Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

BMC forlænger med Van Garderen
18. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Tim De Waele/TDW Sport

BMC Racing Team har forlænget aftalen med hovedsponsor BMC Switzerland, og i samme ombæring har de forlænget kontrakten med Tejay Van Garderen.

BMC Switzerland har været med som hovedsponsor af BMC Racing Team fra holdets opstart, og det bliver de ved med de kommende år. Holdet og sponsoren er nemlig blevet enige om en aftale, således holdets eksistens er sikret også efter 2016-sæsonen.

 

I kraft af den økonomiske sikkerhed har holdet også valgt at forlænge kontrakten med Tejay Van Garderen som en del af deres langsigtede plan.

 

"Både Tejay og BMC Racing Team fortsætte med at søge efter at nå nogle af vores mål, som ikke er blevet opfyldt endnu. Det styrker hans lederrolle på holdet, da Tejay er en af vores kaptajner. Det er vigtig for holdet som helhed fortsat at have Tejay med os som kaptajn af organisationen og fuldende, hvad vi startede med ham for fire år siden," siger manager Jim Ochowicz.

 

"Det bliver mit femte år med holdet, så når man lærer alle at kende over en længere periode, bliver man mere som en familie. Jeg kan virkelig godt lide måden, holdet opererer på," fortæller Van Garderen, som går efter at vinde Tour de France inden for den nærmeste årrække.

 

BMC Racing Team offentliggør som sædvanlig ikke varigheden af kontrakterne med BMC Switzerland og Van Garderen.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017