Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: A.S.O.

Bouhanni sejrede suverænt i Nokere

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

15.03.2017 kl. 17:05 af Anton Kjøller Alexandersen.

Det blev en fransk sejr, da Nacer Bouhani vandt dette års udgave af Danilith - Nokere Koerse, efter en suveræn spurt, hvor han satte konkurrenterne til vægs. 

Det var en suveræn fransk sejr, da Nacer Bouhanni (Cofidis) i dag vandt Danilith - Nokere Koerse. Sejren kom i hus, da Bouhanni til sidst slog konkurrenterne på imponerende vis, og dermed vandt Cofidis-stjernen efter en dramatisk finale, hvor der var flere styrt.

 

Feltet tog i dag hul på dette års Danilith - Nokere Koerse i fantastisk vejr. Rytterne begik sig ud på en 192,3 kilometer lang rute, men løbet kom dog uheldigt i gang. Der var et lille styrt i den neutrale zone, der betød, at man blev forsinket, men heldigvis var der ingen, der kom noget til.

 

Der blev angrebet vildt fra starten. Det lykkedes dog ingen at komme fri fra feltet, og da man prasserede målstregen for første gang på rundstrækningen, var der kørt mere end 50 kilometer, og der var stadig ikke etableret et udbrud. Da feltet efter 85 kilometer tog hul på de syv omgange på rundstrækningen lykkedes det en gruppe at komme fri.

 

Gaetan Bille (Veranda's Williems), Floris De Tier (LottoNL-Jumbo), Hamish Shreurs (Cycling Academy), Ole Forfang (Joker), Ludwig De Winter (Veranclassic), Kenneth Van Rooy (Sport Vlaanderen) og Elmar Reinders (Roompot) fik hul til feltet, og gruppen fik hurtigt et forspring på to minutter.

 

Udbruddet fik ikke et forspring på mere end to minutter, da Nippo - Vini Fantini og Cofidis overtog ansvaret for jagten, og situationen var uforandret. Herefter kom også Tarteletto-mandskabet frem, og dermed var der tre hold, der på tredje omgang sikrede sig, at situationen ikke ændrede sig.

 

Drama, styrt og én suveræn franskmand

Forspringet blev ligeså stille mindre og mindre, og flere hold kom frem. Da der var 17 kilometer til mål blev det hele samlet. Her var det Bora - Hansgrohe, som tog kontrollen inden feltet ramte Nokereberg.

 

Med 10 kilometer til mål skete der et stort styrt, hvor både Rayane Bouhanni (Cofidis), Schwarzmann (Bora - Hansgrohe) og den forsvarende mester, Timothy Dupont (Vérandas Williems), var involveret. De var ude af finalen. Det var langt fra det sidste styrt, der skete, da rytterne både røg i asfalten med seks og fem kilometer til mål.

 

Kort får mål angreb Silvan Dillier (BMC), men Wanty formåede til sidst at lukke det ned. Det hele blev samlet, og det skulle afgøres i en spurt. Her var Nacer Bouhanni aldeles suveræn. Franskmanden var brølstræk og slog et stort hul til de resterende i spurten. Dermed vandt Bouhanni dette års Danilith - Nokere Koerse, foran Adam Blythe (Aque Blue Sport) og Joeri Stallaert (Cibel - Cebon). 

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk