Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Giant om Sanremo: Vi har ikke en klar favorit
14. March 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Unipublic

Team Giant-Alpecin har udtaget holdet til Milano-Sanremo, men det er ikke med en umiddelbar favorit iblandt.

På lørdag bliver årets første monument kørt, når Milano-Sanremo skal afvikles på en næsten 300 kilometer lang rute, som trækker tænder ud på alle ryttere. Løbet er kendt for at kunne ende på mange forskellige måder alt efter, hvordan det bliver kørt.

 

Tidligere har sprintere som Mark Cavendish vundet løbet, Fabian Cancellara er kørt solo over stregen, og etapeløbsryttere prøver også altid ihærdigt at slippe væk på stigningerne kort før mål.

 

På trods af de mange udfaldsmuligheder ser Team Giant-Alpecin dog ikke de store chancer for at tage sejren med Tom Dumoulin, Simon Geschke, Nikias Arndt, Roy Curvers, Koen de Kort, Tom Stamsnijder, Albert Timmer og Zico Waeytens på startlisten for at forsvare holdets farver.

 

”Vi har et stærkt hold til start på lørdag, hvor et par ryttere kan håndtere den hårde finale, Milano-Sanremo traditionelt tilbyder,” siger sportsdirektør Marc Reef forud for weekendens vigtige løb.

 

”Vi har ikke en klar favorit til sejren, og vores mål bliver at få det bedst mulige resultat ved at holde Simon Geschke og Tom Dumoulin velbeskyttet i så lang tid som muligt,” afslutter sportsdirektøren.

 

Sidste år vandt Team Giant-Alpecin ellers Milano-Sanremo med John Degenkolb, men tyskeren er ikke i stand til at deltage i år på grund af et voldsomt styrt med flere øvrige ryttere fra holdet tilbage i januar i Spanien. 

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09