Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

De Rosa lancerer nyt site i Danmark
13. February 2017 af Jesper Johannesen

At købe en De Rosa er for mange cykelentusiaster en stor drøm, og nu er det blevet nemmere end nogensinde før.

Hvis du er en af dem, der går og drømmer om, eller måske allerede har besluttet at købe en De Rosa cykel, er det vigtigt for importeren bag De Rosa i Danmark - Juhl Cycling Nordic - at give dig den bedste oplevelse undervejs. Det er en af grundene til, at firmaet har bygget dette nye site - derosa.dk.


“Vores hensigt med sitet har været at give brugeren en ‘De Rosa-oplevelse’ i håb om at efterlade en følelse af et brand, der emmer af sofistikeret italiensk luksus,” forklarer Steen Hansen fra Juhl Cycling Nordic.


“Vores hensigt har også været at præsentere De Rosa’s sortiment på den enkleste og smukkeste måde, og at give det bedste overblik over alle mulighederne, der er for valg af materialer, modeller, farver og opsætninger.”

“Derudover har det været vores hensigt at efterlade brugeren med den knowhow, der er vigtig at have i en beslutningsproces. Sidst - men ikke mindst - har det været vores hensigt at gøre det lettere tilgængeligt at finde en De Rosa Proshop, hvor det er muligt at se en eller flere De Rosa cykler, før beslutningen om et køb tages.”


Laveste priser i hele Europa
Nap et kig rundt på det nye site, vælg et materiale, en model, en farve - og konfigurer din drømmecykel. Både pris og leveringstid vil blive tilgængelig, når du vælger din cykel.


“Alle De Rosa-cyklerne, som er tilgængelige på dette site, samles hos Juhl Cycling Nordic, og det er netop det, der har gjort det muligt at sænke prisniveauet til det laveste i Europa,” forklarer Steen Hansen videre, inden han tilsidst påpeger:


“Den historiske producent, der nu inkluderer tredje generation af familien De Rosa, er blandt de mest kendte og eftertragtede rammeproducenter i verden. Den italienske familievirksomhed er tilmed en af de eneste i verden, der formår at bygge rammer i både Carbon, Titanium, Stål og Aluminium.”


SE MERE PÅ DEROSA.DK

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09