Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Cancellara efter ny sejr: Troede ikke helt på det
19. February 2016 af Jesper Johannesen Foto: Trek-Segafredo

I karrierens sidste sæson er Fabian Cancellara virkelig startet stærkt ud. Først med sejr i Trofeo Serra og nu med sejr på enkeltstarten i Volta ao Algarve. Trek-rytteren troede ikke helt selv på sejr i dag.

Fabian Cancellara vandt fredag eftermiddag årets anden sejr. I årets første store møde imellem tempokongerne slog schweizeren til, da han vandt den 18 kilometer lange enkeltstart i Volta ao Algarve i Portugal. Cancellara vandt enkeltstarten med fem sekunder foran Tony Martin (Etixx-Quick Step) og 28 sekunder foran Geraint Thomas (Sky).

"Jeg følte mig godt tilpas og havde god fart på hele vejen,” forklarer Fabian Cancellara efter sejren.

Cancellara fortæller også, at der i starten af etapen var en teknisk del, mens den sidste del af ruten var flad og mere for tempokongerne.

”Der var desuden masser af vind, medvind og sidevind. Det var en virkelig hård én. Jeg gav alt, hvad jeg havde. Efter gårsdagens hårde etape havde jeg ikke den store forventning om at kunne vinde," forklarer Cancellara og begrunder hvorfor.

"Jeg vidste, at jeg startede tidligt, og med (Tony, red.) Martin og (Geraint, red.) Thomas, som startede så sent… så jeg fokuserede bare på mig selv og min præstation. Jeg lavede min sædvanlige opvarmning og havde en god følelse på hometræneren,” tilføjer Cancellara og påpeger, at når følelsen er god, så plejer det også at gå ham godt.


"Og så ventede og ventede i hotseat. Jeg er en smule overrasket, men på den anden side også super glad for sejren."

Ved mellemtiden ved 11,3-kilometer var Tony Martin ellers otte sekunder foran, men han sluttede fem sekunder efter Cancellara i mål.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017