Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Bak Klaris får løbsdebut søndag
04. March 2015 af Benjamin M. LillelundFoto: Martin Paldan

På søndag skydes sæsonen i gang for Magnus Bak Klaris, når han deltager i Dorpenomloop Rucphen.

Efter en lang vinterpause er den danske vinder af juniorernes Paris-Roubaix sidste år, Magnus Bak Klaris, endelig tilbage i konkurrence, når det hollandske løb Dorpenomloop Rucphen bliver kørt på søndag.

 

Det bliver dermed den danske rytters første løb for det hollandske hold SEG Racing, som han skiftede til forud for denne sæson. Nu ser han frem til endelig at få løbsdebut.

 

”Det bliver godt. Det er det, man har ventet på og trænet frem mod hele vinteren, så det er motiverende og spændende,” siger Magnus Bak Klaris forud for løbet til Feltet.dk.

 

Forhåndsforventningerne er heller ikke store til årets første løb for danskeren. I sidste sæson vandt Michael Carbel løbet, men på grund af rutens udformning skal man ikke forvente, at Bak Klaris fører den danske sejrsfane videre i år. Det er nemlig ikke en rute, der ligger fantastisk til hans kvaliteter.

 

”Jeg forventer et hårdt løb. På papiret ligner det ikke et løb, der passer mig bedst, men jeg forventer en god holdindsats,” lyder det fra Bak Klaris om forventningerne, inden han uddyber holdets målsætninger.

 

”Som udgangspunkt kører vi alle cykelløb for at vinde. Men vi har ikke haft møde om dette løb endnu,” afslutter Magnus Bak Klaris, der endnu ikke kender sin egen rolle i løbet netop på grund af det manglende taktikmøde.

 

SEG Racing stiller også til start med Yoeri Havik, Jasper Bovenhuis, Robert-Jon McCarthny, Ricardo van Dongen, Jenthe Biemans, Jonas Bokeloh og Fabio Jakobsen.

 

Udover Dorpenomloop Rucphen skal Magnus Bak Klaris inden for den nærmeste tid også køre Ronde Van Zeeland Seaports, Le Triptyque des Monts et Châteaux og U23 Liège-Bastogne-Liège.

 

Endnu en dansker er på startstregen til Dorpenomloop Rucphen, da Morten Gadgaard kører med for sit hold CCT p/b Champion System.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017