Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Contador: Mere motiveret end nogensinde
11. February 2016 af Tobias SlotsgaardFoto: Tinkoff-Saxo / BettiniPhoto

Rigtig mange danskere ser frem til at holde ferie i næste uge, men for Alberto Contador er vinterferie ikke en del af kalenderen.

Alberto Contador har ind til nu i denne sæson ikke været i løb. Han har holdt lidt ekstra ferie og ellers foretrukket træning frem for løb. Men midt i februar tager spanieren hul på sæsonen. Der sker på onsdag i det portugisiske etapeløb, Volta ao Algarve.

 

Egentlig kunne spanieren godt have sparet sig længere ind i sæsonen og kørt færre løb frem mod hans mål. Men spanieren er sulten og elsker at køre med om sejren.

 

“Jeg er blevet sulten efter at køre løb. Jeg elsker at kæmpe med om sejren i cykelløb,” forklarer Contador, der samtidig erklærer, at han godt kan lide Algarve Rundt:

 

“Det bringer mange gode minder at køre løb her. Jeg håber også, jeg kan køre med om sejren her.”

 

Det er da også langt fra det eneste løb, som Contador planlægger at køre. Det altoverskyggende mål er og bliver Tour de France til sommer. Efter Contador vinter, som har været “mild og træningsfyldt”, får han gode muligheder for at forberede sig til det store løb. 

 

“Jeg har virkelig trænet godt denne vinter. Det giver mig gode forudsætninger for at være i god form til Tour de France,” siger den 33-årige tidligere Tour de France-vinder. 

 

Sidste år satsede spanieren stort på at vinde The Double, nemlig Giro d’Italia og Tour de France samme år. Første del gik godt, da Contador vandt Giroen komfortabelt. Men i Touren måtte han sande, at han ikke havde kræfterne til at sidde med de bedre. I år er der ingen Giro på programmet, og Contador vil være bedre stillet, til at slås med Froome, Quintana og alle de andre om sejren i verdens største etapeløb. 

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09