Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Contador hentede et enkelt sekund i feltet
25. March 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: A.S.O.

Alberto Contador var kortvarigt i offensiven på den hårdt kørte 5. etape af Catalonien Rundt, og det fik han et enkelt sekund ud af.

Dagens etape i Catalonien Rundt, løbets femte, var ikke umiddelbart en, som så ud til at kunne gøre forskel i klassementet, men det lykkedes alligevel Alberto Contador at hente et enkelt sekund på sine konkurrenter.

 

"Dagens etape var ikke rigtig lavet til angreb. Jeg så, der var en indlagt spurt opad, og da udbruddet ikke var dannet, gav jeg den et skud. Jeg var i stand til at få ét bonussekund, men det vigtigste var at være klar og komme til mål på en god måde," lyder det fra Contador, der fik stærk hjælp af danske Jesper Hansen undervejs.

 

Etapen endte med at blive afgjort blandt dagens udbrud, der var 100 kilometer om at blive dannet, og herfra viste Wout Poels sig som den stærkeste.

 

"Det var en ret hurtig og hård dag med en meget hurtig start nedad i dalen, inden vi drejede til højre mod første stigning," forklarer sportsdirektør Sean Yates. "Angrebene kom og gik, og først efter et par timers kørsel kørte udbruddet med en lille gruppe væk. Feltet var ikke særligt bekymret for klassementet, og hullet voksede hurtigt til fire minutter, før jagten virkelig begyndte. Over den sidste stigning nærmede et decimeret felt sig bagfra med Alberto der sammen med Jesper," fortæller Yates om den hårde dag i sadlen.

 

Der er nu to etaper tilbage af Catalonien Rundt. Dagen i morgen byder på fladt, men muligvis blæsende terræn, mens søndagens etape giver lidt flere muligheder med den kuperede rundstrækning i Barcelona.

 

Kan Contador tage flere gode resultater i etapeløbene i april? Så smæk ham på dit managerhold til April Challenge!

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09