Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Kom til Danmarks største indendørs cykelfest

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

02.02.2016 kl. 20:00 af Lasse Wedege Penning.

Sport & Event Park Esbjerg (SEPE) afvikler lørdag den 12. marts 2016 Danmarks største bike-marathon i Blue Water Dokken i Esbjerg. 

Igen i 2016 åbner Sport & Event Park Esbjerg (SEPE) dørene til Blue Water Dokken i Esbjerg for 12 intensive bike-timer, hvor de har samlet de bedste instruktører fra ind- og udland og sørget for, at rammerne er sat til en kæmpe bike-fest, der løber af stablen lørdag den 12. marts klokken 9.00 til 21.00.

 

Dette event adskiller sig fra andre 12- og 24-timers spinning-arrangementer ved, at den ikke bare handler om træning og udholdenhed, men samtidig skal være en unik oplevelse og et sansebombardement for deltagerne. I det 12 timer lange event omdannes Blue Water Dokken til danmarks største indendørs cykel fest med blandt andet:

 

- Live-dj der holder gang i festen hele dagen

- Kæmpe lys-setup, der oplyser hele Blue Water Dokken

- Sceneshow i særklasse

- Videoproduktion på tv-niveau med hele tre kæmpe storskærme på scenen

- 12 af de bedste instruktører fra ind- og udland

- Konkurrencer og aktiviteter for både deltagere og tilskuere

- Samt meget mere …

 

”Som noget nyt har vi været så heldige at få fat på spinning-instruktører Karsten Krause fra Tyskland og Peter Struik fra Holland, som er nogle af Europas bedste. De vil sammen med andre toptunede instruktører fra hele landet sørge for en hård og underholdende dag,” lover arrangør Anders Vesterbæk fra SEPE.

 

 

Billetsalget startede den 12 september 2015, og der var rift om pladserne. Allerede fem uger efter var der meldt udsolgt på samtlige 275 cykler. Derved ligger mere end 1500 mennesker vejen forbi Blue Water Dokken, både for at være på cyklerne, men i ligeså høj grad for at heppe på venner, kollegaer og familie. Deltagerne er både privatpersoner, men i ligeså høj grad firmaer, der tilmelder hele hold.

 

SEPE BIKE Challenge blev afholdt for første gang i 2013 med 90 solgte cykler, og her fjerde gang det afholdes, er det vokset mere end til tre gange sin oprindelige størrelse.

 

Når deltagerne ikke er på cyklerne, er der stadig masser at se og gøre. Igennem partnere og sponsorer tilbydes et væld af spændende stande og aktiviteter. Her vil der blandt andet blive budt på et lækkert Lounge-område, bakkespurtskonkurrence op ad den legendariske Alpe d’Huez stigning på simulatorcykel, professionelt mekanikermandskab klar til at assisterere med justeringer og optimering, massage og Compex®-behandlinger, når musklerne er blevet ømme, og meget mere. Standene holder åbent hele dagen og byder også på ekstra gode tilbud på dagen. Foruden at tilbyde gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige, doneres der for hver solgt billet 500 kroner til Børne Cancer Fonden.

 

"Det betyder, at der for SEPE BIKE Challenge 2016 sendes over 100.000 kroner videre til Børne Cancer Fonden, hvilket vi hos Sport og Event Park Esbjerg er utrolig stolt over. Som før nævnt er cyklerne fuldt booket, men alle skal være velkommen til at kigge forbi Blue Water Dokken mellem klokken 9.00 og 21.00 for at opleve showet og tage del i energien. Der er gratis entré," fortæller Anders Vesterbæk.

 

Du kan se mere om SEPE BIKE Challenge på www.bikechallenge.dk samt på eventets Facebook-side. Se videoen fra sidste års event herunder.

 

 

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk