi 249,95 kroner
Doping, penge, træningsmetoder, ritualer, hierarki og uskrevne regler er blandtemnerne i bogen, der går bag facaden på professionel cykelsport.

Den anonyme forfatter er en erfaren professionel cykelrytter. Han har det seneste årti kørt for flere af de største cykelhold, og hans cv tæller top 10-placeringer i både Tour de France og Vuelta a España samt andre store resultater.


Han skriver jævnligt klummer i internationale medier om livet som professionel cykelrytter. Den hemmelige cykelrytter henvender sig til læsere af bøger som Den hemmelige fodboldspiller og Tyler Hamiltons Det hemmelige løb samt selvbiografier af cykelryttere som Bjarne Riis og Michael Rasmussen.


Sponsor: Feltet.dks webshopRøvtour - Værdi 249,95 kroner

Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.


Som ung var Thomas Dekker en fremragende cykelrytter med en selvtillid og arrogance, der til fulde matchede talentet. Men den skrøbelige facade krakelerer, da drømmen om at blive en af verdens bedste cykelryttere forsvinder. I en farlig cocktail af doping, alkohol og utroskab kørte han sig selv helt i sænk.

Thomas Dekker tager læseren med hele vejen: Vi er med, når det spidser til i de barske cykelløb; når rytterne fester igennem på bordel; når dopinglægen Fuentes lægger drop i armen på ham; når dopingjægerne indleder jagten på ham; og når hele hans verden styrter sammen.

"Røvtour" er en brutalt ærlig beskrivelse af livet bag facaden i professionel cykling og fortællingen om et årti, hvor doping var overalt i cykelsporten.

Thomas Dekker (født 1984 i Holland) vandt næsten alt som ungdomsrytter. Han var Michael Rasmussens vigtigste hjælperytter, da danskeren lå til at vinde Tour de France i 2007, men blev udelukket på grund af dopingmistanke.

Det blev første og eneste gang, Thomas Dekker deltog i løbet. Kort efter blev han selv taget i dopingfælden, hvilket blev indledningen til en voldsom nedtur. Røvtour er på 221 sider. 

Sponsor: Feltet.dks webshop

 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.


Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2019 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2019. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Baskerlandet Rundt 2024
Spillet er igang.
Klassikerspillet 2024
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2024 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Tirreno-Adriatico 2024
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?