Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Visma|Lease a Bike har udtaget holdet
Visma|Lease a Bike har udtaget deres hold til Giro d'Italia.   Det består af Christophe Laporte, Edoardo Affini, Tim Va...

Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Videoer

Mathieu Van der Poel fascinerer Radio Tour med sin overlegenhed: Han er et kommercielt guldæg

Se afslutningen på herrernes GP Sven Nys

Se afslutningen på kvindernes GP Sven Nys

Thomas Bay er vild med Paris-Nice: Der starter etapeløbssæsonen for alvor

Mielke fremhæver Frankrigs kærlighed til Pinot

Bay om cykelløbs betydning: Det er med til at samle en nation

Se afslutningen på herrernes Exact Cross i Loenhout

Se afslutningen på kvindernes Exact Cross i Loenhout

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Mekaniske vs. elektrisk grej
Elektriske gear er primært en fordel hvis man ofte har brug for at skifte gear under belastning - f.eks. fordi man kører i bjerge eller kører løb. Det bevarer også langt bedre kvaliteten i gearskiftet hvis man kører rundt i mudder (gravel og cross). Fungerer også bedre hvis det er meget koldt. Har også selv oplevet mindre vedligehold på elektriske gear. Kabler m.v. på mekaniske gear giver lidt mere bøvl - specielt hvis man kører meget i dårlige vejrforhold. Men på landevej under danske forhold (og specielt hvis man ikke kører løb og hovedsageligt kører sommer)? Der vil jeg sige at det er en yderst marginal forbedring - hvis det overhovedet er en forbedring samlet set. Skivebremser derimod - dem kommer jeg aldrig til at slippe.
Materiel og træning
4
OL-udtagelser
> Det finder vi desværre ikke ud af. Rolig nu! den fede dame har ikke sunget endnu:grin: Uanset om det bliver Vingegard eller en anden tror jeg ikke på top 5 i TT'en, hvorfor jeg heller ikke mener det bør være styrende for hvem der får den sidste plads ...
Løb og ryttere
37
Tips til at cykle sen aften?
det var da egentlig en fremragende ide at holde sig til cykelstierne, hvis jeg vil til at cykle om aftenen. Jeg plejer normalt at tage turen ud på "landet", men vil da helt klart tage modsat retning i stedet :)
Materiel og træning
3
Sukkerkold sidst på dagen?
Der kan også bare være noget normal døgnrytme i det kombineret med trætheden efter en pendlertur. Personligt tager jeg enormt lang tid om at komme i gang om morgenen og har faste "kriser" omkring 13.30 og 20.30. Til gengæld kan jeg køre intervaller for fuld damp kl. 22 (kan så ikke sove bagefter, så det prøver jeg at undgå). Og intet som en lang transporttur til at gøre en træt og uoplagt. Jeg er betydeligt friskere hvis jeg cykler de 20-30 minutter hjem fra arbejde end hvis jeg tager bil eller tog. Så måske skal du prøve at planlægge efter at få cyklet på andre tidspunkter?
Materiel og træning
10
Hr. og fru Danmarks roliganistiske cykledebattråd
Jeg syntes, at Pogacar blev meget mere politisk korrekt, efter et løb i år udtalte, at løbet havde været meget let. Disse udskejelser er man nok færre og færre af. Selvom jeg personligt ikke kan se noget forkert i det sagte (jeg kan ikke huske den præcise ordlyd). Udskejelser giver jo interviews noget kant. Jeg kunne jo også lide dengang alle WM ruter var skræddersyet til Rolf Sørensen (ifølge ham selv).
Løb og ryttere
202
Jumbo-Visma og Soudal-Quickstep fusion?
Så er der problemer igen med rollefordelingen og kaptajnambitionerne hos Bora Hansgrohe igen - måske et forvarsel om hvad der sker til touren https://www.feltet.dk/nyheder/bora-profil_langer_haardt_ud_efter_holdet_jeg_kan_ikke_beskrive_min_skuffelse/
Løb og ryttere
124

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere