Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Degenkolb nærmer sig et comeback
09. March 2016 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Sirotti

Efter sin involvering i et voldsomt styrt på træningslejr i Calpe i januar har John Degenkolb ikke kunnet træne ordenligt eller køre løb, men nu ser det ud til, at tyskeren snart kan være på vej tilbage til feltet.

Efter sine imponerende sejre i 2015-udgaverne af Milano - San Remo og Paris-Roubaix var John Degenkolb en af favoritterne til nærmest samtlige klassikere her i 2016-sæsonen, men de forventninger satte et uheld på en træningslejr med holdet hurtigt en stopper for. Sammen med fem holdkammerater blev tyskeren påkørt af en bilist, hvilket naturligvis fik store konsekvenser for de seks Team Giant - Alpecin-ryttere.

 

Degenkolb, som brækkede armen og næsten mistede en finger, var ikke engang den hårdest ramte af de seks ryttere, men hans skader tiltrak sig størst opmærksomhed. Det kom nemlig hurtigt frem, at de ville betyde, at han ville misse hele forårssæsonen.

 

Sådan forholder det sig stadigvæk, men nu forlyder det i det mindste, at Degenkolb kan se lys for enden af tunellen. Ifølge Cyclingnews skriver den hollandske avis De Telegraaf nemlig, at klassikerrytteren snart kan vende tilbage til sin almindelige træning igen, og dermed få lidt vind på snuden efter at have trænet på hometrainer i de seneste uger.

 

Derfra er der dog stadigvæk et godt stykke vej til sæsonens første løbsdag for tyskeren, der af gode grunde ikke er i nærheden af den form, han plejer at være på denne årstid. Ifølge De Telegraaf regner den 27-årige rytter med at køre sit første løb i starten af maj, hvormed vi må vente små to måneder før vi ser ham i aktion igen. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017