Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Tim De Waele/TDW Sport

Dennis: Jeg vil skrive historie i Tour Down Under

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.01.2016 kl. 20:00 af Christian Kjær.

BMC’s regerende mester satser på at få sin anden samlede sejr i det australske etapeløb i træk. Hvis dette sker, kommer han i historiebøgerne, da det aldrig er sket før. Det bliver svært, men jeg vil gå efter det, fortæller australieren.

Rohan Dennis har ikke lagt skjult på, at han går efter at vinde Tour Down Under igen. Australieren har da også vist god form, da han tidligere i denne måned vandt det nationale mesterskab i enkeltstart. Dennis fremhæver, at BMC er store favoritter til den samlede sejr i Tour Down Under, da holdets nyindkøb, Richie Porte, også går efter det.

 

”For at være ærlig, så har vi et godt hold. Ved de nationale mesterskaber viste jeg, at jeg har den samme form som sidste år, hvis ikke en lille smule bedre. Der er dog stadig tekniske steder i løbet, hvor jeg kan tabe det. Jeg skal være vågen alle dage, fordi formen er der,” siger Rohan Dennis til Cyclingnews.com

 

Foruden Richie Porte fremhæver Rohan Dennis også Team Skys Geraint Thomas som en stor konkurrent til den samlede sejr. Han fortæller også, at andre australske ryttere i feltet heller ikke skal udelades, da de altid er stærke på hjemmebane.

 

”Geraint er altid hurtig. Der er andre ryttere, og især australiere i dette løb, som man skal passe på. For eksempel Jack Bobridge, som også var god med de nationale mesterskaber og har vist god form. Derudver kan Cameron Meyer og Nathan Haas også nævnes,” fortæller Dennis.

 

Store forventninger til australieren

Australieren forklarer, at det sværeste ved Tour Down Under er sidevindende, som kan slå alle omkuld. Vinden kan fødelægge hans chance for at vinde igen. Dennis forsøger, at få noget af presset væk fra sine skuldre ved at nævne andre værdige konkurrenter, men det er svært.

 

Presset er stort, da han kan blive den første rytter, som kan vinde to udgaver af de australske etapeløb i træk. Simon Gerrans har vundet løbet tre gange i 2006, 2012 og 2014. Andre Greipel har vundet to gange i 2008 og 2010.

 

”Jeg vil ikke sige, at jeg er favoritten her. Der er andre ryttere, som også er i god form og måske endda bedre. Jeg vil skrive historie, men hvis det ikke sker, så sker det ikke,” afrunder Dennis.

 

BMC’s hold til Tour Down Under består, forunden Rohan Dennis og Richie Porte, også af Floris Gerts, Marcus Burghardt, Alessandro de Marchi, Danilo Wyss og Peter Velits

 

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk