Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Black Inc Wheels udvider med endnu et danskerhold
18. January 2016 af Lasse Wedege Penning

Black Inc Wheels har i 2015 sponsoreret tre danske cykelhold, og i denne sæson tager de endnu et hold med dansk islæt under deres vinger.

Black Inc har de senere år markeret sig som nogle af de mest alsidige og prisbillige high end-carbonhjul. I 2015 kørte hele tre danske hold på Black Inc-hjul, og CULT Energy Pro Cycling, TREFOR-Blue Water og Team Almeborg-Bornholm nød godt af særligt højprofilshjulene fra hjulproducenten. Også i test på Feltet.dk har hjulene vist sig som nogle af klassens bedste.

 

Nu vil Black Inc forsøge at løfte både brand, salg og produktkendskab til det næste niveau. Succesen på asfalten har givet hjulproducenten, der fra begyndelsen har været en ren online forretning, et nyt behov for at etablere sig fysisk i Skandinavien. Derfor udvides salgsstrategien nu fra ren online handel til også at inkludere salg fra fysiske butikker i Danmark og siden Skandinavien. Lige nu er hjulproducenten altså ude og lede efter veletablerede butikker til at sælges deres produkter.

 

"I det voksende cykelmiljø er der fortsat mange, der ønsker at vurdere, se og røre, før de træffer det endelige valg af model. Hos BLACK INC har man den opfattelse, at den oplevelse skal foregå hos den cykelbutik, man har tillid til. Derfor har vi gennem sociale medier og markedsundersøgelser afdækket, hvilke butikker i Danmark forbrugerne selv anbefaler," forklarer den professionelle cykelrytter John Ebsen, som også er Brand Ambassador for Black Inc Wheels i Skandinavien.

 

Niveau op i 2016

Ejerkredsen tæller blandt andre den tidligere topsprinter Baden Cooke, og det danske firma CeramicSpeed er fast samarbejdspartner på keramiske lejer til navene. Med den ballast bør det være forudsigeligt for enhver, at kravene til produkterne er høje, men samtidig innovative.

 

Filosofien bag Black Inc-hjulene er at være best in class ved at søge den perfekte balance mellem styrke, vægt og aerodynamik, det såkaldte ”The sweet spot", der hvor hjulets egenskaber løser hele opgaven bedst mulig, hvilket gælder for alle firmaets race-modeller. Selvom bjerghjulene først og fremmest er lette, er de også aerodynamiske, mens de aerodynamiske højprofilhjul samtidig også er lette, så alle hjul kan begå sig i mere end ét terræn.

 

I 2016 får det britiske professionelle kontinentalhold ONE Pro Cycling, som har tre danskere på kontrakt, glæde af Black Inc-hjulene. Allerede når Tour Down Under skydes i gang den 19. januar, vil ONE Pro Cycling-rytteren Steele von Hoff debutere på de nye hjul, når han deltager for det australske landshold.

 

Styrken ved BLACK INC-produkterne er netop, at de er udviklet med henblik på at fungere optimalt i konkurrencesammenhæng og ikke blot i en vindtunnel, på en testbænk eller i et simuleret program. Som rytter møder du alle slags terræner, vejr og temperaturer, men hjulene skal kunne det hele, og det kan de," fortæller John Ebsen, der i år er holdkammerat med landsmændene Sebastian Lander og Martin Mortensen på ONE Pro Cycling.

 

"Det tekniske samarbejde med alle de sponsorerede professionelle hold er af afgørende betydning for den løbende produktudvikling og validering af hjulenes egenskaber - fra grusveje i Grand Prix Herning til de stejleste bjerge i Pyrenæerne og de mest vindblæste veje i Australien vil hjulene fremover understøtte rytternes vilje til sejr," fortæller John Ebsen, der samtidig slår fast, at de vil fortsætte deres fokus på markedsføring gennem støtte til cykelløb, velgørenhedsarrangementer og talentarbejde.

 

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09