Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Hester: Stærkere konkurrenter end syverne
04. February 2016 af Philip Tarning-Andersen Foto: Feltet.dk

Marc Hester føler sig godt kørende til Københavns 6-dagesløb, hvor han primært forventer, at udfordringen kommer fra udlandet.

I aften begynder det 54. københavnske 6-dagesløb, og Marc Hester jagter sin anden sejr i løbet. I 2012 vandt Hester med belgieren Iljo Keisse. I år har han en anden stærk belgisk makker i Jasper de Buyst - de to kørte også sammen sidste år, hvor det blev til en fjerdeplads for par nummer 9.

 

Ikke imponeret af par nummer 7

Vurderet på løbet i Berlin er det to af de rent udenlandske par, som Hester ser som de største konkurrenter.

 

”Kenny De Ketele og Moreno De Pauw samt Christian Grasmann og Marcel Kalz må være de to topudfordrere. I Berlin var belgierne (De Ketele og De Pauw) de stærkeste, og samtidig lukrerede også på, at de to andre toppar kiggede meget på hinanden,” fortæller Hester til Feltet.dk.

 

Par nummer 7 med Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen står længere nede på listen over trusler til sejren.

 

”I Berlin lavede de ikke umiddelbart noget, der imponerede mig. Vi må se, om de har gemt på noget, eller om det er deres niveau. De skal ikke afskrives, men de bliver ikke de første, vi kigger efter. Der er andre, der har vist mere styrke end dem,” vurderer han.

 

Rolig ved makker

Mens Marc Hester har varmet op til løbet ved at køre 6-dagesløb i Berlin, hvor han kørte med Mathias Krigbaum og sluttede som nummer ni.

 

”Jeg synes, at benene føles rigtig gode. Der har været gode indikationer, uden jeg rigtig har kunnet mærke det, fordi vi ikke sad med i toppen af klassementet. Det har virket rigtig,” vurderer han.

 

Men Hester altså har et 6-dagesløb i benene, så har makkeren, Jasper de Buyst, først været af sted med det belgiske banelandshold og senere sit landevejshold Lotto Soudal.

 

”Jeg tror, at han er ok kørende. Til World Cuppen i Hong Kong blev han nummer fem, og i søndags var han med til at køre lead out for André Greipel på Mallorca,” siger Hester.

 

Han tror dog ikke, at det tager belgieren lang tid at komme ind i 6-dagesrytmen. ”Der er knap nok en håndfuld ryttere, der kan gå ind og køre stærkt den første aften, og han er i hvert fald en af dem. Så jeg er rimelig fortrøstningsfuld, hvad det angår,” mener den danske rytter.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017