Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Chris Ankers og Asbjørn Kraghs hold med i Paris-Nice
19. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: A.S.O.

22 hold kommer til at deltage i de to ugelange etapeløb Paris-Nice og Critérium du Dauphiné, har ASO netop offentliggjort. Og der er "danskerhold" på invitationslisten.

I de to WorldTour-løb Paris-Nice, som køres i marts, og Critérium du Dauphiné, der køres i juni som opvarmning til Tour de France, har de 18 WorldTeams krav på at deltage. Derudover har arrangørerne, ASO, valgt at invitere fire professionelle kontinentalhold på de såkaldte wildcards til hver af de to løb.

 

I Paris-Nice er det fire franske hold, som får pladser i form af Cofidis, Direct Energie, Fortuneo-Vital Concept og den nye dreng i den professionelle klasse, Delko Marseille Provence KTM. Sidstnævnte har Asbjørn Kragh Andersen på kontrakt, mens Fortuneo-Vital Concept har Chris Anker Sørensen i staben. Hvorvidt de to danskere får startpladser til løbet, vides naturligvis ikke på nuværende tidspunkt.

 

I Tourens vigtigste opvarmningsløb, Critérium du Dauphiné, er kun to af holdene franske. Ikke overraskende er Direct Energie og Cofidis gengangere fra den foregående liste, mens tyske Bora-Argon 18 og belgiske Wanty-Groupe Gobert også har fået en plads i løbet.

 

Paris-Nice køres den 6. til 13. marts ugen inden Milano-Sanremo, mens Critérium du Dauphiné afvikles den 5. til 12. juni. Tour de France begynder den 2. juli 2016.

 

Wildcards fra RCS Sport

Paris-Nice

Cofidis, Solutions Crédits

Delko Marseille Provence KTM

Direct Energie

Fortuneo-Vital Concept

 

Critérium du Dauphiné

Bora-Argon 18

Cofidis, Solutions Crédits

Direct Energie

Wanty-Groupe Gobert

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017