Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Chaves vil gentage Vuelta-resultaterne
14. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: Unipublic

Det blev et regulært gennembrud for Johan Esteban Chaves, da den lille colombianer i sensommeren deltog i Vuelta a España, og når Giro d'Italia banker på døren i maj, håber han på at kunne gentage bedriften.

To etapesejre, seks dage i den røde førertrøje og en samlet femteplads blev facit for Johan Esteban Chaves, da den festlige colombianer i august måned tryllebandt hele cykelverdenen under Vuelta a España.

 

I år bliver den hårde opgave så at bekræfte det talent, han viste frem under den spanske Grand Tour. Denne sæson får han nemlig en decideret kaptajnrolle på ORICA-GreenEDGE, når Giro d'Italia står for døren i maj.

 

"Jeg ved, at forventningerne er store, men jeg føler mig rolig, og som jeg siger, har jeg benene på jorden og ved, hvad der ligger foran i en sæson med større ansvar for mit hold og mig selv," fortæller Chaves til revistamundociclistico.com.

 

"Giroen bliver mit ultimative mål i 2016, og jeg vil gøre det bedst muligt. Jeg led meget i min første deltagelse, og jeg vil prøve at gøre det bedre anden gang. Det ville være godt at gentage i Giroen, hvad jeg gjorde i Vueltaen sidste år," siger ORICA-GreenEDGE-rytteren, som også håber at blive udtaget til OL for sit landshold.

 

"Lige nu er jeg på bruttolisten, og hvis jeg bliver valgt, vil jeg forberede mig specifikt til det vigtige løb. Vi har set, at vi har gode ryttere som Nairo [Quintana], Rigoberto [Uran], [Carlos] Betancur, [Julian] Arredondo, mig selv. Så jeg tror, colombiansk cykling vil være førende i de store løb. Ankomsten af nye ryttere som Miguel Angel Lopez, Fernando Gaviria, Rodrigo Contreras og Jhonatan Restrepo vil styrke chancerne for store præstationer og give mange glæder til vores land," lyder det fra den glade colombianer, som også arbejder hårdt på at forbedre sin enkeltstart denne sæson.

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09