Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kittel sejrer i Ster ZLM - Søren Kragh slutter i top 5
18. June 2017 af Andy PedersenFoto: Iri Greco / BrakeThrough Media

Det tyske sprinterfænomen Marcel Kittel rundede et skarpt hjørne i sæsonen i dag, da han tog sin 10. sejr i sæsonen. Dette skete på sidste etape af Ster ZLM Toer, hvor han slog en ellers dominerende Dylan Groenewegen og Andre Greipel i spurten.

Danske Søren Kragh Andersen lykkedes med at forsvare sin femteplads i klassementet, og ender dermed med et godt resultat forud for Tour de France udtagelserne senere på måneden.

 

Dagens etape startede med et seksmandsudbrud, som kom afsted fra feltet efter 20 kilometer. Det bestod af Twan van den Brand, Joey van Rhee (Destil - Jo Piels), Jasper Hamelink (Metec), Rick Ottema, Patrick van der Duin (Baby Dump Cycling Team) og Jim Aernouts (Telenet Fidea Lions). Samarbejdet i udbruddet fungerede dog aldrig og det fik Hamelink og Aernouts til at køre selv.

 

De fire andre ryttere lod sig falde tilbage til feltet, og herefter var de to andre alene i front. De fik hurtigt et forspring på fire minutter, men ligeså hurtigt som de fik forspringet, ligeså hurtigt mistede de det igen. Deres eventyr i front varede kun 50 kilometer inden feltet havde kørt dem ind igen.

 

På etapens første mellemliggende spurt, lykkedes det førertrøjen Jose Goncalves at nuppe tre bonussekunder til sin føring. Efter spurten valgte Tijmen Eising (Metec) at angribe solo og forsøge sin chance. Det kom han dog ikke ret langt med, for det var et enigt felt, som gerne ville have en massespurt.

 

Eising blev derfor hentet med 15 kilometer til målstregen, hvorefter sprinterholdene positionerede sig. LottoNL-Jumbo og Quick-Step var de mest fremtrædende i spurten, og tyskeren trak det længste strå i finalen. Der var desværre ikke nogle danskere med i spurten på sidste etape.

 

Foruden Søren Kragh i top 5, sluttede Lars Bak som nummer 15 i klassementet, mens Mads Würtz blev nummer 33.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09